Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK YÜZ OMFFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OMFFC 1 => Konuyu başlatan: Hamza - 02 Mart 2007, 22:41:02
-
OYUNSİTENİZ BİRİNCİ FİFA 07 OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP 1 [ OMFFC 1 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBEST OLDUĞUDAN ÖTÜRÜ TAKIM ADI YAZMANIZA GEREK YOKTUR . TÜM KATİLİMCİLARİMİZA BAŞARİLAR DİLİYORUM
NİCK :
MSN :
NOT : OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP [ OMFFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE MİNİ FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BELİRLİ SAAT DİLİMLERİ İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
Hamza
[email protected]
-
xsideboy
[email protected]
-
devil
[email protected]
-
SON 1 KAYİT BEKLİYORUZ
-
big sexy
[email protected]
-
AS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTUR
YEDEK KAYİTLARİNİZİ BEKLİYORUZ
-
herkese hayırlı olsun omffc
-
hamza abi biz ffc nin son maçını yapıp geliyoruz oke bigsexy ile hemen geliriz.
-
Hamza hemen kuraları çek istersen de çabuk bitsin...
-
hamza abi biz ffc nin son maçını yapıp geliyoruz oke bigsexy ile hemen geliriz.
tamam kardeşim , bekliyoruz . iyi şanslar ;)
-
144 beklerken burayı kaçırdık.. pfff
-
sağlik olsun kardeşim . yedek kayit yaptir istersen . çıkan biri olursa ilk seni alırız
-
4 kişi çıkan olurmu yahu :D
-
hamza bu omffc yi çok saçma buluyorum.ffc lerden buna fırsat bulup açacakmıyızki.sonra zaten 4 kişi var bi 4 kişi de rahat bulurduk yine bir ffc yapardık buna niye gerek duydun ki anlamadım
-
hamza bu omffc yi çok saçma buluyorum.ffc lerden buna fırsat bulup açacakmıyızki.sonra zaten 4 kişi var bi 4 kişi de rahat bulurduk yine bir ffc yapardık buna niye gerek duydun ki anlamadım
artıK geç oLdu cüneyt kardeşim ffc geceye kaDar uzarDı ama bu hemen bitecektir...
-
BARUT
[email protected]
(ANTİ-OMFFC 8) )
-
BARUT
[email protected]
(ANTİ-OMFFC 8) )
yedeKLerden iLk sıradaSın kuZeN
-
AYNEN :(
-
BARUT
[email protected]
(ANTİ-OMFFC 8) )
yedeKLerden iLk sıradaSın kuZeN
sağoL :(
-
Hamza arTık kuraLarı çeksen iyi oLur geç oLmadan biTirelim şu maçLarı
-
Hamza arTık kuraLarı çeksen iyi oLur geç oLmadan biTirelim şu maçLarı
eşleşmeleri belirledim kardeşim , maçiniza girebilirsiniz . iyi şanslar ;)
-
yeni turnuva hayırlı olsun :)
-
manutd38
[email protected]
-
ben süleyman ya nasıl kayıt olunuyo ya biri anlatsın
-
ben süleyman ya nasıl kayıt olunuyo ya biri anlatsın
KARDEŞ BU TUNUVA ÇOKYAN BİTTİ SENİ FFC 173 E BEKLERİZ
KAYIT ÖRNEĞİ:
SULEYMAN2182