başarılar.... aga tamam ama ben 3 te satranç turnuva maçım var hmmm gelirim heralde yafso zaman yarın 12.00 13.00 gibi yaparız kardeşim finaLde başarıLar diLerim sana ve kendime
başarılar.... aga tamam ama ben 3 te satranç turnuva maçım var hmmm gelirim heralde yafso zaman yarın 12.00 13.00 gibi yaparız kardeşim finaLde başarıLar diLerim sana ve kendime
Tamam kardeşim yarın oLmazsa başKa gün oLur finaL kaçmıyo ya :)başarılar.... aga tamam ama ben 3 te satranç turnuva maçım var hmmm gelirim heralde yafso zaman yarın 12.00 13.00 gibi yaparız kardeşim finaLde başarıLar diLerim sana ve kendime
aga en erken 4 olur valla oda satranç maçımın kısalıgına bağlı dua et güçsüz rakip gelsin ;D ;D saat 9 da 13 te ve 15te turlar var o yuzden 12 13 gibi hayal olur ;D
ya şimdi size bişey sorcam zaten omffc de topu topu 2 maç yapılıyo peki bu turnuva neden açıldı gece geç olduğu için hemen bitsin diye şimdi bu final bu gece yapılmazsa bu turnuva neden açıldı,bu turnuvanın ne anlamı kaldı???
Xsideboy 11-3 Devil
2.ye +rep yok mu hamza
var kardeşim ben de 2. ve 3. de ikinci oldum hamza ;)
ya şimdi size bişey sorcam zaten omffc de topu topu 2 maç yapılıyo peki bu turnuva neden açıldı gece geç olduğu için hemen bitsin diye şimdi bu final bu gece yapılmazsa bu turnuva neden açıldı,bu turnuvanın ne anlamı kaldı???