merhaba gelmeyen ark yerine ben oynamak istiyorum maçlarını turnuva sahibine duyrulur...SEN GİR BARUTLA
merhaba gelmeyen ark yerine ben oynamak istiyorum maçlarını turnuva sahibine duyrulur...
BİG SEXY:4-3:FURKANbence gayet güzel bi maçtı yenilmiş olmama rağmen eğlenceli bi maçtı 2-0 öne geçtin sen 3-2 yaptın sen 4-3 yaptın 90. dakkada başarılar ben şimdi çıkıcam yeni ffc açıyım mı size final belli sayılır yönetmek isteyen var mı?
tebrikler kardeşim benim için yine iğrenç bi maçtı.. :(
BİG SEXY:4-3:FURKANtebrikler big benim rakipte bir türLü geLemedi finaLde seninLe karşıLaşmak isterim rakibimi yenrek
tebrikler kardeşim benim için yine iğrenç bi maçtı.. :(
Adam ortaLıkLarda görünmüyoffc ağına gel
zaten oradayım furkan hamachiden cevap vermiyo msni de kapaLıAdam ortaLıkLarda görünmüyoffc ağına gel
finaldeki rakibim belli olmadı mı hala??
onlar maçta ben size yeni ffc açım mı?
açtım benonlar maçta ben size yeni ffc açım mı?
ben açiyorum kardeşim ;)
açtım benonlar maçta ben size yeni ffc açım mı?
ben açiyorum kardeşim ;)
OYUNSİTENİZ FİFA 07 144. FAST FUTBOL CUP TURNUVASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!DEVİL 4-4 LAZOGLU41(PEN) DEVİL3-4LAZOGLU41
FURKAN 3-4 BİGSEXY
yok böyle şans yaaa Lazoğlu:3 Devil:3 uzatmalar sonu:Lazoğlu:3 devil:3 penaltılar:Lazoğlu:4 devil:3
kritik bir penaltıyıda kurtardım ama sonra atamayınca durum bu oLdu
final topiciğini açın beyler