Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ŞİKAYET VE ÖNERİLER => Konuyu başlatan: Sihirbazz - 03 Mart 2007, 14:26:09
-
DÜN MAİL ADRESİM HACKLENMİŞ VE O ADRESLE BU SİTEYE ÜYE OLDUĞUM İÇİN BURDAN ADIMA BİŞEYLER YAZILMIŞ VE ŞİFREM DEĞİŞMİŞ HAMZA Bİ ZAHMET EL AT BU İŞE O HACKLEYEN KİŞİDE MERAK ETMESİN GERİ ALICAM O MAİLİ SANAL ALEM DELİKANLISI..KLAVYE ÇOCUĞU >:(
-
ne oluyor size ya.. >:( kim bu hackleyen..
-
zannedersem nadir yapıyor klavye çocukları işte anca bunları yaparlar gerçek hayatta bu kdr yüreklimi acaba :)
-
LEN NE NADIRI YAW O NE ANLAR HACKTEN ..... ALEMIN KRALI YAPIYODUR AGA BULASMAYIN ;)
-
evet alemin kralı yada nadir yaptı bunların alayı fıs delikanlı deiller sihirbaz benide 3 kere hacklediler şerefsizler işte naparsın gerçek hayatta bende merak ediorm bunların dlikanlılıgını
-
LEN NE NADIRI YAW O NE ANLAR HACKTEN ..... ALEMIN KRALI YAPIYODUR AGA BULASMAYIN ;)
haklisin abi
-
sihirbaz abi senden de özür diliyorum
ben nadir
-
harun abi senden de :'( :'( :'(
-
YAW BU HANGI NADİR :D YAŞI KAC NEYIN NESİ BEN'DE OYLE BIRI TANIYORUM AMA SITE NASIL HACKLENIR DIYE BANA SORUYO :D
-
inndir,softoyun tıkır tıkır çalışıyor diğerlerine bakmadım :D
-
İnndir faaliyette .... ama adam hackleyebilir belki adam yedeğini almıştır ...
-
harbiden nadir wea alemin kralı herkesi hacklemiş benim eskimsn ide hackledi sornada siteddeki şifremideiştirdi saolsun ""KORSAN06" ABİMİZ SSAYESİNDE KURTARDIM