Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK YÜZ OMFFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OMFFC 3 => Konuyu başlatan: Hamza - 03 Mart 2007, 16:11:03
-
OYUNSİTENİZ BİRİNCİ FİFA 07 OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP 3 [ OMFFC 3 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBEST OLDUĞUDAN ÖTÜRÜ TAKIM ADI YAZMANIZA GEREK YOKTUR . TÜM KATİLİMCİLARİMİZA BAŞARİLAR DİLİYORUM
NİCK :
MSN :
NOT : OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP [ OMFFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE MİNİ FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BELİRLİ SAAT DİLİMLERİ İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
Abdullah
tturuncu@hotmail.com
-
erdoğan
tirbison_excalibur@hotmail.çom
-
hopeful
hopeful_fifaci@hotmail.com
-
SON 1 KAYİT BEKLİYORUZ
-
Son 1
-
Ben sohbeti açıyom
-
Ben sohbeti açıyom
Aç kardeşim ;)
-
beşiktaşlıemre
emre--kartal@hotmail.com
-
beşiktaşlıemre
emre--kartal@hotmail.com
emre kardesim ile birlikte kayıtlar somna ermistir
-
cemalakko
oocemalakkoo@hotmail.com
-
sezerinho
sezerinhoyilmazi@hotmail.com
-
cemalakko
oocemalakkoo@hotmail.com
cemal kardesim yedeklerin ilk sırasındasın
-
sezerinho
sezerinhoyilmazi@hotmail.com
Sezer kardesim yedeklerin 2. sırasındasın 2 kişi çıkarsa sen gireceksin
-
Turnuvanın odulleri
1. ye 15 rep
2- ye 10 reptir
hamzaya uyarsa
-
yanlışın var abdullah
birinci 10
ikinci 5
-
hadi hemen çekelim kuraları ;)
-
hadi hemen çekelim kuraları ;)
herkes hazırmı
-
Bence lig olsun.İSterseniz bunun için anket açalım
-
ligi mi var bunun yaw bunun kuralları belliii ;)
-
Bence lig olsun.İSterseniz bunu tartısalım
diğer tarafta ffc145 yarım kaldı. kayıtlar tamdı... buradada kayıt patlaması oldu
-
Bence lig olsun.İSterseniz bunu tartısalım
diğer tarafta ffc145 yarım kaldı. kayıtlar tamdı... buradada kayıt patlaması oldu
beyler bu kobnuları sohbet bolumunde konusalım lutfen burası kirleniyor
-
Sizce 4 lü lig mi olsun yoksa eslesmeli mi
-
Hadi beler ona gore çekecem yedekler dahil omak uzere herkes yazsın
-
hamza abi sizde ne yaptınız yaw 4 kişiden turnuva yapıyorsunuz hadi onu geçelimde ffc vardı bu omffc neki böyle ffc yide 4 kişiden yapsaydınız
-
yaww ne ligi abdullah play-off yapalım hemen!!
-
Turnuvanın odulleri
1. ye 15 rep
2- ye 10 reptir
hamzaya uyarsa
birinciye + 10 , ikinciye + 5 rep verilecek kardeşim
-
yaww ne ligi abdullah play-off yapalım hemen!!
tamam kardesim kuralar hazır yazıyorum
-
Turnuvanın odulleri
1. ye 15 rep
2- ye 10 reptir
hamzaya uyarsa
birinciye + 10 , ikinciye + 5 rep verilecek kardeşim
hamza burda konusan yok yaw
-
insanın canı sıkılıyor valla
-
Beyler ben kuraları hazırladım ama isterseniz lig yapalım
-
Lig bence deişik olur sen ne diyosun hamza abi
-
hamza abi sizde ne yaptınız yaw 4 kişiden turnuva yapıyorsunuz hadi onu geçelimde ffc vardı bu omffc neki böyle ffc yide 4 kişiden yapsaydınız
bi yorum bekliyorum
-
;D ;D ;D
-
bi yorum bekliyorum
bence omffc daha ii
-
kardeşim herşeyi hamza abiye sormaya gerek yok hamza abi bu turnuvayı sana emanet etmiş yani mod yapmış artık sen nasıl yönetirsen yönet sana kalmış bişey
-
kardeşim herşeyi hamza abiye sormaya gerek yok hamza abi bu turnuvayı sana emanet etmiş yani mod yapmış artık sen nasıl yönetirsen yönet sana kalmış bişey
deişik fikirlere açık olmak gerek ben sadece hamzaya ve dier arkadaslara uymaya çalısıyorum.Neise galibe herkes elemeli istiyor.Bende elemeli çektim herkese ii sanslar