YARI FİNALE ÇIKMA YOLUNDA TÜM KATILIMCILARIMIZA GÖNÜLDEN BAŞARILAR
DİYCEK HAMZA ABİ
hamza yüklendiyse msn de mete gitbi.
biz barutla giriyoruz herekes bir an once gfirsin
hopeful: 2 --- 1 :bigsexy
hamza mffc nin 10 repini verirmisin bide knockout cup un ödülü ne?
mert961 4-1 nightmare
hamza mffc nin 10 repini verirmisin bide knockout cup un ödülü ne?
mert961 4-1 nightmare
hopeful: 2 --- 1 :bigsexytebrikLer HopefuL
saolun arkadaşlar lyon a biraz daa alıştım ama benim önceki oyun anlayışıma ters bi oyun oynuorum ve biraz yadırıgıyorum bu oyunu
TEBRİKLER HOPEFUL BENCE DE 20 OLSUN HATTA 25 YOK MU ARTTIRAN 30
TEBRİKLER HOPEFUL BENCE DE 20 OLSUN HATTA 25 YOK MU ARTTIRAN 30
erdoğan 5
barut 2
saolun arkadaşlar lyon a biraz daa alıştım ama benim önceki oyun anlayışıma ters bi oyun oynuorum ve biraz yadırıgıyorum bu oyunu
bence chelsea dekinden daha iyi oynuyosun ;)
TEBRİKLER ERDOĞAN
AYRICA HAMZA ABİ 10 REP OLUNCA İLGİ AZ OLUYO KAYITLAR DOLMUYO BENCE ARTTIR NASILSA SENDEKİ REPİN SINIRI YOK ;)
saol furkan bundan sonraki mffc lerde birinci 15 ikinci 10 alsın abi daa iyi olur ;)
ASLA ASLA DEME 17 OLMAZ MI?PAZARLIK EDİYOM :DTEBRİKLER ERDOĞAN
AYRICA HAMZA ABİ 10 REP OLUNCA İLGİ AZ OLUYO KAYITLAR DOLMUYO BENCE ARTTIR NASILSA SENDEKİ REPİN SINIRI YOK ;)
senin güzel hatrın için 15 rep yapiyorum ödülü . ama daha fazla arttirmam :)
Hamza abi bi bakarmısın hamza abi Metehan banlı ya onun banını kaldırıp site moderatörü yaparmısın hemde şifreyi yolla bana
rep mep boş iş bunlar ya.. hamza kardeş benim almadığım rapleri arkadaşlara dağıtab,lirsin :D
BEn varım abirep mep boş iş bunlar ya.. hamza kardeş benim almadığım rapleri arkadaşlara dağıtab,lirsin :D
hopeful kazandiği repleri almak isteyen var mi :)
rep mep boş iş bunlar ya.. hamza kardeş benim almadığım rapleri arkadaşlara dağıtab,lirsin :D
hopeful kazandiği repleri almak isteyen var mi :)
BENDE BENDE
BENDE BENDE
Birde metehan01 deki msjları ve metehan10 daki msjları Metehan a aktar oke aktarırım demiştin
135 abiBirde metehan01 deki msjları ve metehan10 daki msjları Metehan a aktar oke aktarırım demiştin
tamam mete 100 mesaj arttiracağim ;)
AÇIYIM MI ALT BÖLÜMÜNÜ
OBHRİAGT1
KAYITAL BAŞLIYOR
135 abiBirde metehan01 deki msjları ve metehan10 daki msjları Metehan a aktar oke aktarırım demiştin
tamam mete 100 mesaj arttiracağim ;)
oyunsitenizbirincihopefulunrepleriniisteyenaçgözlülertunuvası1
açıyım mı omffc ile ffc arasına