Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK YÜZ OMFFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OMFFC 5 => Konuyu başlatan: Diego - 03 Mart 2007, 22:13:04
-
OYUNSİTENİZ BİRİNCİ FİFA 07 OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP 5 [ OMFFC 5 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBEST OLDUĞUDAN ÖTÜRÜ TAKIM ADI YAZMANIZA GEREK YOKTUR . TÜM KATİLİMCİLARİMİZA BAŞARİLAR DİLİYORUM
NİCK :
MSN :
NOT : OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP [ OMFFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE MİNİ FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BELİRLİ SAAT DİLİMLERİ İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
Oltan
Oltan-28@hotmail.com
-
akin261891@gmail.com
Yüzbaşı Akın
-
son 2kayıt
-
caner
mr_mons1903@hotmail.com
-
devil
isosansli@hotmail.com
15dk ya kadar geliyorrum...
-
Metehan
metehan@oyunsiteniz.com
-
devil
isosansli@hotmail.com
15dk ya kadar geliyorrum...
AS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTUR
YEDEK KAYİTLARİNİZİ BEKLİYORUZ
-
evet arkadaşlar kuraları kim çekiyor..
-
Metehan
metehan@oyunsiteniz.com
Birinci yedeksin mete , izlemede kal ;)
-
evet arkadaşlar kuraları kim çekiyor..
furkan kardeşim sen mi çekiyorsun , ben çekeyim mi ?
-
Metehan
metehan@oyunsiteniz.com
Birinci yedeksin mete , izlemede kal ;)
Hamza abi öbür nickin Metehanın şifresini atsana bana
-
sen çekiver hamza ......
-
ÇEKİYORUM
-
ÇEKİYORUM
bekliyoruz...
[/b]
-
sen çekiver hamza ......
furkan çekiyor sanirim kardeş ;)
-
ÇEKİYORUM BEN
-
sen çekiver hamza ......
furkan çekiyor sanirim kardeş ;)
oke farketmez kimin çekeceği ;)
-
ÇEKİYORUM
tamam kardeşim bekliyoruz ,
öncesinde diğer topicleri de açar misin
-
BEN KURALARI YAZIYORUM ŞİMDİ HEMEN SONRA ONLARI DA AÇICAM
-
Hamza abi bi bakarmısın hamza abi Metehan banlı ya onun banını kaldırıp site moderatörü yaparmısın
-
Hamza abi bi bakarmısın hamza abi Metehan banlı ya onun banını kaldırıp site moderatörü yaparmısın
hemen yapiyorum ;)