BİRİNCİSİ DÜZENLENEN WE8 TURNUVASINDA HERKESE BAŞARILAR
AKYOLLU :3 ONÜÇ : 2
ONÜÇ :1 AKYOLLU : 0
PES 4 TE İKİLİ AVERAJ UYGULANMIYORDU İLK BAŞTA BUNDA UYGULANIYOR MU BİLMİYORUM EĞER UYGULANIYORSA ELENDİM UYGULANMIYORSA SKOR 3-3
PES 4 TE İKİLİ AVERAJ UYGULANMIYORDU İLK BAŞTA BUNDA UYGULANIYOR MU BİLMİYORUM EĞER UYGULANIYORSA ELENDİM UYGULANMIYORSA SKOR 3-3
TEBRİKLER KARDEŞİM
tebrikler onüç yalçın abi çift maç oynadığımız bütün turnuvalarımızda ikili averaj geçerlidir
üzülme akyollu :D :D :Dtebrikler onüç yalçın abi çift maç oynadığımız bütün turnuvalarımızda ikili averaj geçerlidir
HADİ HADİ KENDİNE OLSA İKİLİ AVERAJ YOK DERDİN DİMİ :( :( :(
üzülme akyollu :D :D :Dtebrikler onüç yalçın abi çift maç oynadığımız bütün turnuvalarımızda ikili averaj geçerlidir
HADİ HADİ KENDİNE OLSA İKİLİ AVERAJ YOK DERDİN DİMİ :( :( :(
ne zaman boyle bişi yapmışım >:( >:(
Herkese tebrikleri için teşekkür ediyorum ama şunu belirtim ki Yalçın bey ne kadar zorlu bir rakip olduğunu gösterdi...Beni nasıl terletiğini bir ben bilirim. ;) Belki biraz benim şansım yaver gitti diyelim...Hani derler ya "Yenilen taraf için de üzüldüm" açıkçası birisi maçımızı izlese eminim o tabiri kullanırdı...Ben Yalçın beyide buradan tekrar kutluyorum.Onunla oynamak bir zevkti...Teşekkürler...
Bu arada turnuvada olmazsa da Yalçın beyle herhalde daha maçlar yaparız...ve nice turnuvalarda...
Bu arada başka maç yok hadi biraz skor üretelim...şunun şurasında Perşembeye ne kaldı... :)
Sevgiyle Kalın...
BendeYalçın beyle dün akşam tekrar bir maç yaptım.Nedense şansım bu sefer yaver gitmedi. :) İlk maçı uzatma dakikalarında 3-1 kaybederken ikinci maçı 1-4 kaybettim...Ama şunu öğrendim.Yalçın bey sol kulvarda Ronaldinho'yu bayağı iyi kullanıyor...Durduramadım... :-\yok abi sana oyle gelmiştir ;D ;D ;D
BendeYalçın beyle dün akşam tekrar bir maç yaptım.Nedense şansım bu sefer yaver gitmedi. :) İlk maçı uzatma dakikalarında 3-1 kaybederken ikinci maçı 1-4 kaybettim...Ama şunu öğrendim.Yalçın bey sol kulvarda Ronaldinho'yu bayağı iyi kullanıyor...Durduramadım... :-\yok abi sana oyle gelmiştir ;D ;D ;D
Mehmed kardeşim , cdleri çok büyük bir aksilik çıkmaz ise perşembe akşami 17.00 gibi temin edeceğim inşallah . çeyrek final eşleşmeleri içinde verilen son süre , perşembe 23.59 imiş sanirim . maçimizi perşembe akşami 21.00 gibi yapalim istersen , senin için uygun mu ?perşembe 21:00 gelmeye çalışacağım ama 22:00 da kesim gelirim.
Mehmed kardeşim , cdleri çok büyük bir aksilik çıkmaz ise perşembe akşami 17.00 gibi temin edeceğim inşallah . çeyrek final eşleşmeleri içinde verilen son süre , perşembe 23.59 imiş sanirim . maçimizi perşembe akşami 21.00 gibi yapalim istersen , senin için uygun mu ?perşembe 21:00 gelmeye çalışacağım ama 22:00 da kesim gelirim.
ben cd leri aldım kurdum bile ;D
ben bu akşam 23:00 dan sonra yapacam İNŞAALLAH ;)
BARAN123 : 3 GANYAN78: 2
GANYAN78 : 2 BARAN123: 1
gerçekten harika maçlar oldu ıkıncı macta 2-1 ken 3uncu golu bulabılırdım ama baran ın son 5dk da ınanılmaz net 3 posızyonu vardı birini atsa turu geçiyordu şanssızlıklardan dolayı atamadı.yıne de tebrık ederım baran ı.... :)
BARAN123 : 3 GANYAN78: 2
GANYAN78 : 2 BARAN123: 1
gerçekten harika maçlar oldu ıkıncı macta 2-1 ken 3uncu golu bulabılırdım ama baran ın son 5dk da ınanılmaz net 3 posızyonu vardı birini atsa turu geçiyordu şanssızlıklardan dolayı atamadı.yıne de tebrık ederım baran ı.... :)
behçetin sahasındaki maç çok yavas bi şekilde geçti takılma olmadı ama acaip yavaştı ;)
S.A arkadaşlar behcet kardeşimle iki maçımızıda yaptık nihayet :)
sonuçlar şöle :
behçet 1 - 3 dark
dark 4 - 0 behçet
çeyrek final eşleşmelerinde oynanmayan bir tek mehmedsen - hamza karşılaşmasi kalmiş sanirim .HAMZA KARDEŞİM WE8 LİGİ AÇABİLİRMİYİZ?
mehmed kardeşim , we 8 cdlerini temin ettim . maçimizi bu akşam yapalim istersen
çeyrek final eşleşmelerinde oynanmayan bir tek mehmedsen - hamza karşılaşmasi kalmiş sanirim .HAMZA KARDEŞİM WE8 LİGİ AÇABİLİRMİYİZ?
mehmed kardeşim , we 8 cdlerini temin ettim . maçimizi bu akşam yapalim istersen
cok ii olur hamza kardes pes4 online oynamadım ama orda cok takılma oluyomus we8 de de ole bi sorun yoqmus herlade we8 agırlık verilirse cok ii olur ama bi we8 link bulmak lazım.çeyrek final eşleşmelerinde oynanmayan bir tek mehmedsen - hamza karşılaşmasi kalmiş sanirim .HAMZA KARDEŞİM WE8 LİGİ AÇABİLİRMİYİZ?
neden olmasin kardeşim, isterseniz alt bölümü açalim hemen
neden olmasin kardeşim, isterseniz alt bölümü açalim hemen
tamam arkadaşlar , WE 8 ligimizi bu gece açalim o halde . katilimlarinizi bekliyorum
tamam arkadaşlar , WE 8 ligimizi bu gece açalim o halde . katilimlarinizi bekliyorum
SAĞOL HAMZA KARDEŞİM
saolun beyler herkese teşekkür ederim bu arada akyollu kardeşimide mahcup etmediğim için sevinçliyim ;)
SEN HELE ASKERE GİT GEL BİZ WE 11 LİGİ AÇARIZ ;D
AH HAMZA KARDEŞİM AH KENDİ EVİNDE ALSAN ÇIKIYORDUN KISMET DEĞİLMİŞ İKİ TARAFIDA KUTLARIM İYİ BİR MAÇ OLMUŞ ;) ;) ;)Hamza 2 - 2 Mehmedsen
Mehmedsen 1 - 1 Hamza
bu sonuçlarla iki tarafta mağlup gelmeden ikili averaj sistemine göre tur atlayan taraf malesef mehmedsen olmuş oluyor . kendisini 180 dakika boyunca göstermiş olduğu yüksek performansindan dolayi kutluyorum . yarı finalde başarilar dilerim kardeşim . yolun açık olsun
AH HAMZA KARDEŞİM AH KENDİ EVİNDE ALSAN ÇIKIYORDUN KISMET DEĞİLMİŞ İKİ TARAFIDA KUTLARIM İYİ BİR MAÇ OLMUŞ ;) ;) ;)Hamza 2 - 2 Mehmedsen
Mehmedsen 1 - 1 Hamza
bu sonuçlarla iki tarafta mağlup gelmeden ikili averaj sistemine göre tur atlayan taraf malesef mehmedsen olmuş oluyor . kendisini 180 dakika boyunca göstermiş olduğu yüksek performansindan dolayi kutluyorum . yarı finalde başarilar dilerim kardeşim . yolun açık olsun
Mehmedsen 1 - 1 Hamza
tebrikler mehmed ;)sağolun arkadaşlar.
Mehmedsen ilk önce tebrikler...Zorlu bir çeyrek final maçı olduğu skorlardan da belli oluyor...Sonra beraber eşleşmişiz zorlu ve eğlenceli maçlar olur diyorum başarılar....ewet sırada sen varsın heralde kardeşim ;D
tebrikler mehmetsen kardeş..Hamza 2 - 2 Mehmedsen
Mehmedsen 1 - 1 Hamza
EVET ŞU YARI FİNAL OYNANMADI VE MEHMEDSENDEN DE BİR SES ÇIKMADIĞINA GÖRE HÜKMEN MALUP OLMA İHTİMALİ VAR MEHMEDSEN BİR AN ÖNCE OYNA ŞU MAÇINI BAK 2. TURNUVAYI BEKLİYOZ SEN HALA YARI FİNAL MAÇINI OYNAMADIN SAYIN MODERATÖRLER UYUMAYIN SİZDE >:( >:( >:(mehmet gelince yapar :)