HAMZA ABİ BENİM BU MAÇI OYNAMA İMKANIM YOK ŞİMDİ ÇIKICAM KENDİ YERİME SENİ YAZDIM YEDEK KAYIT OLMADIĞI İÇİN SEN DEVAM ET YERİME OKE?
ben bir üst tura yükselmedim furkan kardeşim , neden kendi ismnini silip benim adımı yazdin ?HAMZA ABİ BENİM BU MAÇI OYNAMA İMKANIM YOK ŞİMDİ ÇIKICAM KENDİ YERİME SENİ YAZDIM YEDEK KAYIT OLMADIĞI İÇİN SEN DEVAM ET YERİME OKE?
ben bir üst tura yükselmedim furkan kardeşim , neden kendi ismnini silip benim adımı yazdin ?HAMZA ABİ BENİM BU MAÇI OYNAMA İMKANIM YOK ŞİMDİ ÇIKICAM KENDİ YERİME SENİ YAZDIM YEDEK KAYIT OLMADIĞI İÇİN SEN DEVAM ET YERİME OKE?
BAŞARILAR BEYLER HAMZA ABİ ŞAMPİYON OLURSAN REPLERİMİ ALIRIM :D
15 REP DE FENA DEĞİL HADİ GÖRÜŞÜRÜZBAŞARILAR BEYLER HAMZA ABİ ŞAMPİYON OLURSAN REPLERİMİ ALIRIM :D
bu performansimla şampiyonluk ipimi göğüslemem oldukça zor fakat olursam sana da 30 rep veriirm :)
15 REP DE FENA DEĞİL HADİ GÖRÜŞÜRÜZBAŞARILAR BEYLER HAMZA ABİ ŞAMPİYON OLURSAN REPLERİMİ ALIRIM :D
bu performansimla şampiyonluk ipimi göğüslemem oldukça zor fakat olursam sana da 30 rep veriirm :)
BAŞARILAR BEYLER ;)
geldim
akın 4
erdoğan 0
akın kardeşim net sorunlarım var giremiyorum ve kopuyo istersen bu şekilde bitsin
akın 4
erdoğan 0
akın kardeşim net sorunlarım var giremiyorum ve kopuyo istersen bu şekilde bitsin
tebrikler kardeşim senle hamachide konuşurken gene kopmuş saolasın
akın 4
erdoğan 0
akın 4
erdoğan 0
tbrkler akın
akın 4
erdoğan 0
HAMZA 3 - 3 BİGSEXYKN
[ 90 DAKİKA SONUCU ]
HAMZA 3 - 3 BİGSEXYKN
[ 120 DAKİKA SONUCU ]
BİGSEXYKN 4 - 3 HAMZA [ PENALTILAR SONUCU ]
ELLERİNE SAĞLİK CÜNEYT KARDEŞİM . OLDUKÇA ZEVKLİ BİR MAÇ OLDU . SON ZAMANLARDA OYNADİĞİM OYUNDAN HİÇ BU KADAR ZEVK ALMAMİŞTİM . KARŞILAŞMANİN PENALTILARA KALDİĞİ ANDA ZATEN YENİLECEĞİMİ BİLMEMDEN ÖTÜRÜ BU ALDİĞİM MAĞLUBİYETE AÇIKÇASİ FAZLA ÜZÜLMEDİM. SANA FİNALDE BAŞARİLAR DİLİYORUM
hamza ne maçtı bea :D :D :D
inanılmaz goller kaçırdığım maçı zar zor aldım,hamza da kaçırdı ama benimkilerin yanında hiç :D
normal süre:hamza:3-3:big sexy
uzatmalar: hamza:3-3:big sexy
penaltılar:hamza:3-4:big sexy
3 topum direkten döndü 28 şuttan 3 gol oldu :D
tebrikler hamza senin bu kadar iyi oynamanı beklemiyodum açıkçası yine hiçbirzaman rakibi küçümsememek gerektiğini anladım seni kutluyorum kardeşim
tebrikler hamza senin bu kadar iyi oynamanı beklemiyodum açıkçası yine hiçbirzaman rakibi küçümsememek gerektiğini anladım seni kutluyorum kardeşim
bende son zamanlarda hiç bu kadar iyi bir performans sergilememiştim . umarim bu maç ile beraber eski performansima kavuşmuşumdur
hamza bu arada ffc 147 yi de kazandım ffc den yazmaya fırsatım olmadı repleri rica edeyim.. :D
HAMZA ABİ YENİ FFC AÇACAZMI
hamza abi hazır replere elin değmişken bende omffc 7 de şampıyon oldum kaç rep veriyon ;)
korsan kardeşim yeni ffc yi açarsan beni de kayit eder misin , yemeğe gidiyorum şimdi
korsan kardeşim yeni ffc yi açarsan beni de kayit eder misin , yemeğe gidiyorum şimdi
tmm kardeşim ben açarım senide kayıt ederim