nightmare kardeşim , maçimizi yarın akşam 21.30 gibi yapalim istersen , olur mu ?
Yarın yani saLı günü 15.00 dan 18.00a kadar onLineyim o zaman yapaLım... Bu akşam işim var...
hamzanın üstünde çizik üye yazıyo ne oluyo ya??
NIGHTMARE : 9 HAMZA : 1tebrikLer nightmare...
HAMZA : 5 NIGHTMARE : 5
saol hamza güzeldi ;) tbrkler ;)
NIGHTMARE : 9 HAMZA : 1tebrikLer nightmare...
NIGHTMARE : 9 HAMZA : 1
tebrik ederim nightmare kardeşim . birinci karşılaşma benim için tam bir hayal kırıklığı oldu gerçekten . fark açilmaya başladiği zaman tüm moral ve motivasyonumu kaybettim . fakat ikinci karşılaşmaya bambaşka bir umut ve heyecanla başladim . nitekim henüz karşılaşmanin 20.dakikasinda 3-0 öne geçmiştim . ardindan fark 4-1 ' e kadar gelmesine rağmen son dakikalarda yediğim gollerle beraberliğe razi olmak durumunda kaldim . ikinci karşılaşmadan ne olursa olsun büyük zevk aldim . günden güne performasin artiyor kardeşim . başarilarinin devamını diliyorum . umarim hak ettiğin şampiyonluk ipini göğüslersin
tebrik ederim nightmare kardeşim . birinci karşılaşma benim için tam bir hayal kırıklığı oldu gerçekten . fark açilmaya başladiği zaman tüm moral ve motivasyonumu kaybettim . fakat ikinci karşılaşmaya bambaşka bir umut ve heyecanla başladim . nitekim henüz karşılaşmanin 20.dakikasinda 3-0 öne geçmiştim . ardindan fark 4-1 ' e kadar gelmesine rağmen son dakikalarda yediğim gollerle beraberliğe razi olmak durumunda kaldim . ikinci karşılaşmadan ne olursa olsun büyük zevk aldim . günden güne performasin artiyor kardeşim . başarilarinin devamını diliyorum . umarim hak ettiğin şampiyonluk ipini göğüslersin
Çok teşekkür ederim hamza saol İlk maçta iyide oynadın bence ;) skora bakmazsak ilk yarı gayet iiyiydin
Çok teşekkür ederim hamza saol İlk maçta iyide oynadın bence ;) skora bakmazsak ilk yarı gayet iiyiydin
haklisin kardeşim . birinci karşılaşmanin ilk yarısında bitircilikte biraz daha şansli olup ellerime geçen fırsatlari daha iyi bir şekilde kullanmasini bilseydim her şey şimdikinden çok daha farklı olabilirdi . fakat her ne sebepten olursa olsn ilk karşılaşma sonunda 9-1 galip gelmesini bildin . son zamanlarda hiç bu kadar farklı şekilde mağlup olmamiştim . seni bu nedenle ayrıca kutluyorum .
biz reaperle bir terslik olmazsa bugün yapıcaz..
BIG SEXY:0-1:REAPER
REAPER:1-3:BİG SEXY
BIG SEXY:0-1:REAPERtebrikler big
BIG SEXY:0-1:REAPERtebrikler big
Fabregas:4 Mert961:0
Mert961:1 Fabregas:2
tebrikler kardeşim
tebrikler kardeşim
tebrikler kardeşim evet farkındaydım haklısn geçmiş olsunFabregas:4 Mert961:0
tebrikler kardeşim
tebrikler harun
hastayım onun için doru düzgün oynayamadım ama tekrar tebrikler ve başarılar sana kardeşim ;)
DEVİL KARDEŞİM TEK BİZİM MAÇIMIZ KALDI BUGUN AKŞAM SON GÜN LÜTFEN BUGUN YAPALIM OKşu anda onLineyim yapaLım msne geL
DEVİL KARDEŞİM TEK BİZİM MAÇIMIZ KALDI BUGUN AKŞAM SON GÜN LÜTFEN BUGUN YAPALIM OKşu anda onLineyim yapaLım msne geL
hamachiye de geLebiLirsin...DEVİL KARDEŞİM TEK BİZİM MAÇIMIZ KALDI BUGUN AKŞAM SON GÜN LÜTFEN BUGUN YAPALIM OKşu anda onLineyim yapaLım msne geL
tmm kardeşim geliyorum
biz giriyoruz
tebrikler kardeşim
tebrikler kardeşim
biz giriyoruz
İLK MAÇ :
KORSAN06 4 - 2 DEVİL
İKİNCİ MAÇ :