ABİ SEN OYNA BENİM VAKTİM YOK ;)olrmu kardes benm ıcın cıkosan darılırım yoksa oyna ama yok ısın gercektn e varsa oynarım
Hamza msne geLirmisin bi dakika ben devil hemen bişey konuşacağımneyse gerek kaLmadı işimi haLLettim...
ii kardes sana ıı geceler hamza nerdesn macı yapalımmmmİİ GECELER KARDEŞİM
ii kardes sana ıı geceler hamza nerdesn macı yapalımmmmtugkan kardes macımız ikimizle...
hamza yazıo hamzann yerıne mı gırdınii kardes sana ıı geceler hamza nerdesn macı yapalımmmmtugkan kardes macımız ikimizle...
kuralarda bir yanlişlik olmuş beyler , halo beni çeyrek finalde elemiştitamm halo gel yapalım macıııııııııı
msn de ekledim ayrıca hamachiyide gelebilirsin..kuralarda bir yanlişlik olmuş beyler , halo beni çeyrek finalde elemiştitamm halo gel yapalım macıııııııııı
e ekledıysen bı konusta goruselım cewrım dısısn hamachı agım tugkan33 123msn de ekledim ayrıca hamachiyide gelebilirsin..kuralarda bir yanlişlik olmuş beyler , halo beni çeyrek finalde elemiştitamm halo gel yapalım macıııııııııı
Hamza msne geLirmisin bi dakika ben devil hemen bişey konuşacağımneyse gerek kaLmadı işimi haLLettim...
tugkan 3-1 halo
saol kardesımtugkan 3-1 halo
tebrik ederim tugkan kardeşim . finalde başarilar diliyorum
hamza dostrum nıghtmare oynamıcakmıs orkun dırek cıkıyor ayanı fınal acmına gırcem ben
gırcesde orkun yok bu arada msnı kapalı sanırm ekledım ama acmadı nese artık yarınakldıhamza dostrum nıghtmare oynamıcakmıs orkun dırek cıkıyor ayanı fınal acmına gırcem ben
tamam kardeşim , siz girebilirsiniz maçiniza . bende final topicini açiyorum . iyi şanslar ;)
gırcesde orkun yok bu arada msnı kapalı sanırm ekledım ama acmadı nese artık yarınakldıhamza dostrum nıghtmare oynamıcakmıs orkun dırek cıkıyor ayanı fınal acmına gırcem ben
tamam kardeşim , siz girebilirsiniz maçiniza . bende final topicini açiyorum . iyi şanslar ;)