Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 07 Mart 2007, 13:33:45
-
beyler youtube ye girince bu yazı çıkıyor...
Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir !...
www.youtube.com sitesine erişim İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 2007/384 sayı ve 06.03.2007 tarihli kararı gereği engellenmiştir.
Access to www.youtube.com site has been suspended in accordance with decision no: 2007/384 dated 06.03.2007 of Istanbul First Criminal Peace Court.
-
ÇALIŞIYOR SİTE
-
ÇOKK İYİ OLMUŞ ATATÜRK'E YAPILAN SAYGISIZLIĞIN BEDELİ DAHA DA AĞIR OLMALIYDI....
-
kardeş ATATÜRK E VE TÜRK ULUSUNA HAKARET İÇEREN VİDEOLARI YASAKLAMAYAN BİR SİTE DEFOLSUN GİTSİN ÇOK MU ONEMLİ
-
kardeş ATATÜRK E VE TÜRK ULUSUNA HAKARET İÇEREN VİDEOLARI YASAKLAMAYAN BİR SİTE DEFOLSUN GİTSİN ÇOK MU ONEMLİ
çok haklısın kardeşim gebersinler bize izlesene.com yeter :D
-
nightmare doğrru söyLüyor... İzLesene.com var
-
illa girecem dıosan hıde ıp programını kullan gırersın oke
-
ben kullancam demedim sadece haber verdim ;) çokda umrumda :D
-
Kardeş o nasıl oluyor orda lazım olan vidyolar da var yaws bazen lazım olur ama yaw you tube yi ben cok kullanıyordumm
-
>:( >:(youtube'nin sadece Türkiye için olan erişimi kapanmıştır_? >:( >:(
-
>:( >:(youtube'nin sadece Türkiye için olan erişimi kapanmıştır_? >:( >:(
evet ya :(
-
youtube tekrar açılcak agalar yeni karar çıkmış
hatalarından donmuşler mibişiler işte ama bunu hemen bildirmeseler keşke biraz zarara uğrasa youtube geç açılsa bildirme olayı resmi evrakı iletim hızı oluyo bu arada
-
yasaklanmamis die bir olay yok sikayet gelenleri kapatmislar
ona ragmen telekom yasaklamis
ama türk sitesi sanip yasaklattilar
ona bakarsan izlesene.com uda yasaklamalari lasım selamo yayinladigi için
ama sanmiyorum 1 haftaya kalmas acilir eksi sozluk hesabi
büyük siteleri ufak siteler gibi kolayla kapatamaslar avukatlari war..
-
şartlı kaldırılma talebi var kardeşim sitenin açılmasına izin vermişler sanırım tam detaylar belli değil
2 ay ceza vericeksin edicek biraz zarar bu yeterli olur onlar için
evet izlesene.com neredeyse selamo onu da kapatırlar yakında izinsiz alıntı yapmaktan falan
-
yasaklanmamis die bir olay yok sikayet gelenleri kapatmislar
ona ragmen telekom yasaklamis
ama türk sitesi sanip yasaklattilar
ona bakarsan izlesene.com uda yasaklamalari lasım selamo yayinladigi için
ama sanmiyorum 1 haftaya kalmas acilir eksi sozluk hesabi
büyük siteleri ufak siteler gibi kolayla kapatamaslar avukatlari war..
arkadaş dogru diyor büyük siteler kolay kapanmaz.
-
ATATURK E KUFUR ETTİĞİ İÇİN YOU TUBE BENCE HEP KAPALI OLSA KEŞKE AMA OLMAYINCA OLMUYOR İŞTE ORADAN DOLU MP3 indiriyorduk
-
ATATURK E KUFUR ETTİĞİ İÇİN YOU TUBE BENCE HEP KAPALI OLSA KEŞKE AMA OLMAYINCA OLMUYOR İŞTE ORADAN DOLU MP3 indiriyorduk
WALLA YA AÇILIR BENCEDE AMA ÖZÜR DİLERLER ;)
-
canları cehenneme >:(
-
ÇOKK İYİ OLMUŞ ATATÜRK'E YAPILAN SAYGISIZLIĞIN BEDELİ DAHA DA AĞIR OLMALIYDI....
Kesinlikle katılıorm keşke yasak kaldırılmasaydı...
-
ii olmş :)
-
lan youtube kapanmadı sadece türk ip lerine kapatıldı.başka bi ülkenin ipsi ile bağlanabilirsiniz siteye.
-
lan youtube kapanmadı sadece türk ip lerine kapatıldı.başka bi ülkenin ipsi ile bağlanabilirsiniz siteye.
SİTE ACILDI DOSTUM :D
-
ne kadar çabuk açıldı yaw ben size demiştim açılır hemn diye
-
YouTube, bundan sonra Türkiye'deki resmi mercilerle yayınlanacak görüntülerle ilgili birlikte hareket etmeye hazır olduklarını bildirdi.
YouTube'den yasağın kaldırılmasına ilişkin yapılan açıklamada, sitenin yeniden erişime açılmasından büyük mutluluk duydukları kaydedildi.
Açıklamada, ''İçerik politikamız ile uyuşmayan videoları YouTube'den kaldırmaya devam edeceğiz. Türkiye'deki resmi merciler ile de bundan böyle yayınlanacak görüntüler ile ilgili herhangi bir endişeleri olması durumunda birlikte hareket etmeye hazırız'' denildi