Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FFC 100 - FFC 200 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 153 => Konuyu başlatan: Hamza - 08 Mart 2007, 20:03:19
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 153 [ FFC 153 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
Hamza
[email protected]
-
sezerinho
[email protected]
-
fabregas
[email protected]
-
Pars
[email protected]
;D
-
Nightmare
[email protected]
-
8 kişilik olcak demi ;)
-
son 3 kişi
-
Burqi
[email protected]
-
son 2 kişi
-
SON 3 KAYİT
-
8 kişilik olcak demi ;)
evet kardeşim , 8 kişilik play - off usulüne göre düzenleyeceğiz
-
HERKESE BAŞARILAR...
-
gdfghdfgdfgh
son kayıt ı beklioruz ;)
-
SON KAYDİ BEKLİYORUZ
-
KURALARI KİM ÇEKİCEK ?
-
KURALARI KİM ÇEKİCEK ?
enes kardeşim benim 10 - 15 dakikalik acil bir işim çıktı . 15 - 20 dakikadan önce burada olamam malesef . turnuvamızı sen düzenleyebilir misin bu sefer
-
FARKETMEZ BEN ÇEKEBİLİRİM
-
KURALARI KİM ÇEKİCEK ?
enes kardeşim benim 10 - 15 dakikalik acil bir işim çıktı . 15 - 20 dakikadan önce burada olamam malesef . turnuvamızı sen düzenleyebilir misin bu sefer
tmm hazam düzenliyorum ;)
-
cahit
[email protected]
-
kayıtlar doldu aramıza hoşgeldin kardeşim
cahit
[email protected]
-
KAYITLAR DOLMUSTUR
-
saolun beyler son saniye goluylen yetistik son nefeste
:D
-
ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ BELLİ OLMUŞTUR...
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=21098.msg111303#msg111303
-
AS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTUR
YEDEK KAYİTLARİNİZİ BEKLİYORUZ
-
FURKAN
FURKANKİRİ[email protected]
-
FURKAN
FURKANKİRİ[email protected]
yedeklerden birinci sıradasin kardeşim , izlemede kal ;)