herkese başarılar yılın derbisi nightmare -fabregas :D :D :D :D :D :D
başarılar kardeşim ;)
Hamza alt bolumu aç pleasetaam açıyorum ben sus yeterki
Hamza alt bolumu aç please
Hamza alt bolumu aç please
OMFFC 15 ' i açtim kardeşim . turnuvamızı sana emanet ediyorum . biz pars ile maça giriyoruz şimdi . kolay gelsin ;)
BEN GİRİYİM Mİ?
hamza kardeşim musaitsen mehmetsen kardeşimiz bekliyor ;)
HAMZA ABİ ŞİMDİ PES 4 MAÇINA GİRDİ 20 DAKİKA SONRA OMFFC ODA Bİ 20 DK BENİM ÇIKMAM LAZIM HEMEN YAPSAYDIK OLURDU DA YATICAM SİZE İYİ EĞLENCELER
BENCE DONDURALIM TURNUVAYI YARIN BULUNCA BİRBİRİMİZİ YAPARIZ
BEN ŞİMDİ ÇIKIYORUM HAMZA ABİNİN YORUMUNA GÖRE DEVAM EDİN DONDURAK DERSE YARIN YAPARIZ OLMAZ DERSE SİZE FİNALDE BAŞARILAR
HAMZA ABİ ŞİMDİ PES 4 MAÇINA GİRDİ 20 DAKİKA SONRA OMFFC ODA Bİ 20 DK BENİM ÇIKMAM LAZIM HEMEN YAPSAYDIK OLURDU DA YATICAM SİZE İYİ EĞLENCELER
SEN WE8 MAÇINA GİR BEN YATIYORUM TURNUVAYI NAPALIM DONDURALIM MI?
YOK ÇIKICAM AMA DAHA ÖNCE DONDURMUŞTUKSEN WE8 MAÇINA GİR BEN YATIYORUM TURNUVAYI NAPALIM DONDURALIM MI?
furkan kardeşim fast futbol cup turnuvalari donduralamaz . bunu sende biliyorsun . vaktin varsa 15 dakka içerisinde bitebiliriz maçimizi
TUH BE KEŞKE ÇIKMASAYDIM ÖLE Bİ ŞANŞIM VARSA BEN BURDAYIM ;)gir sen bişi olmaz hamza abi burada
kmn yerine gircem ???TUH BE KEŞKE ÇIKMASAYDIM ÖLE Bİ ŞANŞIM VARSA BEN BURDAYIM ;)gir sen bişi olmaz hamza abi burada
bharunun yerine gir biz hamza abiyle yarı finali yarın yapalım olur mu hamza abi?tmm giriyim sen değistirirsin oraya burqi yaz oke
TUH BE KEŞKE ÇIKMASAYDIM ÖLE Bİ ŞANŞIM VARSA BEN BURDAYIM ;)
bharunun yerine gir biz hamza abiyle yarı finali yarın yapalım olur mu hamza abi?
saol :)TUH BE KEŞKE ÇIKMASAYDIM ÖLE Bİ ŞANŞIM VARSA BEN BURDAYIM ;)
girebilirsin elbette kardeşim , hoşgeldin tekrardan ;)
ozmn bişey deyişmiycek burqi furkanın yerine gir tekrardan ;) ztn ondan önce sen wardınkardeşim gel hamachiye yapalım macımızı oke ;)
malesef anca siteye bakıyoum maç giremiycem 5 dk ya yatıyorum
hamza sihirbaz bnm adıma nadir küfür etti diyo banı kaldırsın diyo
Ya hamza söyleyince kızıyosun hani final eşleşmesi dışında diğer maçlar ertelenemezdi geçen gün ben çeyrek final maçını kazandım ama sen ertelenemez dedin ve eledin beni burda niye yarı final maçlarını erteledin???ertlemedik dondurduk
Ya hamza söyleyince kızıyosun hani final eşleşmesi dışında diğer maçlar ertelenemezdi geçen gün ben çeyrek final maçını kazandım ama sen ertelenemez dedin ve eledin beni burda niye yarı final maçlarını erteledin???
Ya hamza söyleyince kızıyosun hani final eşleşmesi dışında diğer maçlar ertelenemezdi geçen gün ben çeyrek final maçını kazandım ama sen ertelenemez dedin ve eledin beni burda niye yarı final maçlarını erteledin???
cüneyt kardeşim eleştirilerini lütfen daha mantıklı bir şekilde yap . turnuvamızı dondurma sebebimiz yarı finale yükselen dört katilimcimizinda ayni anda çıkmasini gerekmesiydi . seni ffclerimizden elediğimiz zaman bir tek sen offline oluyordun . neden çifte standart uygulayalim ki
cüneyt kardeşim eleştirilerini lütfen daha mantıklı bir şekilde yap . turnuvamızı dondurma sebebimiz yarı finale yükselen dört katilimcimizinda ayni anda çıkmasini gerekmesiydi . seni ffclerimizden elediğimiz zaman bir tek sen offline oluyordun . neden çifte standart uygulayalim ki
HAMZA YENİ FFC AÇABİLİRMİSİN MÜSAYİTSEN_??
bu ffc ne olucak hamza yenidenmı devam edices
hamza abi sen hükmen çık ben anneannemlere gidicem şimdi 2 gün yokum yani varım da oyun yok 07bu ffc ne olucak hamza yenidenmı devam edices
evet kardeşim , kaldiğimiz yerden devam edeceğiz ;)
furkan müsaidsen yapalim maçimizi
hamza abi sen hükmen çık ben anneannemlere gidicem şimdi 2 gün yokum yani varım da oyun yok 07bu ffc ne olucak hamza yenidenmı devam edices
evet kardeşim , kaldiğimiz yerden devam edeceğiz ;)
furkan müsaidsen yapalim maçimizi
aga o zaman ben direkt mi yükseliyorum adam yok nightmare yane