Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: Force23 - 09 Mart 2007, 16:56:01
-
Hamza abi nikim xrcrash site moderatörü olmak istiyorum uygun mesaj sayısına da ulaşmışım 250 yazmışsın eğer uygunsa hemen olmak istiyorum iyi paylaşımlar yapacağım...
-
Hamza abi nikim xrcrash site moderatörü olmak istiyorum uygun mesaj sayısına da ulaşmışım 250 yazmışsın eğer uygunsa hemen olmak istiyorum iyi paylaşımlar yapacağım...
Başvurunu değerlendirmeye aliyorum kardeşim . ayrıntılari msnde konuşalim istersen ;)
-
Tamam hamza abi
-
Hamza abi ne zaman gelicen msn e benim fazla zamanım yok
-
Hamza abi ne zaman gelicen msn e benim fazla zamanım yok
mesaji gönderdiğin sırada maçtaydim kardeşim. beklettim seni kusura bakma . müsaidsen şimdi konuşabiliriz
-
mod olması iyi olur çünkü online zamanı fazla...
-
Saol kardeşş...
-
site moderatörlüğün hayırlı olsun xcrash kardeşim
-
Teşekkür ederim
-
Force 23 ' ün moderatörlük başvurusu yapılan özel görüşmenin ardindan kabul edilmiştir . yeni rütben hayırlı olsun kardeşim . paylaşim ve mesajlarini sitemizin tüm bölümlerinde bekliyoruz . iyi eğlenceler
-
Teşekkürler hamza abi
-
hayırlı olsun kardeşim
-
Teşekkürler ağa
-
İNŞALLAH HEM SENİN AÇINDAN HEMDE SİTE AÇISINDAN HAYIRLI OLUR... BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM KARDEŞİM...
-
Teşekkür ederim saol kardeş sizin yüzünüzü kara çıkartmayacağımdan emin olun ;) :D
-
hayırlı olsun
-
tebrikler
-
Ulan 5 ay önce site moderatörüymüşüm şimdi süper mod :D :D
-
;)
-
:D
-
:D