Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => PES 4 - WE 8 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OYUNSİTENİZ WE 8 LİGİ => Konuyu başlatan: Hamza - 09 Mart 2007, 17:30:01
-
SİZCE OYUNSİTENİZ BİRİNCİ WE 8 LİGİMİZ KAÇ KATİLİMCIDAN OLUŞSUN ?
ANKETİMİZ 24 SAAT SÜRESİNCE AÇIK KALACAKTİR
ÇOĞUNLUK HANGİ ŞIKKI İŞARETLERSE ONA GÖRE BİR FORMAT BELİRLENECEKTİR
OYLARİNİZİN YANİNDA DEĞERLİ YORUMLARİNİZİ DA BEKLİYORUM
-
benim gönlümden 12 kişi olsun diye gecio ama 12 kişide we 8 bulabilirmi bilmiyorum doğrusu ;)
-
şu an için 8 kişi makul bana kalırsa şu an lig başlatılabilir eğer 1 hafta içinde kayıt olan olursa belki ek yapılabilir
-
ewet iyi fikir doğrusu olabilir ;)
-
8 olsn gerçi be katılmıyorum ama :D :D :D
-
şu an için 8 kişi makul bana kalırsa şu an lig başlatılabilir eğer 1 hafta içinde kayıt olan olursa belki ek yapılabilir
katiliyorum kardeşim , bana kalırsada kayitlarimiz dolmuşken turnuvamızı başlatabiliriz . zaten çoğunluk da 8 kişilik yapalim diyor . erdoğan kardeşim istersen fikstürü hazirla sen ;)
-
bide hamachi agı acın ;)
-
bide hamachi agı acın ;)
hemen açiyorum kardeşm ;)
-
katiliyorum kardeşim , bana kalırsada kayitlarimiz dolmuşken turnuvamızı başlatabiliriz . zaten çoğunluk da 8 kişilik yapalim diyor . erdoğan kardeşim istersen fikstürü hazirla sen ;)
EVET ERDİ BU AKŞAM HAZIRLADA MAÇIMIZI OYNAYALIM ;D ;D ;D
-
abi yarın akşam hazırlarım sınava çalışıyorum ;)
-
Rdgnblt size sınavınızda başarılar.Lig konusunda da aslında gönül 16 kişiden yana ama galiba katılımcı yönünden bir sıkıntı var...Artık kaç kişi varsa yapacaz maçlarımızı ama hala bir takım kurallar ve takım isimleri belli değil bana sorarsanız herkes takımını önceden seçsin.Aslında sayı çok olsaydı lig bitiminde ilk 8 takım kendi arasında playoff bile oynayabilirdi...Yani ligde şampiyonluk değilde ilk 8'e girip çapraz eşleşme yoluyla maçlar yapılsa heyecan ve maçlarımız daha uzun olabilirdi.Ama galiba biz 8 kişiyle lig usulu bu turnuvayı bitirecez galiba... :)
Sevgiyle Kalın...
-
ben 14 16 kişi bulup başlamak iki konferans yapıp ilk dortleri çıkarmak ve her konferansın ilk dordunu eşleştirip 1-4 2-3şeklinde oynaması fikrindeydim fakat arkadaşlar 8 kişilik istiyorlar benim fikrim bir değişiklik niteliği de taşıyordu ama hayırlısı
nba tarzı konferans şampiyonu ve lig şampiyonu belirleyebilirdik :(
-
Rdgnblt size sınavınızda başarılar.Lig konusunda da aslında gönül 16 kişiden yana ama galiba katılımcı yönünden bir sıkıntı var...Artık kaç kişi varsa yapacaz maçlarımızı ama hala bir takım kurallar ve takım isimleri belli değil bana sorarsanız herkes takımını önceden seçsin.Aslında sayı çok olsaydı lig bitiminde ilk 8 takım kendi arasında playoff bile oynayabilirdi...Yani ligde şampiyonluk değilde ilk 8'e girip çapraz eşleşme yoluyla maçlar yapılsa heyecan ve maçlarımız daha uzun olabilirdi.Ama galiba biz 8 kişiyle lig usulu bu turnuvayı bitirecez galiba... :)
Sevgiyle Kalın...
saolun sayın onüç :)
-
abi bizim fifa 07 deki ligler gibi olmasında en sonunda davetli listesi hazırladık gene tıkandı lig :D :D :D :D :D
-
abi bizim fifa 07 deki ligler gibi olmasında en sonunda davetli listesi hazırladık gene tıkandı lig :D :D :D :D :D
yopk abi bizimkiler işliyoo ;D ;D ;D
-
ERDİ UYUMA ŞU LİG FİKSTÜRÜNÜ YAP Bİ ZAHMET ;D ;D ;D
-
pes 4 ultra ligimize oldukça verimli bir şekilde devam ediyoruz . tüm katilimcilarimiz maçlarina gereken ilgiyi gösteriyorlar . inaniyorum ki we 8 ligi de en azindan pes 4 ligimiz kadar ilgi görecektir
-
pes 4 ultra ligimize oldukça verimli bir şekilde devam ediyoruz . tüm katilimcilarimiz maçlarina gereken ilgiyi gösteriyorlar . inaniyorum ki we 8 ligi de en azindan pes 4 ligimiz kadar ilgi görecektir
SAAT GECE YARISI VE WE8CİLER NETTE NE KADAR GÜZEL :D :D :D
-
bir tek erdoğan uyumuş galiba :D
-
bir tek erdoğan uyumuş galiba :D
O DA HALA ONLİNE AMA SES ÇIKMIYOR ;D ;D ;D
-
KATILIM 10 KİŞİ OLDU ARTIK LİG FİKSTÜRÜ BELİRLENSE MAÇIMIZI YAPSAK YETERİNCE HAZIRLIK MAÇI YAPTIM ;D ;D ;D
-
KATILIM 10 KİŞİ OLDU ARTIK LİG FİKSTÜRÜ BELİRLENSE MAÇIMIZI YAPSAK YETERİNCE HAZIRLIK MAÇI YAPTIM ;D ;D ;D
10 kişilik yapalim bencede . kimse açıkta kalmasin .
erdoğan kardeşim fikstürü ne zaman hazirliyorsun ?
-
gündüz sınava gittim akşam da amcamlara hemen başlıyorum hazırlamaya 10 kişide karar kesinse tabii :)
-
gündüz sınava gittim akşam da amcamlara hemen başlıyorum hazırlamaya 10 kişide karar kesinse tabii :)
10 kişilik yapalim diyorum ben kardeşim . mas ve behcet açıkta kalmasinlar
-
tamam kardeşim fiztur alt bölümünü açarsan hemen yayınlayabilirim hazır ;)
-
tamam kardeşim fiztur alt bölümünü açarsan hemen yayınlayabilirim hazır ;)
hemen açiyorum kardeşm ;)
-
16 kişi olsa 8 e elense gerisi lig yapsa olmazmı
veya bunun gibi