Ümit kardeşim , omffc 17 final maçina giriyorum şu anda . hemen ardindan senle yapalim oke ;)
bigsexy nerdesn abi msnde bekliorm bn buralardaım gelnce haber ver ;)
bigsexy nerdesn abi msnde bekliorm bn buralardaım gelnce haber ver ;)
big maçta sanırım
beyler k. bakmayn bnm acil çıkmam lazm siz bnm yerime yedek birini alın
gerçekten ozr dilerm bilgisayarı kapatmam lazm yoksa bi daha hiç katılamam turnuvalara ;) hepinize ii geceler başarılar ;)
geldim
hasan çıkmış rakibim kim???
Abdullah mesaj sayını arttırmak neden bu kadar boş mesaj gönderiyorrsun. Msnde konuşur gibi konuşulmaz ki burada
hatırlatmasam sitede mesaj kirliliği artacaktıAbdullah mesaj sayını arttırmak neden bu kadar boş mesaj gönderiyorrsun. Msnde konuşur gibi konuşulmaz ki burada
valla ii ki hatrlattın ;D
Beyler herkesten özür diliyorum turnuvadan çıkmak zorundayım acil işim çıktı ok ancak 12 gibi burda olabiliciem herkesten ozur diliyorum... :( :( :( :'( :'(
apo kopmşsun gene kardeş sen bu hızla git yaza kadar hamzayı bile geçersin :D :D :D
güldürürken düşündürüor işte benim espiriler böledir düşün bakalım :D :D :D
BIG SEXY:5-3:ORKUN
Beyler herkesten özür diliyorum turnuvadan çıkmak zorundayım acil işim çıktı ok ancak 12 gibi burda olabiliciem herkesten ozur diliyorum... :( :( :( :'( :'(
beyler k. bakmayn bnm acil çıkmam lazm siz bnm yerime yedek birini alın
gerçekten ozr dilerm bilgisayarı kapatmam lazm yoksa bi daha hiç katılamam turnuvalara ;) hepinize ii geceler başarılar ;)
hamza diğer maçlar noldu ?