BAŞARILAR ARKADAŞLAR...
diğer ffcyi hemen başlatmayın yaw.. omfcdeyiz finalde. bekleyin he :D
hamza sezerinho kuzenlerine gitmiş oraya kuramamış oyunu o nedenle yapamacağım siteye yaz dedi...
olm hamza seni boşuna mı eledi :D
hamza sezerinho kuzenlerine gitmiş oraya kuramamış oyunu o nedenle yapamacağım siteye yaz dedi...
hamza big benle yapsın mı yedek kayıt yoksa ??
hamza maçta şu anda cvp veremeyebilir...
reaper online ama yok sanırım cvp vermiyo ve durumu hemen dönecek şeklinde ayarlanmış..
reaper online ama yok sanırım cvp vermiyo ve durumu hemen dönecek şeklinde ayarlanmış..
evt siz beni alın beni ;D
hamza siz ne zaman maça gireceksiniz??
evt siz beni alın beni ;D
reaper dan sonra yedek kayit yoksa alırız kardeşim ;)
hamza önce reaper de yoksa hamza-appi maçının galibiyle final oynarsın dedin sonra reaper yoksa merti alırız dedin anlamadım? :)
reaper cvp verdi zaten oltan da offlıne dı.
ok reaperle giriyoruz
ok reaperle giriyoruz
ok reaperle giriyoruz
biz de appiyle giriyoruz şimdi . iyi şanslar ;)
bol şans hamza bu arada ffc 139 da hopefulla ben final oynayalımmı çünkü sizin maç yapılmadı bir türlü???
ben yapıcam şimdi cuneytle oke
REAPER 3-2 BİG_SEXY
REAPER 3-2 BİG_SEXY
REAPER 3-2 BİG_SEXY
REAPER 3-2 BİG_SEXY
beni ffc 157 ye kaydedermisiniz maça giriyorum
Appiah_4 4-1 Hamza
kendime inanamıyorum :D 2 ay hiç oynamadım ama valla çok değişik bişi :D ellerine sağlık aga güzel maçtı ;)
Appiah_4 4-1 Hamza
kendime inanamıyorum :D 2 ay hiç oynamadım ama valla çok değişik bişi :D ellerine sağlık aga güzel maçtı ;)
REAPER 3-2 BİG_SEXY
Appiah_4 4-1 Hamza
FİNALİN ADI BELLİ BEKLİYORUZ YENİ FFC Yİ ...;)
final topiğini acın yapalım hemen macı
FİNALİN ADI BELLİ BEKLİYORUZ YENİ FFC Yİ ...;)