Hamza Kardesim macımızı ne zaman yapalım??
ganyan78 : 1 mas : 2
mas : 1 ganyan78 : 4
ewet yaa haklısınız böle maç kopunca kalan dakkaları oynamak konsantrasyon moral vede zevk bırakmıyor tam atak üstüne atak yapıosunuz bi anda oyuna ara verilio ister istemez soğuyosunuz erdi ile krallık macımızın birincisini yaparken 3 kez üst üste bağlantısı koptu 4. sünde benimki koptu sona bırakdık kalan 3 5 dakkayı oynamaya bile gerek yoktu zaten yeniliosanız yani yenik durumda sizseniz hiç motivasyonunuz kalmıo yani bende öle oluo :(
ewet yaa haklısınız böle maç kopunca kalan dakkaları oynamak konsantrasyon moral vede zevk bırakmıyor tam atak üstüne atak yapıosunuz bi anda oyuna ara verilio ister istemez soğuyosunuz erdi ile krallık macımızın birincisini yaparken 3 kez üst üste bağlantısı koptu 4. sünde benimki koptu sona bırakdık kalan 3 5 dakkayı oynamaya bile gerek yoktu zaten yeniliosanız yani yenik durumda sizseniz hiç motivasyonunuz kalmıo yani bende öle oluo :(aslında senin işine yaradı dark kardeşim çok kotu bastırıyodum bağlantı gitti baskıda gitti hatta bi de gol yedim
akyollu ne zman yapalım?
akyollu ne zman yapalım?
KARDEŞ Bİ KAÇ GÜNDÜR GÖREMEDİM SENİ DÜNDE 19:00 A KADAR NETTEYDİM RASTLAŞTIĞIMIZDA YAPARIZ ;) ;) ;) BEN ONLİNE OLANLARLA TAMAMLIYORUM MAÇIMI ;)
akyollu ne zman yapalım?
KARDEŞ Bİ KAÇ GÜNDÜR GÖREMEDİM SENİ DÜNDE 19:00 A KADAR NETTEYDİM RASTLAŞTIĞIMIZDA YAPARIZ ;) ;) ;) BEN ONLİNE OLANLARLA TAMAMLIYORUM MAÇIMI ;)
ok
AKYOLLU :1 HÜSEYİN :1
HÜSEYİN :4 AKYOLLU :0
İKİNCİ MAÇI N 60.DAKKASINDA FİLAN OYUNU BIRAKTIM :) KAÇMIŞ OLDUM :P YA TUŞ KONTROLÜNÜ YAPAMAMAYA BAŞLAYINCA BIRAKTIM HÜSEYİN KARDEŞ KUSURA BAKMASIN TEBRİK EDERİM ;) DOSTÇA BİR MÜCADELE OLDU ;) ;) ;)
İKİNCİ MAÇI N 60.DAKKASINDA FİLAN OYUNU BIRAKTIM :) KAÇMIŞ OLDUM :P YA TUŞ KONTROLÜNÜ YAPAMAMAYA BAŞLAYINCA BIRAKTIM HÜSEYİN KARDEŞ KUSURA BAKMASIN TEBRİK EDERİM ;) DOSTÇA BİR MÜCADELE OLDU ;) ;) ;)
yok kardeşim önemli deil...ama ilk macın berabere bitmesi süpriz oldu bence yaa ;D mac o kadar pozisyonla gitti geldi ama berabere bitti ;D senin bos kale benim son dakkalarda henry ile 2 tane karsı karsıya ;D ama cok zevklidi basarılar kalan haftalarda
tebrikler hüseyin kardeşim daha yeni gördüm ;)
s.a arkadaşlar 2.hafta 11. hafta maçlarında onüç arkadaşımla maçlarımızı tamamladık sonuçlar şöyle:
DARK 3 - 1 ONÜÇ
ONÜÇ 1 - 2 DARK
ONÜÇ E KALAN MAÇLARINDA BAŞARILAR DİLERİM
Hamza kardesim ne zaman musaitsin?? ???
UYUMA MODERATÖR UYUMAAA ;D ;D ;D
Benim icin farketmez nezaman müsait olursan yaz buraya tarihi bende ona gore kendimi hazirlim
Hamza kardesim ben macımı yapmak istiyordum ama benim pc de sorun var islemcide ısınıyo ve kasıo cok pis o yüzden oynuyamıyorum sen 2 macıda almıs sayılsın yedek varsa ligde benim yerime girebilir ama yoksa ben maclarımı deplasmanda artık kasa kasa oynarım.
tabi alabilirsiniz ouzkaanda benim arkadasım onada sölim o girsin benim yerime ;)