Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => PES 4 - WE 8 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => SKOR TAHMİN & İDDİA => Konuyu başlatan: rdgnblt - 14 Mart 2007, 12:56:15
-
DEĞERLİ GÖRÜŞ VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
-
ben bu eslesmede zlatanı favori görüyorum..kendim alırım gibi geliyodu olmadı..ama zlatanda cok ii bir oyuncu..kesin alır
-
ERDİ DEVAM EDER GİBİME GELİYOR...
-
zlatan 2
erdoğan 3
erdoğan 4
zlatan 2
erman kardeşimle güzel maçlar yaptık ve sonuçlar bu şekilde oluştu ellerine sağlık erman kardeşim
-
zlatan 2
erdoğan 3
erdoğan 4
zlatan 2
erman kardeşimle güzel maçlar yaptık ve sonuçlar bu şekilde oluştu ellerine sağlık erman kardeşim
erdogan costun walla kardeşim...tebrikler umarım böle devam edersin...taki benm maca kadar ;D ama mas falan alabilir krallıgı cnkü herkes herkese üstünlük saglayabilio iyi oynayan grup arasında..sadece biraz gününde olması gerek kişinin..
-
TEBRİKLER ERDOĞAN
-
TEBRİK ERDİİİ ;D ;D ;D
-
erdoğan 4 ve ya 5 -0kardeşim üstteki mesajları okuyarak cvp vver maç olmuş artık hala ne tahminde bulunuyon
-
zlatan 2
erdoğan 3
erdoğan 4
zlatan 2
tebrik ederim erdoğan kardeşim . krallığı kimseye kaptirmadan yoluna devam ediyorsun . helal olsun ;)
-
erdoğan 4 ve ya 5 -0kardeşim üstteki mesajları okuyarak cvp vver maç olmuş artık hala ne tahminde bulunuyon
KARDEŞ BU SAYFADA TAHMİN MAHMİN YAPAN YOK SEN KENDİ KENDİNE NEDEN BÖYLE BİŞEY YAZMA İHTİYACINI DUYDUN ;D ;D ;D HEM KİMİ KASTEDİYOSUN ???
-
hanzer yazmış devil üstünden geçmiş ahmet kardeşim anladın ;)
hanzer gene okumadan sallamış diyim ben ;D
sağolun arkadaşlar tebrikler için :)
-
hanzer yazmış devil üstünden geçmiş ahmet kardeşim anladın ;)
hanzer gene okumadan sallamış diyim ben ;D
sağolun arkadaşlar tebrikler için :)
HAHAHAHAHAHA ANLADIM ANLADIM ARKADAŞ FENA KAPILMIŞ MOD HAVASINA ;D ;D ;D