halo ne zaman yaparız kardeşimhafta sonu yaparız inş..umutlu degilim formalite icabı oynarız artık :D
Hamza son günün ne zman olacağını da yazdan iyi olurdu ;)
aynen ama son tarihi yazsak daha iyi
aynen ama son tarihi yazsak daha iyi
birinci tur eşleşmelerinin tamamlanmasi için son süreyi bu pazar günü olarak düşündüm . hepiniz için uygun mu bu tarih ?
bana uygun diğer arkadaşlar içinde büyük olasılıkla uygun olacaktır...!aynen ama son tarihi yazsak daha iyi
birinci tur eşleşmelerinin tamamlanmasi için son süreyi bu pazar günü olarak düşündüm . hepiniz için uygun mu bu tarih ?
bana uygun diğer arkadaşlar içinde büyük olasılıkla uygun olacaktır...!aynen ama son tarihi yazsak daha iyi
hamza haftasonu yaparız seninle olan maçımızı..
konuyla ilgili değil ama bi msn gelde modluk işini konuşak
mert961 3-1 oltan
eline sağlık kardeşim ;)
mert961 3-1 oltan
eline sağlık kardeşim ;)
erdoğan 3
hakan1989 2
güzel maçtı arkdaşı kutlarım
erdoğan 3
hakan1989 2
güzel maçtı arkdaşı kutlarım
REAPER 3-1 FERNANDO GAGO
beyler bende MAS arkdaşımızın tavsiyesi ile aranıza katıldım.sitemiz çok güzel gerçekten.bende fifa turnuvalarına katılmak istiyorum.yeni turnuvalardan benide haberdar ederseniz sevinirim
beyler bende MAS arkdaşımızın tavsiyesi ile aranıza katıldım.sitemiz çok güzel gerçekten.bende fifa turnuvalarına katılmak istiyorum.yeni turnuvalardan benide haberdar ederseniz sevinirim
REAPER 3-1 FERNANDO GAGO
Devil:5 Sezerinho:4
çok zevkli bir maçtı son dakikaları heyecan doluydu arkadaşı oyunundan dolayı tebrik ediyorum
Hamza maçımızı bugün yapalım saat 14:00 15:00 gibi hatta 15:30 gibi yapalım çünkü benim kurs var gelince yaparız.
çok zevkli bir maçtı son dakikaları heyecan doluydu arkadaşı oyunundan dolayı tebrik ediyorum
hamza msndeyim ben. [email protected] veya [email protected]
aga korsan 4 gündür yok bilgilerinize ....
hamza tebrikler
Hamza 2 - 3 Yüzbaşı AKIN [BİLGİNLER]
son gün yarınnn...korsan yok oleyyy...
o zaman 3-0 elendin kardeşim çünkü bu gece son çeyrek finali garantilemiş oldum...
o zaman 3-0 elendin kardeşim çünkü bu gece son çeyrek finali garantilemiş oldum...
kardeşim son gün pazartesi ;D
kardeşim son gün pazartesi ;D
ikinci tur eşleşmelerinin tamamlanmasi için son gün 2.sayfada da belirttiğim gibi pazar günüdür . bu akşama kadar maçini oynamayan olursa hükmen elenecektir
şu anda yapıLmayan 3 karşıLaşma var...
Halo-Fabregas
Nightmare-Xsideboy
Korsan-Hanzer
maçLarınızı yapsanız iyi oLur..!
FABREGAS 1-2 HALO skor böyle en güçlü adayı eledim şampiyon olmuş gibi sevndm inanki..
yha çok talihsiz bir maçtı o kadar çok kaçırdımki gülünç bir maçtı boş kaleye bile harektli gol atıcam die kaçırdım maçın başlarında çok rahattım ama malesef ar arda geldi saglık olsun......evet cok kaçırdın kendinden cok emindim birazda şansımın yardımıyla macı aldım..saglık olsun harun napalım üst turda elencegimi biliyorum ama bana göre önemli olan seni yenebilmekti ilk defa bunu yapabildim..
FABREGAS 1-2 HALO skor böyle en güçlü adayı eledim şampiyon olmuş gibi sevndm inanki..gözLerime inanamıyorum tebrikLer haLo
FABREGAS 1-2 HALO skor böyle en güçlü adayı eledim şampiyon olmuş gibi sevndm inanki..
Nightmare : 4 Xsideboy : 3TebrikLer NighTmare
tbrkler kardeş adınne yaw :D
Nightmare : 4 Xsideboy : 3
Nightmare : 4 Xsideboy : 3