Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => PES 4 - WE 8 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 2. WE 8 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: Hamza - 16 Mart 2007, 21:59:13
-
OYUNSİTENİZ İKİNCİ WİNNİNG ELEVEN 8 TURNUVAMIZ KATILIMCILARI , BU TOPİC ALTİNDAN SOHBET EDEBİLİR VE KAFANIZA TAKILAN TÜM SORULARİ BİZLERE SORABİLİRSİNİZ
-
Tüm katilimcilarimiza başarilar diliyorum
-
herkese 2.we8 turnuvasında gönülden başarılar dilerim
-
TÜM ARKADAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM ÖZELLİKLE DE KENDİME ŞANS DİLERİM ;D ;D ;D
-
Bütün katılımcılara bol şanslar...Özellikle faydası olacaksa bana ;D Bu sefer inşallah katılım fazla olurda tek maçtan sonra final oynamak mecburiyetinde kalmayız ;) ama anladığım kadarı ile yine 8 kişiden oluşan ve çeyrek finalden başlayan bir turnuva olacak...Katılımı biraz daha arttırıp eleminasyonu çoğaltamazmıyız...
Sevgiyle Kalın...
-
eşleştirmeleri yaparmısın hamza kardeşim ;) ;) ;)
-
BAŞARILAR...
-
BAŞARILAR...
sağol
-
Bütün katılımcılara bol şanslar...Özellikle faydası olacaksa bana ;D Bu sefer inşallah katılım fazla olurda tek maçtan sonra final oynamak mecburiyetinde kalmayız ;) ama anladığım kadarı ile yine 8 kişiden oluşan ve çeyrek finalden başlayan bir turnuva olacak...Katılımı biraz daha arttırıp eleminasyonu çoğaltamazmıyız...
Sevgiyle Kalın...
birinci we 8 turnuvamıza yeterince fazla katilim olmadiğindan ötürü turnuvamızı 8 kişilik play - off usulüne göre düzenlemiştik . şayet bu turnuvamıza beklenilenden daha fazla ilgi olursa 12 veya 16 katilimcimizi gruplara ayırıp daha farklı bir formatta düzenleyebiliriz turnuvamızı . bunun için tanidiğiniz we 8 cilere haber verirseniz memnun oluruz .
-
eşleştirmeleri yaparmısın hamza kardeşim ;) ;) ;)
as kayitlarimiz az önce 8 ' e ulaşti kardeşim fakat katilimcilarimizin bir kısmı turnuvamızın daha farklı bir formatta düzenlenmesini istiyor . bu durumda isterseniz bir müddet daha katılımın artmasini bekleyip turnuvamızı 12 veya 16 kişilik grup formatinda düzenleyelim ?
-
Bir müddet daha beklemekten yanayım...Mesela 4 takımlı üç grup yapıp ilk ikiye girenler play-off kalırsa daha güzel ve daha zevkli maçlar çıkarabiliriz...Yalçın burda sana biraz görev düşüyor.klavyeni kullanıp beni getirdiğin gibi yeni katılımcıları ve iyi oyuncuları bulman zor olmasa gerek... ;)
-
Bir müddet daha beklemekten yanayım...Mesela 4 takımlı üç grup yapıp ilk ikiye girenler play-off kalırsa daha güzel ve daha zevkli maçlar çıkarabiliriz...Yalçın burda sana biraz görev düşüyor.klavyeni kullanıp beni getirdiğin gibi yeni katılımcıları ve iyi oyuncuları bulman zor olmasa gerek... ;)
KARDEŞ 3-4 KİŞİYE MAİL ATTIM AMA OYNAMAK İSTEMİYORLAR KİMİSİ BAĞLANTIMIZ YAVAŞ DEDİ KİMİSİ İSTEMEDİ YABANCILAR VAR AMA ONLARDA BU SİTEDEN ANLAMAZ Kİ TÜRKÇE BİLMEDİKLERİ İÇİN :) :) :) 2.WİN8 TURNUVAMIZ YAKIN Bİ ZAMANDA BAŞLAMAZSA BEN ÇIKMAK ZORUNDA KALACAĞIM BİLGİNİZE SUNARIM ;) ;) ;)
-
hamachi agını vermemisiniz.
-
ERDİ UYUMA ;D ;D ;D
-
ERDİ UYUMA ;D ;D ;D
akyollu mesaj tarihine ve ağın açılış tarihine bak sora sus :D :D :D :D
-
ERDİ UYUMA ;D ;D ;D
akyollu mesaj tarihine ve ağın açılış tarihine bak sora sus :D :D :D :D
AZ ÖNCE AÇTIN BİLİYORUM AMA BİR ŞEYLERİDE UYARMADA YAP BE KARDEŞ :P :P :P
-
yetişemiyom artık var ya ;D
herşey birikti birden hep darkın yüzünden :P
-
DARK A LAF SÖLE ALIRIM ANAHTARINI :) :) :)
-
alırsın sana bişi demiyom :P
aslında diyom da içimden ;D
-
alırsın sana bişi demiyom :P
aslında diyom da içimden ;D
SİEEE >:( >:( >:(
-
tüh be tam pek pcyi acamadıgım zaman turnuva düzenlenmiş gec kalmısım....gitti sampiyonluk yawww ;D nese öbürkünde olurum artık
-
tüh be tam pek pcyi acamadıgım zaman turnuva düzenlenmiş gec kalmısım....gitti sampiyonluk yawww ;D nese öbürkünde olurum artık
ŞAMPİYON GAZA GELMİŞ ;D ;D ;D
-
:D :D :D
-
kimin geldiği belli oluyo bilader....alttaki yazı belli olmuyo akyollu....gazetelerde mansetlere ver barii....
-
kimin geldiği belli oluyo bilader....alttaki yazı belli olmuyo akyollu....gazetelerde mansetlere ver barii....
GAZA GELSEM TÜM TURNUVALARA KATILIRDIM KOÇUM NBA FİFA AMA GEREK YOK MAYK Bİ KERE ANAHTAR ALMIŞIM UĞRAŞMIYOM ARTIK :D :D :D
-
GAZA GELSEM TÜM TURNUVALARA KATILIRDIM KOÇUM NBA FİFA AMA GEREK YOK MAYK Bİ KERE ANAHTAR ALMIŞIM UĞRAŞMIYOM ARTIK :D :D :D
bizde urasmıyoruz bilader nba falan...zaten artık ugrasma bir kere sansa sampiyon olursun ancak :P önemli olan süreklilik saglamak,ikincide gruptan cıkamadın mı ligdede durumun kötü oldumu nekadar iyi oyuncu oldugun anlasılıyo senin gibi :-* ;D
-
bizde urasmıyoruz bilader nba falan...zaten artık ugrasma bir kere sansa sampiyon olursun ancak :P önemli olan süreklilik saglamak,ikincide gruptan cıkamadın mı ligdede durumun kötü oldumu nekadar iyi oyuncu oldugun anlasılıyo senin gibi :-* ;D
LİGDE MÜCADELE ETMİYORUM GURUPTANDA ÇIKARDIM İSTESEYDİM AMA O ARA ZATEN DURUMU ANLATTIM ERDİ YE DE BENİM YERİME MAS ÇIKMIŞ OLDU FARKETMEZDİ SONUÇTA BU BENİM KÖTÜ OYNADIĞIM ANLAMINA GELMEZ SENİN TACSIZ A 11 GOL YEMEN SENİN KÖTÜ BİR OYUNCU OLDUĞUNU MU GÖSTERİYOR O ZAMAN EĞER SENİN ANLAYIŞIN BUYSA EVET BEN KÖTÜ OYNUYORUM ;) ;) ;)
-
way beeea sonunu iyi bağlamışsın akyollu ;) :D
-
LİGDE MÜCADELE ETMİYORUM GURUPTANDA ÇIKARDIM İSTESEYDİM AMA O ARA ZATEN DURUMU ANLATTIM ERDİ YE DE BENİM YERİME MAS ÇIKMIŞ OLDU FARKETMEZDİ SONUÇTA BU BENİM KÖTÜ OYNADIĞIM ANLAMINA GELMEZ SENİN TACSIZ A 11 GOL YEMEN SENİN KÖTÜ BİR OYUNCU OLDUĞUNU MU GÖSTERİYOR O ZAMAN EĞER SENİN ANLAYIŞIN BUYSA EVET BEN KÖTÜ OYNUYORUM ;) ;) ;)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
BJK
[email protected]
-
we8 oynayan
[email protected]
herkeze başarılar dilerim