Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: Force23 - 17 Mart 2007, 16:29:43
-
Pes 6 turnuvası olsunmu oynayan varmı hamza abi sence nasıl olur daha önce pes5 turnuvası yapılmamış pes 6 yapsak ilgi görürmü ne dersiniz yoksa gereksiz mi olmasa daha mı iyi olur ?
-
aga herkes pes 5 ve pes 6 turnuvası yapmak istiyor ama orjinal serverını kimse bulamadı yani orjinal oyun lazım ondan yapılmıyor.
konuyu kitliyorum..
-
aga herkes pes 5 ve pes 6 turnuvası yapmak istiyor ama orjinal serverını kimse bulamadı yani orjinal oyun lazım ondan yapılmıyor.
konuyu kitliyorum..
cemilin de söylediği gibi pes 6 veya pes 5 oyunlarini online oynayabilmek için orjinal serial keye ihtiyacimiz var kardeşim . bu oyunlarin yerine pes 4 ve we 8 turnuvalari düzenliyoruz zaten .
-
beyler ben buldum ama orjinal oyun lazım oda 50 ytl-75ytl arasında değişiyor bir sitede gördüm çok güzel ama o kadar paraya 20 tane korsan pes 6 alırız. ;D
-
Haklısın kardeş orjinal oyunların fiyatları hep uçuk saten..
-
beyler ben buldum ama orjinal oyun lazım oda 50 ytl-75ytl arasında değişiyor bir sitede gördüm çok güzel ama o kadar paraya 20 tane korsan pes 6 alırız. ;D
evt haklısısn kardeş