8 kıslık playoff tabıkı de
8 kişiLik pLayoff oLsun
uzun zamandir 12 veya 16 kişilik grup formatinda ffc düzenlememiştik fakat malesef şu an için yeterince fazla ilgi bulunmuyor ve 8 kişilik play - off usulüne göre yapmak durumundayiz sanirim
En az 12 olsun
8 kişilik grup yapalım
En az 12 olsun
katilimci bulabileceksen yapalim kardeşim ama diğer katilimcilarimizi da bekletmenin bir anlamı yok bana kalırsa . yine de çoğunluğa uyarim her zaman
kardeşim herkes 8 kişiLiğe oy verdi o zaman 8kişiLik oLacak neden ısrar ediyorsun..!
8 kişilik grup yapalım
niye >:( :( :'(
akşama bir tane daha ffc açıLırsa o 16 kişiLik oLabilir ama bu 8 kişiLik oLsunkardeşim herkes 8 kişiLiğe oy verdi o zaman 8kişiLik oLacak neden ısrar ediyorsun..!
16 kişili daha zevkli olurda ondan
akşama bir tane daha ffc açıLırsa o 16 kişiLik oLabilir ama bu 8 kişiLik oLsunkardeşim herkes 8 kişiLiğe oy verdi o zaman 8kişiLik oLacak neden ısrar ediyorsun..!
16 kişili daha zevkli olurda ondan
yaw benim anlamadığım hamza 8 kişilik takımları tam çekiyor. üzerime bu topic açılıyor. entersan. boşuna demedim en az 10 dakika diye. :)
yaw benim anlamadığım hamza 8 kişilik takımları tam çekiyor. üzerime bu topic açılıyor. entersan. boşuna demedim en az 10 dakika diye. :)
eşleşmeleri az önce hazirladim kardeşim . fakat topic açilinca katilimcilarimizin turnuvamızın formati hakkında görüşlerine bakmak istediğimden kuralari henüz yayinlamadim . sanirim bir çoğunuz 8 kişilik yapalim diyor . bu durumda kuralari yayinliyorum hemen ;)
eşleşmeleri az önce hazirladim kardeşim . fakat topic açilinca katilimcilarimizin turnuvamızın formati hakkında görüşlerine bakmak istediğimden kuralari henüz yayinlamadim . sanirim bir çoğunuz 8 kişilik yapalim diyor . bu durumda kuralari yayinliyorum hemen ;)