hamza MSN mi hamachi mi ?
Beyler ben maça girdim herkese i sanslar
hamza benimle ne zmn yapcan fifaninmerkezi@fifaninmerkezi.com dayım
hamza oltan yok yerıne al bı yedek hemen
TÜM KATILIMCILARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM
oke hamza beklıyecen mı hemen alıyon mu
hamza ayrıca big sexy de yok msn de
ok burda olurum
istiyorsanız ben girerim 1.yedek olurum..
o zaman billginler le yapayımmı bn hamza
yaw hamza çatladım be
yaptırdım şimdi girebilir miyiz...
teşekkür ederiz korsan kardeşim
teşekkür ederiz korsan kardeşim
sen saol kardeşim bende uefa yı yüklüyorum 3 part kaldı inş bugun akşama oynuyor olcam ve siteye paylaşcam herşeyi resim vb bilgileri ;)
ben burdayım olmayan varmı
Abdullah 1 Caner 11oha geçmiş oLsun abduLLah tebrikLer Caner
:'( >:( :( :'( >:( :(
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
saol kardeş ;)Abdullah 1 Caner 11oha geçmiş oLsun abduLLah tebrikLer Caner
reaper 2 - 1 : Yüzbaşı Akınserbest tabiki kardeşim isteyen istediği taKımı seçebiLiyor ayrıca reaper tebriKLer..!
ülke takımı seçmek serbest mi?
Hamza seni bekliyorum...
Abdullah 1 Caner 11
reaper 2 - 1 : Yüzbaşı Akınserbest tabiki kardeşim isteyen istediği taKımı seçebiLiyor ayrıca reaper tebriKLer..!
Hamza seni bekliyorum...
REAPER 2-1 BİLGİNLER
Bi tanede omffc açsakya.
reaper 2 - 1 : Yüzbaşı Akın
Hamza seni bekliyorum...
hadi birtek behram-hamza maçının sonucu kaLdı onu da yazın da yarı finaL kuraLarı çekiLsin..!
Bi tanede omffc açsakya.
skoru yazmamışsınız amahadi birtek behram-hamza maçının sonucu kaLdı onu da yazın da yarı finaL kuraLarı çekiLsin..!
az önce tamamladik maçimizi krdeşim . yarı final eşleşmelerini belirliyorum hemen ;)
skoru yazmamışsınız amahadi birtek behram-hamza maçının sonucu kaLdı onu da yazın da yarı finaL kuraLarı çekiLsin..!
az önce tamamladik maçimizi krdeşim . yarı final eşleşmelerini belirliyorum hemen ;)
afedersin Hamza göremedimskoru yazmamışsınız amahadi birtek behram-hamza maçının sonucu kaLdı onu da yazın da yarı finaL kuraLarı çekiLsin..!
yukarida yazdim kardeşim . gözünden kaçmiş sanirim ;)
afedersin Hamza göremedimskoru yazmamışsınız amahadi birtek behram-hamza maçının sonucu kaLdı onu da yazın da yarı finaL kuraLarı çekiLsin..!
yukarida yazdim kardeşim . gözünden kaçmiş sanirim ;)
hamza ben yemeğe gidiyorum yarım saat sonra burda olurum zaten o zmn a anca biter maçların
reaper kardeşim sana taktığım filan yok sadece ilk defa ffc de ülkeye karşı oynadım da ondan sordum ;)
hadi çek kuraLarı hamza