Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK YÜZ OMFFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OMFFC 29 => Konuyu başlatan: Hamza - 17 Mart 2007, 18:26:43
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP 29 [ OMFFC 29 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBEST OLDUĞUDAN ÖTÜRÜ TAKIM ADI YAZMANIZA GEREK YOKTUR . TÜM KATİLİMCİLARİMİZA BAŞARİLAR DİLİYORUM
NİCK :
MSN :
NOT : OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP [ OMFFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE MİNİ FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BELİRLİ SAAT DİLİMLERİ İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
Oltan
[email protected]
-
Hamza
[email protected]
-
Burqi
[email protected]
-
SON 1 KAYIT BEKLİYORUZ
-
Burqi
[email protected]
burhan kardeşim ben ffc 163 maçina giriyorum şimdi . bu süre zarfinda turnuvamızla ilgilenebilir misin ?
-
Burqi
[email protected]
burhan kardeşim ben ffc 163 maçina giriyorum şimdi . bu süre zarfinda turnuvamızla ilgilenebilir misin ?
tabi
-
Burqi
[email protected]
tabi
tamam kardeşim . teşekkür ederim . biz giriyoruz maça ;)
-
Burqi
[email protected]
tabi
tamam kardeşim . teşekkür ederim . biz giriyoruz maça ;)
ok ;)
-
hanzer
[email protected]
-
kayıtlar bitti sanırım hamza kardeşim sen bi zahmet eşleştir... bi omffc alakda havaya girek...
-
AS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTUR
YEDEK KAYİTLARİNİZİ BEKLİYORUZ
-
hamza abi maçı ne zaman yapalım
-
Metehan07
-
hamza abi maçı ne zaman yapalım
şimdi yemeğe gidiyorum kardeşim . 4-5 dakika içerisinde burada olurum en geç . o zaman yapariz oke ;)
-
Metehan07
yedeklerden birinci sıradasin mete , herhangi bir katilimcimizin ayrılmasi durumunda ilk seni alacağiz . izlemede kal ;)
-
hamza abi gel maçı yapak ben çıkacam 10 dkya kadar siteden
-
hamza abi gel maçı yapak ben çıkacam 10 dkya kadar siteden
mesaji yolladiğin sırada yemekteydim kardeşim . az önce geldim . hemen yapalim istersen
-
yedek kayıt
hopeful
[email protected]