dört katilimcimiza da finale çıkma yolunda gönülden başarilar diliyorumHAMZA KARDESIM ISTERSEN ONCE FINALI YAPALIM _??
hamza abi kasmayalım biz sen müsait olunca söle
senin verdiğin hamachiye girek yapak maçı...
dört katilimcimiza da finale çıkma yolunda gönülden başarilar diliyorumHAMZA KARDESIM ISTERSEN ONCE FINALI YAPALIM _??
benim için farketmez kardeşim . ikinizden biriyle yaparim yemekten gelince ;)
hamza abi yapalım hemen maçı
Oltan:6-Burqi:4 Tebrik ediyorum arkadaşı.Biraz haksız oldu galiba ama...
Hamza abi ffc 164 ü açarmısın
açarim tabi mete ;)
açarim tabi mete ;)
HAMZA HARUNLA FFC FINALINE GIRCEZ HEMEN FFC ACCAKSAN BEKLIYIM _??
başarılar beyler
evet abi müsaitmisin yapalım gel msne
Oltan:6-Burqi:4 Tebrik ediyorum arkadaşı.Biraz haksız oldu galiba ama...tebrikLer oLtan
HAMZA KARDESIM MUSAİT OLDUGUN ZAMAN BURDA BELIRT GİRELİM FİNALE ;)
TEBRİKLER HAMZA KARDEŞİM.. HAMACHİDEYİM ;)hamza 6 - 5 hanzer
son zamanlarda oynadiğim en zevkli ve en çekişmeli karşılaşmalardan bir tanesi oldu gerçekten . ellerine sağlik hanzer kardeşim
son zamanlarda oynadiğim en zevkli ve en çekişmeli karşılaşmalardan bir tanesi oldu gerçekten . ellerine sağlik hanzer kardeşim
bilginler ile 200.fifa 07 turnuvasi maçina giriyorum kardeşim . hemen ardindanda meteyle 164.fifa 07 fast futbol cup turnuvasi maçina gireceğiz . sonrasinda sana dönerim oke ;)
bilginler ile 200.fifa 07 turnuvasi maçina giriyorum kardeşim . hemen ardindanda meteyle 164.fifa 07 fast futbol cup turnuvasi maçina gireceğiz . sonrasinda sana dönerim oke ;)
oOOOooOo :D BARE IKINCI BENLE GIR CIKMA IHTIMALIM VAR KARDEŞ.
tebrikler hamza abi bende kötü oynamadım değil mi???
tebrikler hamza abi bende kötü oynamadım değil mi???
o nasil söz kardeşim . 90 dakika boyunca mükemmel bir futbol sergiledin gerçekten ve sonuna kadar mücadele ettin . ellerine sağlik tekrardan ;)
Tebrikler Hamza abi ..
tbrkler ;)
Hamza msn ye gel bekliyom.