HARUN DSOTUM MSN DEYIM YPALIM MACI OKEgeldim kardeşim
HAMZA ABİ MSNDEYİM
HAMZA ABİ MSNYE GEL BU MAÇ BEKLETİLMEZ BİLGİNLER İLE SONRA YAPARSIN WEBCEMİ DE AÇ YAW NE ZMNDAN BERİ AÇACAKTIN
HAMZA ABİ MSNYE GEL BU MAÇ BEKLETİLMEZ BİLGİNLER İLE SONRA YAPARSIN WEBCEMİ DE AÇ YAW NE ZMNDAN BERİ AÇACAKTIN
bilginler saat 15.00 ' dan beri bekliyor kardeşim . her seferinde erteliyordum maçimizi . önce bilginler ile yapayim . hemen ardindan sana dönerim ben
eşleştirdim msndeyim
hamza msndeyim fifaninmerkezi@fifaninmerkezi.com
CEMALQKKQ ağa gel.
grsn_28 şifre:28
Hamachideyim gelll.CEMALQKKQ ağa gel.
grsn_28 şifre:28
Kardes ağdayım şu an ama sen onlıne deılsın ..
tüm katılımcılarımıza başarılar!!!
REAPER 3-2 FABREGASeywalla kardeşim saol yenmekte var yenilmekte fifa bu oyun bu kardeşim önundeki maçlarında başarılar diliyorum.
BU ADAM VARYA HAYATIMDA GORDUGUM EN BABA ADAM HARUN TEBRIKLER DOSTUM HEP SEN MI BIZI YENICEN Bİ KAC KEREDE BIZ MAC ALALIM ŞAKA BI YANA SUPER MAC OLDU ELLERINE SAĞLIK HERZAMANKI GIBI KALITE OYNADIN
tüm katılımcılarımıza başarılar!!!saol
tbrREAPER 3-2 FABREGASeywalla kardeşim saol yenmekte var yenilmekte fifa bu oyun bu kardeşim önundeki maçlarında başarılar diliyorum.
BU ADAM VARYA HAYATIMDA GORDUGUM EN BABA ADAM HARUN TEBRIKLER DOSTUM HEP SEN MI BIZI YENICEN Bİ KAC KEREDE BIZ MAC ALALIM ŞAKA BI YANA SUPER MAC OLDU ELLERINE SAĞLIK HERZAMANKI GIBI KALITE OYNADIN
Metehan 6-1 Canermr
saolMetehan 6-1 Canermr
tebrik ederim çok şanslıydın ;)
hamza nerdesin
hamza nerdesin
200.fifa 07 turnuvasinda talihsiz karşılaşmadan sonra bir müddet fifa 07 oynamak istemiyorum bilginler kardeşim . size iyi eğlenceler
ben eşleşmeleri belirliorm
ben eşleşmeleri belirliorm
GEREK YOK BEN YAPIYORUM ..
hamza bunun için bırakılırmı abi