Herkese başarılar ve bol şanslar arkadaşlar...
BEHCET1991 MAÇIMIZI YAPALIM BU AKŞAM NETE GİRERSEN BU TOPİC ALTINA YAZIVER ;) ;) ;)
[/quote
yapalım akşam 7 gibi müsaitsen
BEHCET1991 MAÇIMIZI YAPALIM BU AKŞAM NETE GİRERSEN BU TOPİC ALTINA YAZIVER ;) ;) ;)
[/quote
yapalım akşam 7 gibi müsaitsen
YARIN AKŞAM YAPALIM İNŞ.
hadiii hiç ilerlemiyo turnuvaa >:(
selam hamza bu aksam 20 den sonra sabaha kadar musaıtım...bı kac yerde bı kac tane macımız var ;) bugun,yarın tamamlayalım maclarımzı musait olursan...görüşmek üzere :) :)
tamam huseyın bu gece yapalım o guzel maclarımızı ben de cok ozledım...serkan ıle de maclarım varmıs sımdı oraya gırıyom..gorusuruz aksam... ;)
WE8 LİGİ VE KUPADAN ÇIKIYORUM NAPARSANIZ YAPINreddedildi
akyollu 0-1 behçet
2. maçta yine her zaman gibi rakipte çok takılmalar oldu rakibim de bırakmak zorunda kaldı
SONUÇ NE OLACAK ???
ewet bu fikir cok iyi daha önce bende uyguladım erdide uyguladı. ama kasma olmuycak kesinlikle akyollu sen kurunca.
dememesi demicek manasına gelmiyo :D :D :D
sieee :D :D :Ddememesi demicek manasına gelmiyo :D :D :D
SEN HERŞEYE ATLAMASANA SANA SORDUK MU UFAKLIK ? >:( >:( >:(
sieee :D :D :Ddememesi demicek manasına gelmiyo :D :D :D
SEN HERŞEYE ATLAMASANA SANA SORDUK MU UFAKLIK ? >:( >:( >:(
zoru başardım yalçın abi çok iyiydi çok teşekkür ediyorum diğer maçlarında başarılar diliyorum
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
olley be ilk kez bi rakip eledim
s.a arkadaşlar onüç kardeşimle maçlarımızı tamamladık sonuçlar şöyle:
onüç 1 - 3 dark
dark 1 - 0 onüç
akyollu 0-1 behçet
2. maçta yine her zaman gibi rakipte çok takılmalar oldu rakibim de bırakmak zorunda kaldı
SONUÇ NE OLACAK ???
selam hamza benim için beklemek problem olmaz da diğer arkadaşlara karşı gecikmiş olmayalım istersen sen devam et ben çekileyim... :)
selam hamza benim için beklemek problem olmaz da diğer arkadaşlara karşı gecikmiş olmayalım istersen sen devam et ben çekileyim... :)
çeyrek final eşleşmeleri için verilen son süre dün gece doldu kardeşim . fakat benim çarşamba gününe kadar bu maçi oynama imkanim malesef bulunmuyor . bu durumda katilimcilarimizi daha fazla bekletmek uygun olmaz . sana yarı finalde başarilar diliyorum