Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: fatih_23 - 18 Mart 2007, 16:21:32
-
BELİRTİĞİM GİBİ DENEYİM KAZANMAK İÇİN MOD OLMAK İSTİYORUM BUNU NASIL BAŞARABİLİRİM.
-
bol bol paylaşım yap ;)
-
bol bol paylaşım yap ;)
EWET ARKADAŞA KATILIYORUM BOL BOL PAYLAŞIM YAPWE KURALLARA UYGUN BİR ŞEKİLDE BAŞVURUNU YAP OKE ;) ;) ;)
-
bol bol paylaşım yap ;)
EWET ARKADAŞA KATILIYORUM BOL BOL PAYLAŞIM YAPWE KURALLARA UYGUN BİR ŞEKİLDE BAŞVURUNU YAP OKE ;) ;) ;)
sen 250 msj a gel olrusun ;) son zamanlardaki gibi
-
bol bol paylaşım yap ;)
Ewt nightmare hamza abi 250 mesaja gelen her üyeyi mod yapıor aşşada bakıorm üyeler bölümüne rengarenk :D Hiç kimseyi geri çevirmedi hamza abi ama öncelikle 250 mseja gelmen gerekir yoksa geri çevirir...
-
bol bol paylaşım yap ;)
Ewt nightmare hamza abi 250 mesaja gelen her üyeyi mod yapıor aşşada bakıorm üyeler bölümüne rengarenk :D Hiç kimseyi geri çevirmedi hamza abi ama öncelikle 250 mseja gelmen gerekir yoksa geri çevirir...
bir sitede görev yapan ne kadar çok yetkili üye olursa o sitenin ayni oranda yüksek yerlere geleceğine inanmaktayim . bu sebeple min. 500 mesaj atan tüm üyelerimizin başvuru taleplerini kabul ediyorum . sende istenen mesaj sayisina ulaşirsan rütbeni en kısa zamanda vereceğim kardeşim . sitemizin tüm bölümlerinde paylaşim ve mesajlarini bekliyoruz . kolay gelsin ;)
-
çok paylaşım yaparsan olabilirsin
-
mesaj ve paylaşım azıcık da online tamam dır (başka Bişey Kalmadı ;D)
-
İnş. Olursun ;)
-
bol bol paylaşım yap ;)
hepsine katılıyorum
-
yardım ettiğiniz için tşk ederim