Başarılar kardeşim hemen girelim maçımıza...;)sana da basarilar tam m
Başarılar kardeşim hemen girelim maçımıza...;)sana da basarilar tam m
girelim
NEDEN HEMEN FINALI ACTINIZKI _?? GELDİM İŞTE ;)
NEDEN HEMEN FINALI ACTINIZKI _?? GELDİM İŞTE ;)
iyide haber vermedinki msnden msj atmama rağmen...
burda kardes dion orda ne bicim konusuon yetkim olmyabilir ama sihirbaz kardesm duzenledi sabu ffc biyere gitmicen bannane acaris tabi gitmeseydin banane gecersizmis bal gibi gecerli bi bok yapmassn egert yedirmiosan gel msne bi mac yaplim yenersem kupa ebenm yenemesem yarin sihirbazla yaparsin gel msneNEDEN HEMEN FINALI ACTINIZKI _?? GELDİM İŞTE ;)
iyide haber vermedinki msnden msj atmama rağmen...
KARDES DISARDAYDIM HEMDE SIZ RAKİP YOK DİYE FINALI ACAMASSINIZKI HEMEN.
YARIN DEVAM EDCEK TURNUVA BU FINAL GECERSIZ..
abi bu final geçersiz olsa bile bi adabı vardır bu işinÇOK DOĞRU SÖLÜYOSUN KARDEŞİM ŞUAN SİTEDEKİ EN YETKİLİ KİŞİ BENİM VE BU TURNUVANIN ŞAMPİYONU TUGKANDIR
yoneticiye soylersin falan direk editleme olmaz
yetkileri çıkarlarına kullanma
abi bu final geçersiz olsa bile bi adabı vardır bu işinya kardesm ne tekrarlanmasi bu herif cemal mi ne herkes dio nadir gibi biri dio yan idusun bende arzalik yapmasin die bole diom yani asla tekrarlanmas bundan eminim daka belki daka gelmedi ondan yani elendi benm adam da gelmedi
abi bu final geçersiz olsa bile bi adabı vardır bu işinya kardesm ne tekrarlanmasi bu herif cemal mi ne herkes dio nadir gibi biri dio yan idusun bende arzalik yapmasin die bole diom yani asla tekrarlanmas bundan eminim daka belki daka gelmedi ondan yani elendi benm adam da gelmedi
benm bura editlenmis ama hadi neyseeeee ben otmem tammami bi ffcgitmeseydn biyere 5 dak soraactik tamm ama sen arim saat sonra geld n disairi cikmsiin msnden biri dedi senn ona gore ben burda coluk cocugada otmem ayrica bu occocuk habire edtilio benim yazdiklarimi biri bi bakin korsan furkan
BEN OTERIM SEN BEN OTUKCE BATIOSUN BUNU BIL KE S OZMN DUNDE TANE BUGUNDE TAENE BIRI EDITLEMISbenm bura editlenmis ama hadi neyseeeee ben otmem tammami bi ffcgitmeseydn biyere 5 dak soraactik tamm ama sen arim saat sonra geld n disairi cikmsiin msnden biri dedi senn ona gore ben burda coluk cocugada otmem ayrica bu occocuk habire edtilio benim yazdiklarimi biri bi bakin korsan furkan
ADAM GIBI KONUS EDITLENME ... ASIL COCUKCA KONUSAN SENSIN BI OMFFC ICIN IKI SAYFA GEREKSİZ KELIME ÖTÜYOSUN ;)
benm bura editlenmis ama hadi neyseeeee ben otmem tammami bi ffcgitmeseydn biyere 5 dak soraactik tamm ama sen arim saat sonra geld n disairi cikmsiin msnden biri dedi senn ona gore ben burda coluk cocugada otmem ayrica bu occocuk habire edtilio benim yazdiklarimi biri bi bakin korsan furkan
ADAM GIBI KONUS EDITLENME ... ASIL COCUKCA KONUSAN SENSIN BI OMFFC ICIN IKI SAYFA GEREKSİZ KELIME ÖTÜYOSUN ;)
tugkan 3=2 sihirbaz