oyun dowload bulumunde neden butun linkler ölmuş.ne biçim oyun sitesi bu ???
hehehe banlasana beni.sonun olur cemalcim
LAN TİPSİZ TUGKAN ORDAMISIN .CAN.LAN AGZIN NE KADAR BUYUK ÖYLE HEHEHEHE.HARUN NERDEsalak kendinele karistirdin galiba beni mal tipsiz sensn tipe bak cay demleee hata kahve ic mal yine aklima geldin guluom ben tipsiz olsam bana bakmaz di hi bi kiz hemde izmirdeeee :DDD:D:D got oldun
HARUN SENİ BİZİM DOĞU-TEAM E ALDIRACAM SÖZ MAŞALLAH KAŞLARIN SUPERGE GİBİ
LAN TİPSİZ TUGKAN ORDAMISIN .CAN.LAN AGZIN NE KADAR BUYUK ÖYLE HEHEHEHE.HARUN NERDE
HARUN SENİ BİZİM DOĞU-TEAM E ALDIRACAM SÖZ. MAŞALLAH KAŞLARIN SUPERGE GİBİ
FABREGAS:5 TUGKAN:3saol kardesm bak kim gelmis amuk kafa murat diger adi ile alemin prensesiii lan amuk sen tedit bakip arada sirada agliosundur ama uzulme tane sag taraftan cekicle vur duzelirrr
güzel maçtı kardeş ii mücadele ettin
zuhahahha bakalım kimin sevgilisi guzel.hem ben o resimdeki tipsiz değilim.daha sölemem al benimki sakın aşık olma . yerini :Dalah kiza bak cocuk vede bole kizlara izmirde senin gibi tipsizler cikio ancak sen buraya gelsen artik azini toplayamasin yerden salyalarin akar tipsiz murat tipine koyim yakismisnz birbirinizeeeeee
(http://www.resim.at/img/1a0541aab71fb4804912cf3d3b74ee60/tIMG_0900.JPG) (http://www.resim.at/links/super1)
HIHAIHAIHA MAKARA LAN :Dbak cemal murat bu tanistirim yamukkafa okadar tisiz ki bu cock sokagacikmio bilonmu bole kafasi sagtaraftan cm disarida :D
GÜLİYİMMİ AĞLIYIMMI SASIRDIM VALA ;D :'(
BEN HER ZAMAN MALIM VE ÖLEDE KALICAM SALAGIN TEKİYİM ÖKÜZÜN ŞEREFSİZİN TEKİYİM Y KAFALI VE SURATIM Bİ BOKA BENZEMİOR :( :( :(:D :D :D :D :D
BEN HER ZAMAN MALIM VE ÖLEDE KALICAM SALAGIN TEKİYİM ÖKÜZÜN ŞEREFSİZİN TEKİYİM Y KAFALI VE SURATIM Bİ BOKA BENZEMİOR :( :( :(alah sonunda kabul eti uzuklme her tipsiz ve yamu kkafann basina gelirrrrr
olm adam hiç olmassa delikanlı gibi kymş gaytette ii bir tipi var aq sen kendine bak lan alemin malı:D :D :D GİTMEYİN ÇOCUĞUN ÜSTÜNE :D :D
alıp veremediğiniz nedir arkadşlar allahın yarattığı şeylere dil uzatıp birbirinizin vüutlarıyla dalga geçiyosunuz ayıptırolm bu murat laaaa ondan gciosss :D:D:D yani buu yoksa gecmeyis kardesm
LAN OLM İNANMIYONMU BENİM PC DE RESMİM YOK SANA KAÇ KEZ YEMİN ETTİK AMA SENDE KAFA YOKKİ ALGILAMA YETENEGİN YOK.alin bakin benm ismimle uye olmus muratttttt beyler bakin kanitiiiiiiii
ya murat sie git tipsiz git bi sutlu kahve ic rengin yerine gelir arap hadi sieeeee a.q salagi tipine bak sonra konus tipsiz olnalar in sozu gecmes burdaaaaLAN OLM İNANMIYONMU BENİM PC DE RESMİM YOK SANA KAÇ KEZ YEMİN ETTİK AMA SENDE KAFA YOKKİ ALGILAMA YETENEGİN YOK.alin bakin benm ismimle uye olmus muratttttt beyler bakin kanitiiiiiiii
DOSTUM YETER BAYDIN BENCE SU AN HIC YASIN GIBI KONUSMUYOSUN BOSU BOSUNA KENDINI DUSURUYSUN !..BANAMI DION CEMAL
ADAMIN TIPSIZ OLMASI KENDI SUCUMU Kİ KANIT FLN DA YOK..ya ceml blader bak sen karasima bize ok bu cocuk hepimize kufur edio dalga gecio biz sabrettik sabrettik sonunda patladik oda bizmle dalga gecip bebecan falan diodu bebcan mi beboli mi ne boksa ondan sen karisma ok kardesm bizde artik suratina vurcassss
SENDE KUL SUN ODA BOLE SAF SAF CUMLELERE HIC GEREK YOK ....
ADAMIN TIPSIZ OLMASI KENDI SUCUMU Kİ KANIT FLN DA YOK..ya ceml blader bak sen karasima bize ok bu cocuk hepimize kufur edio dalga gecio biz sabrettik sabrettik sonunda patladik oda bizmle dalga gecip bebecan falan diodu bebcan mi beboli mi ne boksa ondan sen karisma ok kardesm bizde artik suratina vurcassss
olede cwp vermseen cok daha fazla mesaj yazar bak sim di bir saat ara vericek gene yazicakADAMIN TIPSIZ OLMASI KENDI SUCUMU Kİ KANIT FLN DA YOK..ya ceml blader bak sen karasima bize ok bu cocuk hepimize kufur edio dalga gecio biz sabrettik sabrettik sonunda patladik oda bizmle dalga gecip bebecan falan diodu bebcan mi beboli mi ne boksa ondan sen karisma ok kardesm bizde artik suratina vurcassss
BURASI YERIMI SENCE ADAMIN MESAJLARINI SILIN GITSIN .. UZATMAYA NE GEREK VAR _??
BURASI YERIMI SENCE ADAMIN MESAJLARINI SILIN GITSIN .. UZATMAYA NE GEREK VAR _??