Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => PES 4 - WE 8 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OYUNSİTENİZ PES 4 WORLD CUP => Konuyu başlatan: rdgnblt - 24 Mart 2007, 10:49:29
-
OYUNSİTENİZ PES 4 WORLD CUP TURNUVAMIZ KATILIMCILARI , BU TOPİC ALTİNDAN SOHBET EDEBİLİR VE KAFANIZA TAKILAN TÜM SORULARİ BİZLERE SORABİLİRSİNİZ
-
sağol korsan kardeşim ilgilendiğin için ;)
-
SEN SAOL KARDEŞİM
BAŞARILAR
-
sağol kardeşim
kayıtlar devam ediyor ;D
-
şimdi benim net 256/64 sınırsız bunda yavaş mı olur? ama 1024 3gb limitliye geçecem pazartesi günü bunda da yavaş olur mu? mühüm olan bu aslında.bi de maçlar ne zaman yapılacak.malum öğrenciyiz.okul sınavlar falan.saat kaç sularında yapılacak maçlar.
-
şimdi benim net 256/64 sınırsız bunda yavaş mı olur? ama 1024 3gb limitliye geçecem pazartesi günü bunda da yavaş olur mu? mühüm olan bu aslında.bi de maçlar ne zaman yapılacak.malum öğrenciyiz.okul sınavlar falan.saat kaç sularında yapılacak maçlar.
2şimdi benim net 256/64 sınırsız bunda yavaş mı olur? ama 1024 3gb limitliye geçecem pazartesi günü bunda da yavaş olur mu? mühüm olan bu aslında.bi de maçlar ne zaman yapılacak.malum öğrenciyiz.okul sınavlar falan.saat kaç sularında yapılacak maçlar.
256 da problem olabilir pazartesigeçicekmişsin zaten turnuva ancak pazartesi başlar bir hafta gruplar için süre verilir rahat oynarsın sanırım ;)
-
tamam sağol.
-
Herkese başarılar bakalım hangi takım gelcek valla o. lyon mağduru ben burada inş. düzgün bir takımla oynarım :) valla zor oluyo.
-
şans meselesi benim roma baya iş yaptı ;)
başta ben de istememiştim ama takım oyununu çok iyi oynuyor sonunda sevdim ;)
-
tüm katilimcilarimiza başarilar dilerim
-
şansa yanımızda olsun :-*
-
şansa yanımızda olsun :-*
şans yanımızda olsun da iyi takım çıksın ;D
-
hadi bakalım kolay gelsin."iyi takım" oyunu kazansın.
-
çok büyük bi takım çıkmassa üzülmeyin örnek roma ;D
-
kanımca kayıtlar bitti.
-
evet bitti
kuraları tarafsız birineçektirelim de şüphe uyandırmasın
akyollu aksilik yapar gene :D :D
-
Kura nezaman ?
-
bi şey soracam.bu pes4 y'e yama filan indirmek multiplayeri etkiler mi? lisans yaması türkçe yaması tr ligi...yani bi sorun olur mu?Bi de şimdi multiplayer yaması indiriyorum.daha sorunsuz multiplayer için diyodu.o da etkiler mi?
-
versiyon farklılığı yapmadığı sürece bence etkilemez cunku multi oyunlarda herşey orj. gibi oluyor
-
valla o zaman multiplayer yamasını indiriyorum.
-
KURALAR BELLİOLDU HAYIRLI OLSUN
-
BÜTÜN KATILIMCI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM ;) ;) ;)
YAŞASIN TÜRKİYE ;D ;D ;D
-
HAYIR ULEN NİJERYA YAMYAMLAR İYİ OYNAR YAŞASIN NİGERİA ;D ;D ;D
-
Aslında gruplar kısmına eklicektimde orası kilitlenmiş
A Grubu Puan Tablosu
(http://img291.imageshack.us/img291/8279/agrubuth9.png)
Maclar oynandıkca Güncelleyeceğim.
-
4.pes4turnuvamız
ultrahüseyin 50
chakall 25
1.we8turnuvamız
ganyan 50
onüç 25
pes4euro cup
erdoğan 50
dark 25
rep odullerini verebilirmisiniz hamza veya korsan ??
-
KUTAY K A R D E Ş İ M İ N D O G U M G Ü N Ü N Ü K U T L A R I M
İ Y İ K İ D O G D U N...
İ Y İ K İ A R A M I Z D A S I N...
27.03,2007
-
doğum günün kutlu olsun kutay kardeşim hüseyin sen nerden biliyon uşak ;D
-
e erdi yani sende yuh artık ;) sitede yazıo ya doğum günleri :D :D :P
-
;D ;D ;D...doğum günün kutlu olsun arkadaşım.........
-
doğum günün kutlu olsun kutay kardeşim hüseyin sen nerden biliyon uşak ;D
UYUMASSAN SENİNDE HABERİN OLUR SAYIN MODERATÖR
-
:D :D :D :D
-
;D ;D ;D doğum günün kutlu olsun kutay kardeşim ;D
siz şimdi unutursunuz ben hatırlatayım en iyisi
benim de doğum günüm 31.07.87 ;D ;D ;D
hediyeleri bekliom ;D
-
saolun arkadaşlar :D :D :D :D :D
-
4.pes4turnuvamız
ultrahüseyin 50
chakall 25
1.we8turnuvamız
ganyan 50
onüç 25
pes4euro cup
erdoğan 50
dark 25
hemen veriyorum kardeşim ;)
-
eğer verdiysen bana eksik vermişsin kardeşim 50 vericektin bi yanlışlık olmuş 25 vermişsin ;)
-
eğer verdiysen bana eksik vermişsin kardeşim 50 vericektin bi yanlışlık olmuş 25 vermişsin ;)
az önce tüm söylediğin şampiyon ve ikincilere + rep puanlarini verdim kardeşim . seninkini eksik vermiş olabilirim . uyarman iyi oldu . + 25 rep puan daha veriyorum hemen ;)
-
sağol kardeşim ;)
bişi sorucam sen kaça gidiyosun
-
bi de başlık düzenlemesini yapabilirmisin
sabit turnuvalar ve ligleri en üste koysan daha iyi kardeşim
pes4ultralig
we8ligi
king of pes4
ve diğerleri şeklinde ;)
-
bi de başlık düzenlemesini yapabilirmisin
sabit turnuvalar ve ligleri en üste koysan daha iyi kardeşim
pes4ultralig
we8ligi
king of pes4
ve diğerleri şeklinde ;)
tabi kardeşim hemen düzenliyorum
-
4.pes4turnuvamız
ultrahüseyin 50
chakall 25
1.we8turnuvamız
ganyan 50
onüç 25
pes4euro cup
erdoğan 50
dark 25
hemen veriyorum kardeşim ;)
3.cüye bişey yok midir ??? o kadar mücadele ettik ;D ;D ( pes4 euro için) maksat eksi rep den kurtulalım :D
-
yaw bazı arkadaşlar benim takımım kötü ben alışamadım filan diyolar.
kardeşlerim eğer iyi oynuyosanız o takımlarla da yenersiniz.
takımlara mazeret uydurmayın. ;D
-
:D :D :D :D NE YANİ ŞİMDİ MAHMET KARDEŞİM SEN ŞUNUMU DİOSUN TAKIMLARIN BİRBİRLERİNDEN GÜÇLÜ YANLARI YOK HEPSİ AYNIMI DİOSUN EGER ÖLE DİOSAN AL Bİ TÜRK TAKIMINI BENDE ALİM ARSENALİ VEYA BARCELONA YI GÖRİM SENİ FARK VARMI YOKMU YADA SENMİ OYNAYABİLİOSUN DA DİĞERLERİMİ OYNUYAMIO ;) :D :D
-
isveç süper takım çek cumhuriyetini yener ;D ;D ;D
-
YA ERDİ SEN İSVEC DEĞİL HANGİ TAKIMI ALSAN MEHMEDİ ZATEN YENERSİN :D :D :D :D
DARILMACA YOK MEHMED KARDEŞİM ;) TATLI SERT MUHABBET EDİOZ ŞURDA :D ;D ;D
-
:D :D :D :D NE YANİ ŞİMDİ MAHMET KARDEŞİM SEN ŞUNUMU DİOSUN TAKIMLARIN BİRBİRLERİNDEN GÜÇLÜ YANLARI YOK HEPSİ AYNIMI DİOSUN EGER ÖLE DİOSAN AL Bİ TÜRK TAKIMINI BENDE ALİM ARSENALİ VEYA BARCELONA YI GÖRİM SENİ FARK VARMI YOKMU YADA SENMİ OYNAYABİLİOSUN DA DİĞERLERİMİ OYNUYAMIO ;) :D :D
ilk önce bunu yanıtlayayım.
o zaman arkadaşlar mesela en iyi takım kim arsenal diyelim.
maç yaparkene herkez arsenal i alsın o zaman. ;D
ya da her iki takım da brezil brezil olsun daha manyak olur ;D
isveç süper takım çek cumhuriyetini yener ;D ;D ;D
sadece hazırlık maçında yener erdi ;D
YA ERDİ SEN İSVEC DEĞİL HANGİ TAKIMI ALSAN MEHMEDİ ZATEN YENERSİN :D :D :D :D
DARILMACA YOK MEHMED KARDEŞİM ;) TATLI SERT MUHABBET EDİOZ ŞURDA :D ;D ;D
burdan yılmaz ve erdoğan arkadaşlarımı düelloya davet ediyom ;D ;D ;D
yılmaz erdoğan der gibi oldu ama idare edin artık ;D
(dark-erdi-mehmet) kozlarımızı paylaşacaz.
keşke beraber olsak da yan yana yapabilsek böyle net ten olmuyo ki.
o zaman görürdünüz siz ;D
-
arkadaslar bencede netten olmuyor keske yan yana olsak mesela ben 8 yediğim maçlarda ozaman 5 felan yerdim oakdar cok yemezdim ;D
-
arkadaslar bencede netten olmuyor keske yan yana olsak mesela ben 8 yediğim maçlarda ozaman 5 felan yerdim oakdar cok yemezdim ;D
;D
-
ehuhee ;D
-
canım sıkıldı hiç online olan yok :( maç yapmak istom :'(
-
senin adına sevindim ali kardeş ne güsel bi sürü boş zamanın var sanırım bizimse iş güç sınavlar kosturuyoruz bes dakkamız bile yok hiç maç yapmadan elenmişim sanki keyfimizden yapmıoruz erdi bu haksızlığı düzelt lütfen cumartesi pazar sınavlara giricemi biliodun bugün aksam 20:00 da hazır olucam hamachide nasıl olsa çeyrek final maçlarını kimse yapmamıs kimseye haksızlık olmaz yani öle değilmi ???
ayrıca pazar günü 17:30 itibari ile hamachideydim quadriceps arkadaşımla iki maç yaptık pes4 ultra lig maçlarıydı bjk mas onüç daywerk vede biri daha vardı nick ini hatırlıyamaıorum baska kimse yoktu yani son gün 1 nisandı biliorum vede ben 17:30 itibari ile hamachideydim artı aksam 23:10 da yine girdim mas bjk mehmetsen vardı yine kimse yokdu e şimdi ne olucak çeyrek final maçlarına kimse başlamadan bu yazıyı okuyabilirmi lütfen bana haksızlık yapılmıyormu arkadaşlar ???
-
DARK SINAV NASILDI KARDEŞ..BEN KİTAPLARI BİLE ALMADAN GİRDİĞİM HALDE..3-4 DERS İİYDİ..AGA O İSTATİSTİK NE YAWW ARAPCA GİBİ GELDİ WALLA ??? >:(
-
YA BEN BAŞLANGICDA CEKİNEREK SINAVLARA GİRDİM CÜNKÜ OCAK VE SUBAT AYLARINDA CALISTIĞIM KONULARI MARTTA SON GÜNE KADAR AKLIMDA TUTAMDIM HER DERS BİRBİRİNDEN FARKLI O YÜZDEN BİLGİLER KAFADA TUTACAK KADAR BASİT DEĞİL SON 2 GÜN SINAVDAN ÖNCE PSIKOLOJİM BOZULUR GİBİ OLDU KENDİME GÜVENİM KALMIYORDU NERDEYSE AMA SINAVLAR BEKLEDİĞİM KADAR ZOR GECMEDİ ALLAH (C.C) DA YARDIMETTİ E BENİ SEVEN DOSTLARIM BÜYÜKLERİMİNDE BAYAĞI DUASINI ALINCA RAHAT 6 SINAV GECİRDİM YANİ EN AZINDAN HEPSİNDEN 50 ALSAM YETER BANA O CİVARLARDA YANİ İKİNCİ SINAVDA YİNE 50 LERLE GECERİM SENDE BİLİYORSUN ZATEN ;)
İSTATİSTİĞE GELİNCE BEN O DERSİ 4.SINIFDA GÖRÜCEM SANIRIM AMAKONULARI EĞLENCELİ VEDE MATEMATİĞE DAYANIO GİBİ GELİO BANA SEN NASIL ARAPCAYA BENZETTİN ANLIYAMADIM ::) SENDE KAC DERS VARDI ZAYIF BEKLİOMUSUN ???
-
WALLA KARDEŞİM BENM İLK GN SABAH TAKILDIGIM DERSLER VARDI..HUKUK VE TEML BLGİ TEKNOLOJİLERİ(blgisayr)
VALLA HUKUKTA YASALARI KENDİ MANTIGIMA GÖRE UYARLADIM DESEM YERİDİR..OKUDUM BÖLE OLMALIDIR DEDİM YAPTIM..HERKES BİLGİSAYAR VE HUKUKTAN GECMŞ BN ONLARDAN KALIOM YAA...BİLLGİSAYARDA KRİTİK YA,BEN SADECE BU MERETTE İİ PES OYNARIM ÖBÜR SEYLERİ PEK BİLMEM..(kacırdıgım sorunun biri şöledi:ekranın cözünürlük ayarlarının yapıldıgı seyi sordu..bende ya görünüm ya ayarlar dedim ama görünümü işaretledim..evde baslata tıkladıgım an yıkıldım belki o soruyla kalıcam die)
ÖGLEDEN SORA 2.SINIF DERSLERİNDEN MUHA.UYG TİCRT.HUKK KAMU MALYSİNDEN GİRDİM..BUNLARIDA MANTIKLA CÖZDÜM...
PAZAR İĞRENCTİ..YÖNTM VE ORGANZSYOM..İSTATİSTİK..İKTİSAT TEORİSİ..ATTRK İLKLRİ VE İNK TARİHİ....BUNLAR YAKARSA YAKAR BENİ....
not:hangi gün hangi ders oldugunu bilmiyodum..sabah birden hukuk ve bilgisayarı görünce sasırdım ;D ;D
-
:D :D :D
-
senin adına sevindim ali kardeş ne güsel bi sürü boş zamanın var sanırım bizimse iş güç sınavlar kosturuyoruz bes dakkamız bile yok hiç maç yapmadan elenmişim sanki keyfimizden yapmıoruz erdi bu haksızlığı düzelt lütfen cumartesi pazar sınavlara giricemi biliodun bugün aksam 20:00 da hazır olucam hamachide nasıl olsa çeyrek final maçlarını kimse yapmamıs kimseye haksızlık olmaz yani öle değilmi ???
ayrıca pazar günü 17:30 itibari ile hamachideydim quadriceps arkadaşımla iki maç yaptık pes4 ultra lig maçlarıydı bjk mas onüç daywerk vede biri daha vardı nick ini hatırlıyamaıorum baska kimse yoktu yani son gün 1 nisandı biliorum vede ben 17:30 itibari ile hamachideydim artı aksam 23:10 da yine girdim mas bjk mehmetsen vardı yine kimse yokdu e şimdi ne olucak çeyrek final maçlarına kimse başlamadan bu yazıyı okuyabilirmi lütfen bana haksızlık yapılmıyormu arkadaşlar ???
TAMAMEN HAKLISIN KARDEŞİM ! BU KONUDA Bİ HAKSIZLIK OLDUĞU KESİN FAKAT ERDİ BU YANLIŞINI EN KIZA ZAMANDA DÜZELTECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM !!!
-
duy bu mesajları yani oku mesajları site moduuuuuuuuuuuuuuu
-
ewet bencede haksızlık olur dark'ın elenmesi
böyle elenmeler filan olunca zaten maçların zevki de kalmıo ben şimdi kimi yenecem yılmaz olmayınca ;D