Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: Hamza - 09 Mayıs 2006, 18:03:10
-
HERKES KATİLABİLİR..
YORUMLARİNİZİ BEKLİORM...
-
ELLERİNİZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL BİR SİTE İNŞ. HER ALANDA BU SİTENİN ADINI ÖNPLANA ÇIKABİLİRSİNİZ!!!
-
TEŞEKKÜRLER KARDEŞ BU AMAÇ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALİŞİYORUZ.. İNŞALAH HEDEFLEDİĞİMİZ NOKTAYA SİZLERİNDE YARDİMİ İLE BİR GÜN VARACAĞİZ..
-
site güzel olmuş ancak inaniyorum ki daha da güzel olacak, emekleriniz boşa gitmeyecek
-
KURULALİ ÇOK OLMAMASİNA RAĞMEN BENCE ÇOK GÖZE HOŞ GELEN Bİ SİTE TÜM ÇALİŞANLARA VE ADMİN ARKADAŞİMİZA HELAL OLSUN
-
SAOL KARDEŞ
-
saol arkadaşim
-
Yoldan Buldum ;D
Şakkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaa , şşşşşşşaaaaaaaakkkkkkkkkaaaaaaaaaa
Çoq Güzel Ellerinize Sağlık ;) Daha Çnceden RReplisin Mükemmel Bir Paylaşım Çok İşime Yarayan Bir Program :D :D
-
çok güzel
-
Çok iyi iş çıkardınız.Çok kısa zamanda büyük işler yaptınız .!! Aktif üye sayınız oldukça fazla !! Tüm yönetimi kutlarım !!! Ellerinize sağlık
-
tşk ederiz gökancım sizin sitede çok iyi gidiyo biraz hostta problemler oluyo ama genede süpersiniz ;)
-
çok iyi buldum
-
biçok forum sitesi gördüm ancak böyle kalitelisini ve böyle ortamı hiçbirinde görmedim... emeği geçen herkese teşekkürler... SÜPERSİNİZ...
-
FAZLA SÖZE GEREK YOK BU SİTE TURNUVA ALEMİNİN 1 NUMARALI SİTESİ DİĞER ALANLARDADA GELİŞİCEZ BAKALIM
-
böyle bi site kötü olmaz yani
-
bu site harika bir site ve herzaman harika olacağına inancım sonsuz...............