İlk maç bizden...
SAMPDORİA(Tugkan) : 2 SİENA (Niqhtmare) : 3
İlk maç bizden...
tebrik ederim enes kardeşim
İlk maç bizden...
İlk maç bizden...TEBRİKLER NİGHT
((FABREAGAS)) Caglıarı: 8 ((CEMALAKKO)) Udinese:6
((FABREAGAS)) Caglıarı: 8 ((CEMALAKKO)) Udinese:6TEBRİKLER FABREGAS...
Bu adresisiteden atmayanı Cümle alem siksin yine hackleticeksiniz siteyine biçim konuşuyon kardeş adam burası küfür yazmak için açılmadı fifa oynamak için açıldı haddini bil ve adam ol...
CHİEVO 2 - 5 İNTERtbr korsan
ÇOK GÜZEL BİR MAÇ OLDU 2-0 DAN 5-2 YENDİM UZUN ZAMANDIRDA MAÇ KAZANAMIYORDUM İYİ MORAL OLDU
Roben06 NereLerdesin Kardeşim..Msn i ni ekLedim ama ne kaç gündür Yoksun..kardes robeni cok beklersin hafta bi giriyo
Roben06 NereLerdesin Kardeşim..Msn i ni ekLedim ama ne kaç gündür Yoksun..kardes robeni cok beklersin hafta bi giriyo
CHİEVO 2 - 5 İNTER
ÇOK GÜZEL BİR MAÇ OLDU 2-0 DAN 5-2 YENDİM UZUN ZAMANDIRDA MAÇ KAZANAMIYORDUM İYİ MORAL OLDU
JUVENTUS SAHİBİ ROBEN06 TURNUVAMIZDAN AYRILMIŞTIR ONUN YERİNE İLK YEDEK KAYIT OLAN HAMZA TURNUVAMIZA DAHİL OLMUŞTUR.BAŞARILAR DİLERİM KARDEŞİM
JUVENTUS SAHİBİ ROBEN06 TURNUVAMIZDAN AYRILMIŞTIR ONUN YERİNE İLK YEDEK KAYIT OLAN HAMZA TURNUVAMIZA DAHİL OLMUŞTUR.BAŞARILAR DİLERİM KARDEŞİM
teşekkür ederim korsan kardeşim .
eyw kardeşim ama bugun son tarih yaparsan maçını iyi olur
rakibimi online görür görmez yapacağim kardeşim . bu gece 01.00 ' a kadar burdayim zaten ;)
KORSAN BENİM RAKİP YOKJUVENTUS SAHİBİ ROBEN06 TURNUVAMIZDAN AYRILMIŞTIR ONUN YERİNE İLK YEDEK KAYIT OLAN HAMZA TURNUVAMIZA DAHİL OLMUŞTUR.BAŞARILAR DİLERİM KARDEŞİM
rakibimi online görür görmez yapacağim kardeşim . bu gece 01.00 ' a kadar burdayim zaten ;)
iyi o zaman saten bugun maçda var bende maça kadar burdayım maçdan sonrada yatarım artık ;)
Ben Burdayım Hamza YapaLım..
hamza hazırlık maçı yapalım mı
TORINO(bestgamer): 4-0 :PALERMO (HANZER)
TORINO(bestgamer): 4-0 :PALERMO (HANZER)tebrikler bestgamer
TORINO(bestgamer): 4-0 :PALERMO (HANZER)
HAMZA MSN E GEL YAPALIM ŞİMDİ..
Hamza ordamısın Kardeşim seni bekliyorum..zamanım yok fazla..
bende onlineim ama sen off gözüküyosun
HAMZA ORDAMISIN YETERİNCE ZAMAN KAYBETTİK..LÜTFEN HIZLI OL BİRAZ
HAMZA MSN İ Nİ DEFALARCA KONTROL ETTİM HAMACHİ AĞI AÇTIM VE 1 SAATTİR SENİ BEKLİYORUM DAHA NE YAPAYIM BİR AĞI EKLEMEK ZORMU YAPMAYACAKSAN BENİ BEKLETME KARDEŞİM..
bende on um sen offsun hamachiye ekle o zaman..
Kardeşim ondada off gözüküyosun ben Devil ile FFC Maçına giriyorum sende lütfen hamachiden ekle ordan konuşalım olmuyo msnde off gözüküyosun 2 adresindede
:D :D :DKardeşim ondada off gözüküyosun ben Devil ile FFC Maçına giriyorum sende lütfen hamachiden ekle ordan konuşalım olmuyo msnde off gözüküyosun 2 adresindede
hamachi ağına katildim kardeşim . devil ile oynadiktan hemen sonra bu topic altindan haber verebilirsin . seni bekliyorum ;)
:D :D :DKardeşim ondada off gözüküyosun ben Devil ile FFC Maçına giriyorum sende lütfen hamachiden ekle ordan konuşalım olmuyo msnde off gözüküyosun 2 adresindede
hamachi ağına katildim kardeşim . devil ile oynadiktan hemen sonra bu topic altindan haber verebilirsin . seni bekliyorum ;)
Maç Bitti HAMACHİYE gelebilirsin Hamza..
Tbrkle hamza kardeşimJUVENTUS ( HAMZA ) 2 - 0 PARMA ( BARUT )
Tbrkle hamza kardeşimJUVENTUS ( HAMZA ) 2 - 0 PARMA ( BARUT )
TBR HAMZA ABİ FORMUNDASIN BAKIYORUMDAJUVENTUS ( HAMZA ) 2 - 0 PARMA ( BARUT )
TBR HAMZA ABİ FORMUNDASIN BAKIYORUMDAJUVENTUS ( HAMZA ) 2 - 0 PARMA ( BARUT )
LİVORNO - ROMA
MİLAN - EMPOLİ
LAZİO - FİORENTİNA
HADİ BEYLER SİZDE YAPIN ARTIK
LİVORNO - ROMA
MİLAN - EMPOLİ
LAZİO - FİORENTİNA
birinci tur eşleşmelerinin tamamlanmasi için bu gün sondu sanirim . bu üç karşılaşma bu gece içerisinde tamamlanmaz ise kimleri bir üst tura çıkartmayi düşünüyorsun korsan kardeşim
LİVORNO - ROMA
MİLAN - EMPOLİ
LAZİO - FİORENTİNA
birinci tur eşleşmelerinin tamamlanmasi için bu gün sondu sanirim . bu üç karşılaşma bu gece içerisinde tamamlanmaz ise kimleri bir üst tura çıkartmayi düşünüyorsun korsan kardeşim
kardeşim bi bakayım kimler msj atmış yada onlien gördüklerim var birde çok oldu artık belirliyorum
LİVORNO - ROMA === > LİVORNO
MİLAN - EMPOLİ === > MİLAN
LAZİO - FİORENTİNA === > LAZİO
BUNLAR ÇIKCAK
tebrikler hamza kardesim
evet geçerlim bugn 2.tur a
tbr HamzaJUVENTUS ( HAMZA ) 2 - 0 PARMA ( BARUT )
tbr HamzaJUVENTUS ( HAMZA ) 2 - 0 PARMA ( BARUT )