senceru ag hata veriorSENCERU GEL
ben gırıyom ozmn tılkının yernıe ;)yoo sen elendin night giriyo
ben gırıyom ozmn tılkının yernıe ;)yoo sen elendin night giriyo
nası sen giriyosun ya ufff gene dellendirdiniz beni night giriyo :Dben gırıyom ozmn tılkının yernıe ;)yoo sen elendin night giriyo
BEN GIRIYORUM OLM ADAMA BILEREK YENILDIM ZATE CIKCAGINI BILIYODUM :D
yaww çamur yapmaa cemal night girsin ne manyak adamsın ya :D
sen hele bi dur 2. yedek hopeful :Dyaww çamur yapmaa cemal night girsin ne manyak adamsın ya :D
OLM NIGHTIN İŞİ VARMIS MSN DE KONUSTUM PUAN TABLOSU HAZIRLIYOMUS ...
KEMAL
AĞA GEL:
BY^CEMAL^
321
sen hele bi dur 2. yedek hopeful :Dyaww çamur yapmaa cemal night girsin ne manyak adamsın ya :D
OLM NIGHTIN İŞİ VARMIS MSN DE KONUSTUM PUAN TABLOSU HAZIRLIYOMUS ...
KEMAL
AĞA GEL:
BY^CEMAL^
321
yaww arkadaşlar fabregas geldide sonra yapalım sonlara doğru diyo benimde işlerim var bekleyemicem cvp ta vermiyo napıcaz ?
fabregasa işim var yapalım de kemalde buralardadır cemal off git yap a.q :D hadi yapında bitsin bidaha ffc yönetmicem :D
kim var kim yok ?
FABREGAS YOK !! SENCERLE GIRCEM ODA CVP YAZMIYO HAY BOLE ISIN AQbigsexy fabregası beklesin olmazsa cemalle girsin oke?
FABREGAS YOK !! SENCERLE GIRCEM ODA CVP YAZMIYO HAY BOLE ISIN AQbigsexy fabregası beklesin olmazsa cemalle girsin oke?
ben burdayım olm neler dönüor arkadmdan :D :D
adam bizi takmıyo ki 5 dakkaya fabregas gelmezse girinFABREGAS YOK !! SENCERLE GIRCEM ODA CVP YAZMIYO HAY BOLE ISIN AQbigsexy fabregası beklesin olmazsa cemalle girsin oke?
YA HADE BIG GIRELIM BIZ
ben geldim
sen ne dion tilki :D :D :Dolm ben yarı finalde kemalin rakibiydim onu diyom
sen ne dion tilki :D :D :Dolm ben yarı finalde kemalin rakibiydim onu diyom
ortalığı eşleşmeleri değiştirerek sen karıştırdın eşleşmeler eskiden nasıldıben geldim
HIAHIAHIAHIAHIAH TILKIDE GELDI İYİCE KARISTI ORTALIM :D
YA TAMAM FABREGAS VE BENİM RAKİBİMİZ YOKSA BİZ DİREK FİNALE ÇIKMIŞ OLURUZ FABREGAS MSNYE GEL YAPALIM FİNALİ
DOĞRUSU BU DİMİYA TAMAM FABREGAS VE BENİM RAKİBİMİZ YOKSA BİZ DİREK FİNALE ÇIKMIŞ OLURUZ FABREGAS MSNYE GEL YAPALIM FİNALİ
hayda :D >:(
aynen öle kemal olmadığı için hopefulla yapıyosun masumtilkiortalığı eşleşmeleri değiştirerek sen karıştırdın eşleşmeler eskiden nasıldıben geldim
masumtilki - kemal
fabergas - senceru
bu şekildemiydi
EN İYİSİ YENİDEN ACALIM KAYITLARI .!! :D :D :D :D :DSON SÖZÜ SÖLEDİM
YARI FİNALE GELMİŞTİK VE VAKTİ GEÇİYO BİLE YEDEK ALIRASK İŞ DAHA ÇOK UZAR BU NOKTADA YEDEK ALMAKTA BİRAZ HAKSIZLIK OLUR ÖNCEDEN ELENENLERE VE BİZE BU YÜZDEN DİREK FİNALİ YAPIP HEMEN FFC 172Yİ AÇMAK DAHA İYİ OLUR BENCEaynen öle kemal olmadığı için hopefulla yapıyosun masumtilkiortalığı eşleşmeleri değiştirerek sen karıştırdın eşleşmeler eskiden nasıldıben geldim
masumtilki - kemal
fabergas - senceru
bu şekildemiydi
OZAMANGAGO ABARTMA
HOPEFUL - SENCERU
MASUMTİLKİ - FABREGAS
EN İYİSİ YENİDEN ACALIM KAYITLARI .!! :D :D :D :D :DSON SÖZÜ SÖLEDİM
KAVGA ÇIKARMA KURALAR MANASINDA SON SÖZÜ DİYORUMEN İYİSİ YENİDEN ACALIM KAYITLARI .!! :D :D :D :D :DSON SÖZÜ SÖLEDİM
SEN KİMSİN LAN SON SOZU SOYLUYON ADAMA BAK .!!!!!!!
EN SON KARAR BUDUR MASUMTİLKİ FABREGASLA YAP ÇÜNKÜ SENCERLER GİRMİŞYANİ FİNAL DİMİ
HYR YARI FİNALEN SON KARAR BUDUR MASUMTİLKİ FABREGASLA YAP ÇÜNKÜ SENCERLER GİRMİŞYANİ FİNAL DİMİ
DİĞER YARI FİNAL EŞLEŞMESİ NE YAW DİREK YARI FİANLE GİRMEK BİRAZ HAKSIZLIK OLUR DİĞER KATILIMCILAR İÇİNHYR YARI FİNALEN SON KARAR BUDUR MASUMTİLKİ FABREGASLA YAP ÇÜNKÜ SENCERLER GİRMİŞYANİ FİNAL DİMİ
ya 2 saat bekle gireme turnuvaya >:( :)BEN ŞİMDİ FFC 172Yİ AÇIYORUM BEKLEYİN TURNUVAYLA İLGİLENMEK İSETYEN VARMI
KARDEŞ YARI FİNALE ÇIKMA HAKKI KAZANAN 4 KİŞİDEN 3 Ü ONLİNEDİĞER YARI FİNAL EŞLEŞMESİ NE YAW DİREK YARI FİANLE GİRMEK BİRAZ HAKSIZLIK OLUR DİĞER KATILIMCILAR İÇİNHYR YARI FİNALEN SON KARAR BUDUR MASUMTİLKİ FABREGASLA YAP ÇÜNKÜ SENCERLER GİRMİŞYANİ FİNAL DİMİ
YA SEN DE Bİ DUR ŞUNU Bİ BİTİREKya 2 saat bekle gireme turnuvaya >:( :)BEN ŞİMDİ FFC 172Yİ AÇIYORUM BEKLEYİN TURNUVAYLA İLGİLENMEK İSETYEN VARMI
ya 2 saat bekle gireme turnuvaya >:( :)BEN ŞİMDİ FFC 172Yİ AÇIYORUM BEKLEYİN TURNUVAYLA İLGİLENMEK İSETYEN VARMI
tamamdır açıyorum ffc 172yi yönetimi senin cemalya 2 saat bekle gireme turnuvaya >:( :)BEN ŞİMDİ FFC 172Yİ AÇIYORUM BEKLEYİN TURNUVAYLA İLGİLENMEK İSETYEN VARMI
BEN İLGİLENİRİM ;)
YA BARİ OMFFC AÇ BU Bİ BİTSİNtamamdır açıyorum ffc 172yi yönetimi senin cemalya 2 saat bekle gireme turnuvaya >:( :)BEN ŞİMDİ FFC 172Yİ AÇIYORUM BEKLEYİN TURNUVAYLA İLGİLENMEK İSETYEN VARMI
BEN İLGİLENİRİM ;)