Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: El_NiNo - 28 Mart 2007, 14:05:19
-
ben daha yeni üye omama rağmen mesajım 140 oldu sitede çok aktif oluyorum izin verirseniz spor bölümünün tamamını üstlenmek istiyorum....
-
ben daha yeni üye omama rağmen mesajım 140 oldu sitede çok aktif oluyorum izin verirseniz spor bölümünün tamamını üstlenmek istiyorum....
KARDEŞ GENEL MODERATOR OLABILMEN İÇİN MİNUMUM 500 MESAJIN OLMASI GEREKLI ...
-
site moderatörü olmak istemiyom spor bölümü moderatörü olmak istiyom ;)
-
site moderatörü olmak istemiyom spor bölümü moderatörü olmak istiyom ;)
spor bölümüyle ilgilenmek istiyorsun sanirim kardeşim . bunun için yapman gerekenleri ve tüm ayrıntılari özelden konuşabiliriz .
oyunsiteniz@hotmail.com veya admin@oyunsiteniz.com adreslerinde seni bekliyor olacağim
-
tamam Hamza Abi Ben Seni Ekledim
-
inş.oursun salih
-
İNŞALLAH
-
hamza Abi Ne zamandır msnde Seni Bekliyorum Yoksun :D Ne Zaman müsait olursun ::)
-
hamza Abi Ne zamandır msnde Seni Bekliyorum Yoksun :D Ne Zaman müsait olursun ::)
şimdi maça gireceğim kardeş . 15 - 20 dakika içerisinde burada olurum en geç . konuşuruz birazdan ;)
-
Hamza Abi Biz Bulaşamıcaz En iyisi Yarın 16:00 da Msn de ;D
-
Hamza Abi Biz Bulaşamıcaz En iyisi Yarın 16:00 da Msn de ;D
tamam kardeşim yarin bir aksilik olmazsa saat 16.00 gibi online olacağim . o zaman görüşürüz
-
Bobmarley spor bölümünün moderatörü olmuştur . hayırlı olsun kardeşim . paylaşimlarini bekliyoruz ;)
-
hayırlı olsiiiiin
-
sağolun ;)
-
Hamza abi Ben sadece 2.lig modmuyum ::) Öyle Gözüküyor Onu Düzeltirsen İYi olur
-
Hamza abi Ben sadece 2.lig modmuyum ::) Öyle Gözüküyor Onu Düzeltirsen İYi olur
Seni spor bölümüne moderatör olarak yazdim kardeşim . dolayisiyla spor bölümü içerisinde bulunan alt bölümlerde moderatör olarak gözükmeyebilirsin . istersen tüm alt bölümler için teker teker yazayim adını mod olarak ?
-
hayırlı olsun kardeşim
-
yok ben diğer konuları kilitleymeiyorum sabitleyem iyorum oyüzden
-
yok ben diğer konuları kilitleymeiyorum sabitleyem iyorum oyüzden
anliyorum kardeşim . fakat spor bölümünde bulunan tüm alt bölümler için teker teker senin adını yazmak biraz vakit alır . istersen şimdilik böyle idare et . 500 mesaja ulaştiğin zaman beni seni genel moderatör yaparim oke ;)
-
Hayırlı Olsun Marley...
-
sağol Kılavuz
-
sağol Kılavuz
;) ;) ;) ;)
-
ben 500 Mesaja Ulaştım Yeni konu mu açim hamza Abi
-
evet aç istekte bulun
-