Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FFC 100 - FFC 200 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 173 => Konuyu başlatan: Diego - 28 Mart 2007, 19:03:17
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 173 [ FFC 173 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
FURKAN
[email protected]
-
korsan06
[email protected]
uzun süredir ffc ye katılmıyordum ;)
-
hamza
[email protected]
-
EFENDY
[email protected]
-
hamza kardeşim kayıtlar dolup kuralar çekilene kadar pes maçlarımızdan bi ikisini yapalım bu akşam maç var malum yapamayızilerleyen saatlerde
-
hamza kardeşim kayıtlar dolup kuralar çekilene kadar pes maçlarımızdan bi ikisini yapalım bu akşam maç var malum yapamayızilerleyen saatlerde
tamam kardeşim , msne geliyorum hemen
-
son 4 kayıt
HAMZA ABİ MSN E GELİRMSİN?
-
big sexy
[email protected]
-
son 4 kayıt
gelirim tabi ;)
-
sOn 3 kAyIt
-
son 4 kayıt
gelirim tabi ;)
hamza msn de senı beklemekteyım ..
(kardesımın hesabı bu)
-
hamza herkes seni bekliyo msn de nerdesin :D :D :D
-
Fabregas
-
SON 2
-
crash
[email protected]
-
SON KAYIT
-
tugkan
[email protected]
-
kayıtlar biter
-
KAYITLAR DOLMUŞTUR KURALARI ÇEKİYORUM
-
beklioruz
-
çek hadi
-
çek hadi
Ç.FİNAL EŞLEŞMELERİ BELLİ OLMUŞTUR...
-
Niqht
[email protected]
-
Niqht
[email protected]
birinci yedeksin kardeşim , izlemede kal ;)
-
ok ;)
-
masumtilki
[email protected]
-
masumtilki
[email protected]
nightmare nin turnuvamıza dahil olmasindan sonra yedeklerden birinci sırada oluyorsun masumtilki , izlemede kal sende ;)