--EFENDY--
123
EKLESENE KORSAN06
yaw bu efendy varya o cemal o banlıyaw başkasını alın olmaz o
yaw bu efendy varya o cemal o banlıyaw başkasını alın olmaz o
BEN CEMAL DEILIM .. ABİM O
bestgamerEFENY YERİNE TURNUVAMIZA DAHİL OLDUN BAŞARILAR
[email protected]
macini yapmiyan varsa ben oynarim!!!
tüm katilimcilarimiza bir üst tura çıkma yolunda başarilar diliyorumnihayet msn de bekliyorum
hamza uşak ben gidiyom artık sora yaparız
kendimi ekilmiş hissettim
hamza uşak ben gidiyom artık sora yaparız
erdoğan kardeşim sana maçimizi yapabiliriz dedikten 1-2 dakika sonra acil çıkmam gerekti . beklettiğim için özür dilerim . müsaidsen şimdi yapabiliriz maçimizi
tüm katilimcilarimiza bir üst tura çıkma yolunda başarilar diliyorumnihayet msn de bekliyorum
tamam kardeşim , geliyorum . iyi şanslar ;)
SAOL SANADAtüm katilimcilarimiza bir üst tura çıkma yolunda başarilar diliyorumnihayet msn de bekliyorum
tamam kardeşim , geliyorum . iyi şanslar ;)
tugkan 11-3 crash fifa
tugkan 11-3 crash fifa
arkadasi tebrik ediyorum ii oynadi 5-3 ten sonra mac koptu 11 tane attim
bu arda en sampiyonlar ligi grup macina giriyprum solim gelicem
bestgamer: 4 -2 :KORSAN06
onemli değil kardeşim ben müsaidim istersen hamachiye gel ;)msn ile uğraşmayalımhamza uşak ben gidiyom artık sora yaparız
erdoğan kardeşim sana maçimizi yapabiliriz dedikten 1-2 dakika sonra acil çıkmam gerekti . beklettiğim için özür dilerim . müsaidsen şimdi yapabiliriz maçimizi
bestgamer: 4 -2 :KORSAN06tbkrler bestgamer
tugkan 11-3 crash fifamaçtan sonra çıkmam gerekti tebrik edemedim.. tebrikler tugkan
arkadasi tebrik ediyorum ii oynadi 5-3 ten sonra mac koptu 11 tane attim
bu arda en sampiyonlar ligi grup macina giriyprum solim gelicem
onemli değil kardeşim ben müsaidim istersen hamachiye gel ;)msn ile uğraşmayalımhamza uşak ben gidiyom artık sora yaparız
EVET ARDAKAŞLAR DE BENİM FİKRİME SAHİP MATAN SONRA DEWVAM EETMEK EN İYİSİ ;)MAÇTAN SONRA OLURSA YAPARIZ BİZ DE BELKİ
furkanın ödevi çıktı yedekte yok yarı finaldeyim yani arkdaşlar bence bu yarıfinallerde bırakalım milli maç bitince geri dönelim ;)
beyler maç var bence ara verin turnuvaya...
İSTERSEN BEN ÇEKEYİMfurkanın ödevi çıktı yedekte yok yarı finaldeyim yani arkdaşlar bence bu yarıfinallerde bırakalım milli maç bitince geri dönelim ;)
dediğin gibi yapalim kardeşim o zaman .
ben yarı finalleri belirliyorum hemen . saat 11 de devam ederiz
saat 23.00 da gelmeyen olursa hükmen elenir , bilginize
İSTERSEN BEN ÇEKEYİMfurkanın ödevi çıktı yedekte yok yarı finaldeyim yani arkdaşlar bence bu yarıfinallerde bırakalım milli maç bitince geri dönelim ;)
dediğin gibi yapalim kardeşim o zaman .
ben yarı finalleri belirliyorum hemen . saat 11 de devam ederiz
saat 23.00 da gelmeyen olursa hükmen elenir , bilginize
hamza benim dizi vardı bide maç var trafik yoğun onun için yarın devam edebilirim ama illa bugün devam edilecekse kararına saygılıyım ama dediğim gibi yarı finaller bu akşam oynanmayacaksa ben maçımı yaptıktan sonra kuraların çekilmesi ii olur