Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OYUN DIŞI BÖLÜMLER => EĞLENCE => ŞARKİ SÖZLERİ => Konuyu başlatan: Hamza - 29 Mart 2007, 12:55:08
Başlık: ŞARKI SÖZLERİ BY HAMZA
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 12:55:08
BU TOPİC ALTİNDAN SİZLERLE ÇEŞİTLİ ŞARKI SÖZLERİNİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 12:55:29
Eurovision Song Contest - Denmark: DQ - Drama Queen
When the sun is setting at the end of the day And the city fills with shades of grey In between the streetlight and the moonlit snow There's a place I go Where I do my show
I'm your drama queen tonight All my troubles are out of sight When the lights are on I will be your shining star I'm your drama queen tonight Everything's gonna be alright When I get on the stage tonight
It's a space in time where every dream comes true And tomorrow's sorrows just won't do In between reality and fantasy I will make you see If you just believe
I'm your drama queen tonight All my troubles are out of sight When the lights are on I will be your shining star I'm your drama queen tonight Everything's gonna be alright When I get on the stage tonight
No more use pretending No more reason to run and hide Let's make all our dreams come true tonight
I'm you drama queen tonight All my troubles are out of sight When the lights are far I will be your shining star I'm your drama queen tonight Everything's gonna be alright When I get on the stage tonight 'Cause I'm your drama queen tonight
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 12:57:41
AŞKIN NUR YENGİ - SIRAMI BEKLİYORUM
Avarem
Niyetin kötü değil, yazık ki kalbin bir tane İstersin hepimize dağıtmak birer kâşâne
Aman aman aman aman aman aman avarem
Gönlün o kadar aç ki sana sevda bahane Ben senin ateşine yürüyen bir pervane
Senin sırrın bu zalim bu zorba zor yüreğinde Bir küçük izim kalsa yeter bana kor teninde
Hatıranı fikrime yazdım ama gidiyorum Kalırsam sen beni de öğütürsün biliyorum
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:00:43
Pamela
Aşk Sevgiden Beter
Ya, bende sevdiğin şeyden dolayı benden nefret ediyorsan? Kimyasal bir sebepten ötürü beni sevdiğini söylüyorsan? Yaşam gücümün çokluğuna şaşırıp her an benimle yarışıyorsan Bütün bunları düşünmekten korkup erkeğim erkek diyorsan? Beni beni beni beni bu tip düşünceler baştan bitirdi Beni beni beni beni korktuklarım hep başa geldi Aşk sevgiden beter düşman aslında tüm sevenler Gönül hep yok etmek ister ölmek bir ömür boyu mu sürer?
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:04:39
Yari Olmayanın - Aşık Veli
Akşamdan sabaha sabrım yok iken Yine kaldık gelen ayın başına Hiç kimse kimsenin halinden bilmez Herkes düşmüş telaşına işine
Yari olmayanın yarası m'olur Arifler deminde sırası m'olur Pare pare kılsam çaresi m'olur Gönül düşmüş bir güzelin peşine
Ayak ayak dosta doğru varayım Bir vech ile muradıma ereyim Ela gözlü ben yarimi göreyim Ay gibi doğunca yatam döşüne
Cemal-i vecdullah ay ile gündür Rakiplerim der ki sevdiğin kimdir Saat bu saattir bugünkü gündür Dost birgün oturur nizam başına
Sağ olanlar sevdiğini arzular Dertli sinem derunumdan sızılar Ahvalimiz size malum gaziler Merhamet ediniz didem yaşına
Kaşlar mizan olmuş gözleri tartar Yari olmayana dünya olur dar Hak bilir ki şu dünyada yarim var Böyle yazın mezarımın taşına
Aka aka çeşmim yaşı sel oldu Sene bin iki yüz tamam ell'oldu Veli'm ey der yaralarım bell'oldu Gayrı cerrah el katmasın boşuna
Kaynak: Asik Veli Yöre: -
Notasi: Yari Olmayanin
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:05:02
A Bu Hayat - Nazan Öncel
Bir yarim vardı Ayırdılar bizi Gözyaşımı silip Avuttular bizi aaa aaa Bir kere sevdim diye Pişman ettiler bizi Güldürmediler ama Ağlattılar bizi Böyle oldu şimdi Sensizlik ömür boyu Sonsuz çile A bu hayat böyle Dikenli yollarda Büyüttüler bizi Gül yatakllarda Yatırmadılar bizi aaa aaa Zavallı egoistler Çekemediler bizi Bir kenara geçip Konuştular bizi Böyle oldu şimdi
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:05:27
A Canım - Hakan Taşıyan
Dön artık ne olur Gel artık ne olur NerdesiN A canım Sensiz yaşanmıyor Sensiz yaşanmıyor NerdesiN A canım
Sabah olmaz gecelerin Sen gittiğin günden beri Sonu gelmez dertlerimin Hasret kesti nefesimi
Taş değdi bak dizlerime Yaş doldu bak gözlerime Yazık etme gel bu sevgiye
A canım dayanmam buna yapma A canım yeter ağlatma A canım ölürüm sana yapma Bahtıma acılar yazma
Aşkın bana sürpriz yaptı Hasret oldu armağanın Kalbim büyük yara aldı Umutlarım darmadağın
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:05:53
A Fadimem Hadi Senle Kaçalım - Halk Türküsü
A Fadimem hadi senle kaçalım Beyce de pazarında dükkan açalım
Ay laylilam ay laylilam ay laylam
A Fadimem iki değil üç değil Benim bağrım demir değil tunç değil
Ay laylilam ay laylilam ay laylam
Kaynak: Anonim
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:06:16
A Gız Senin Adın Dudu - Abdullah Uluçelik
A gız senin adın (da) Dudu Kim taradı (da) kimler yudu O da güzellerin de adı
(Bağlantı) Oğlan men men men men Nedende sen yandım ben Ben yanıyorum aman Men men mendili de Yakmış kandili de Bulmuş dengini de Oğlan men men men men Nedensen yandım ben Ben yanıyorum aman
A gız senin de adın da Nazik Ak kollara da tak bilezik Sen orada da aman bize yazık
Bağlantı
Kaynak: Abdullah Uluçelik Yöre: Afyon
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:06:48
A Gız Senin de Adın da Dudu - Halk Türküsü
A gız senin de adında dudu Kim taradı da kimler yudu O da güzellerin de adı
Oğlan men men men men Neden de sen yandım ben Ben yanıyorum aman Men men mendili de Yakmış kandili de Bulmuş dengini de Oğlan men men men men Nedende sen yandım ben Ben yanıyorum aman
A gız senin de adında nazik Ak kollara da tak bilezik Sen orada da aman bize yazık
Oğlan men men men men Neden de sen yandım ben Ben yanıyorum aman Men men mendili de Yakmış kandili de Bulmuş dengini de Oğlan men men men men Nedende sen yandım ben Ben yanıyorum aman
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:07:19
A Güzel Dolan Da Gel - Muharrem Akkuş
A güzel dolan da gel Çevreni saran da gel Ben mayil oldum sana Yaramı saran da gel
teşekkür ederim kardeşim . güzel bir arşiv hazirlamayi düşünüyorum .
devam edecek ..
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:09:04
A Kızım Sana Potin Alayım Mı - Halk Türküsü
A gızım sana potin alayım mı A çocuk sana Sen deli m'oldun a ellerin yarı Aman nerelerine de işte şuralarına Yavrum nerelerine de işte şuralarına
A gızım sana fistan alayım mı A çocuk sana Sen deli m'oldun a ellerin yarı Aman nerelerine de işte şuralarına Yavrum nerelerine de işte şuralarına
A gızım sana guşşağ alayım mı A çocuk sana Sen deli m'oldun a ellerin yarı Aman nerelerine de işte şuralarına Yavrum nerelerine de işte şuralarına
A gızım sana çember alayım mı A çocuk sana Sen deli m'oldun a ellerin yarı Aman nerelerine de işte şuralarına Yavrum nerelerine de işte şuralarına
A gızım sana gıreb alayım mı A çocuk sana Sen deli m'oldun a ellerin yarı Aman nerelerine de işte şuralarına Yavrum nerelerine de işte şuralarına
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:09:33
A Kuzum - İbrahim Erkal
A kuzum uykusuzum Yorgun ve mutsuzum Sen yoksun ya yanımda Umutsuzum mutsuzum
Yalanım yok ben sensiz yaşayamam yaşayamam Yalanım yok ben sensiz bu bedeni taşıyamam Yokluğundan huzursuzum Yok artık tadım tuzum Yokluğundan umutsuzum Kalmadı tadım tuzum
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:09:54
Aaaaa - Sertab Erener
Ufkuma doğdun gün ile Ben vuruldum fikrine Böylesi görkem olmaya Eğilsin dağlar dizine Demire büründüm aşk ile Saklı durdum gündüze Sana benim aklım bakire Eğilsin dağlar gücüne Hasretim var böylesine Gel bana gör beni Aşkın neyledi Gül gibi güleç yüzüm Beni terk eyledi ah Sel gibi aktın gönlüme Damla döndü göllere Azmin düşman başına Eğilsin alem dizine Çok ağlattın güldür beni Çektiğim yetmedi mi Gül gibi güleç yüzüm Beni terk eyledi ah
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:10:15
Abacılar İnişi (Mevlüdem) - Hüseyin Ayalp
Abacılar inişi Saatimin gümüşü Hiç aklımdan çıkmıyor (Kaymak Mevlüdem) Hak oğlanın* gülüşü
Çaya vardım çayladım Çayda balık avladım Balık değil maksadım (Kaymak Mevlüdem) Ben yarimnen oynadım
Üç kemerin taşları Cıvıl cıvıl öter kuşları Hiç aklımdan çıkmıyor (Kaymak Mevlüdem) O yarin bakışları
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:10:40
Ha Bire Durmadan - Candan Erçetin
Ağlayan çok gülen yok Arayan çok bulan yok Aşkı tarif ederler Ha bire durmadan Ha bire durmadan
Kimi yanmaktan yana Kiminin derdi başka Sayıklar olduk seni Ha bire durmadan Ha bire durmadan
Aşk olsun aşk sana derken Affettim ben seni uğraşma Aşkla coşmak dururken Senden ölemem hiç uğraşma
Acıya alıştık Tadını kaçırdık Olmaz işe yaramaz Göz yaşı yetmez Aşk acı çekmek ile olmaz
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:10:58
Ha Varsın Ha Yoksun - Orhan Gencebay
Ha varsin ha yoksun diye üzülme Var olmanin nedeni var Hayat seni yordu diye kahretme Yasamanin bedeli var
Var olmak sevginle Tükenmek derdinle O bitmeyen hasretinle Simsicak nefesinle Sevmeye hevesinle Yasamak güzel seninle
Bir gönle girmeyen orda kalamaz Bir sey vermeyen bir sey alamaz Bir gönle girmeyen insan olamaz Bir sey vermeyen bir sey alamaz Sana bagladim tüm varimi Yasamak sensiz olamaz Sana bagladim tüm varimi Bu hayat sensiz olamaz
Var olmak sevginle Tükenmek derdinle O bitmeyen hasretinle Simsicak nefesinle Sevmeye hevesinle Yasamak güzel seninle
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:12:49
Haber Aldım - Ragga Oktay
Dün yıldızlardan bir haber aldım Sanki bana diyorlar ki İmdat allah İmdatdediler, hay imdat
Biliyor hissediyordum senin olduğunu Yalanlar içindede yok olduğunu İmdat allah,imdat dedin sen imdat
Dün akşam içime bir korku girdi Beni rüyamdan etti İmdat allah imdatdediler hay imdat
Biliyor hissediyordum senin olduğunu Acılar içindede yok olduğunu İmdat allah, imdat dedin sen imdat
Dün yıldızlardan haber aldım Bana diyorlar ki Sen gece gündüz üzüntülü Yalnız biriymişsin
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:13:17
Haber Versem Toprağa - Aykut Kuşkaya
Bütün varım toplasam, sonra varsam toprağa Hepsin üstüne atsam ve savursam toprağa Er geç basar bağrına, sevgili gibi beni Ne denli meydan okur gibi dursam toprağa
Elbet bilir uğruna niçin öldüğümüzü Ve bir bir söyler bana, bir gün sorsam toprağa Anlatsam üzerinde ne olup bittiğini Çıkar toprak olmaktan, haber versem toprağa
Uğraşıp biriktirip döksem alın terimi Bir özgürlük evreni varıp kursam toprağa Bütün varım toplasam, sonra varsam toprağa Senin çağınla olsam, senle girsem toprağa
Kimse karşı koymaz, alır götürür bir bir Çeker beni, ne denli göğüs gersem toprağa İncinmesin diye sen, taşlara dikenlere Diz çöküp de önünde ve yakarsam toprağa
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:13:37
Haberi Olsun - Yıldız Tilbe
Ben o yari esasında çok severim Beni yanlış anlamasın, yüreğimi dağlamasın Kalbime girsin, gönlüm olsun Haberi olsun
Ben o yare canımı, ömrümü, hayatımı Seve seve herşeyimi Ben o yare kalbimi, yatağımı, döşeğimi sererim Haberi olsun
Ben o yare ne dil döktüm, ben bilirim Kimselere bakmam, onu dinlerim Onun yüzüne bakınca, güneş utanır doğmaya Kalbimi kırsın gönlü olsun Haberi olsun
Ben o yare canımı, ömrümü, hayatımı Seve seve herşeyimi Ben o yare kalbimi, yatağımı, döşeğimi sererim Haberi olsun
Ben o yare gül gibi sevincimi, kalbimi Seve seve herşeyimi Nasıl olur öylece, bu canı da böylece veririm Haberi olsun
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:14:01
Hadi Bye Bye - Burak Uçkun
Bir anda uçtun sanki gittin gelmedin Günlerce herkes sordu Hiç renk vermedim Yalnızca sustum öyle kaldım kendime Aylarca kurdum durdum Yandım derdime
Ama birgün geleceksin elbet karşıma Diyeceksin ne olursun ses ver aşkıma Ne yazık ki o gün artık çok geç olacak Sanırım ki son sözlerim şunlar olacak
Hadi bye bye Hadi bye bye Güzelim Aştım kendimi Hadi bye bye Hadi bye bye Güzelim Geçtim ben seni
Aşkı vurdum Ben yokum Düş güzelim yakamdan Senden yorgunum
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:21:43
Haberin Olmaz - İzel
Yalvarip suclu gibi Seni inandirmaya niyetim yok Sakin aglamami bekleme
Sen kendine ask mi Kole mi ariyorsun? Beni sayma yeni dusler kur kendine
Yuzume bak cocuk degilim ben Ya cikar at beni yugreinden Yada saril bana delilenme sev
Bosa gecen onca gune hayret Ya bitir burada ya devam et Ama yeter artik soru sorma sus
Bana guvenmeyi inanmayi ogren Bozsam niyetimi ruhun duymaz Seni sevmesem heycan istesem Haberin haberin haberin olmaz
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:22:05
Haberin Olsun - Eda Özülkü
Ah yar aklını başına al gel Sevda geçti geçiyor benden Dönüp bakmazmı hiç kimseler Konsam ellerine koklamazmı aç gönüller düşsem ellerine
Tövbelerin tövbe olsun Yemin ettiysen son olsun Ah yar ah yar bak haberin olsun
Ah yar aklını başına al gel Sevda geçti geçiyor benden Dönüp bakmazmı hiç kimseler Konsam ellerine koklamazmı aç gönüller düşsem ellerine
Tövbelerin tövbe olsun Yemin ettiysen son olsun Ah yar ah yar bak haberin olsun
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:22:22
Haberin Olsun (Sevgililer günü) - Ebru Yaşar
Gitsem ayrı dert kalsam ayrı dert Sensiz nasıl yaşanır bilmiyorum Gitsem ayrı dert kalsam ayrı dert Sensiz nasıl yaşanır
Benimde kalbim yaralı çok Yastığımda saçının teli yok Bende unutmadım gülüm son şarkımızı Sandallara sordum seni postacılar bıktı benden Yarın sevgililer günü haberin olsun
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:22:39
Haberin Var Mı - Funda Arar
Haberin var mı Terketmedi sevdan beni Aç kaldım, susuz kaldım Geceler, gecelerce
Geceler, geceler
Yastığımda düşümde içimdesin Bir hain bıçak gibi kalbimdesin Dermanı yoktur bilirim
Kültür sanat sevgisinden İlmin metaı sergisinden Edebiyatın dergisinden Haberin var mı hey gönül
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:25:08
Haberin Yok (Salınarak Gelen) - Hacı Yener
Salınarak Gelen Güzel Senin Senden Haberin Yok Zülüflerin Olmuş Tel Tel Senin Senden Haberin Yok
Kalem Parmak Ak Ellerin Duduya Benzer Dillerin Sultanısan Gönüllerin Senin Senden Haberin Yok
Giyinmişsin İpek Fistan Kirpiğin Ok Kaşın Keman Güzelliğin Dilde Destan Senin Senden Haberin Yok
Ne Canlar Yandırırsan Yandırırsan Senin Senden Haberin Yok Hasta Canım Öldürürsen Öldürürsen Oy Oy Senin Benden Haberin Yok
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:25:32
Haberin Yok Ölüyorum - Duman
Bakma bana öyle derin İşim olmaz senle benim Hiç bu kadar sevilmedin Gözlerindeen okuyorum Haberin yok ölüyorum
Sorma bana nerelisin Ne içersin ne giyersin Derdim sana derman olsun Ben gönülden okuyorum Haberin yok ölüyorum Azdı yine deli gönül Üzerine geliyorum Geçti yine boş bir ömür Ellerinden öpüyorum Haberin yok ölüyorum
Haberin yok ölüyorum Sen gelirken ben gidiyorum Dermanım yok ölüyorum Ayrılırken ben içiyorum
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 13:25:55
Haberini Aldım - Faruk K
Bir zamanlar peşinden koşan Bir deli vardı Kızdırsanda söylenmez Sana bağlı kalırdı Zamanla o deli bak nasıl akıllandı Yalan vardı gözlerinde Beni hep kandırırdı
Hatırlarsın uykusuz kalıp sana Şiirler yazardı Sarfettiğin acı sözleri Sineye atardı Bendeki bu sevdayı aklın almadı Zahmet etme anlamana lüzum kalmadı
Yalancı sevmek sana göre değildi hani Beğenmezdin kolay kolay kimseyi Ne oldu nasıl oldu seni değiştiren neydi
Haberini aldım senden daha zalim Biri seni tavlamış Aklını çelip kalbine girip kendine bağlamış Yerden yere vursa bile umrunda olmazmış Allah akıl fikir versin demek ki kalmamış
Gönderen: LeGeND-MæN - 29 Mart 2007, 16:43:47
müthiş paylaşım hamza abi +repi hakettin..
Gönderen: Hamza - 29 Mart 2007, 21:48:17
arşivin devamı gelecek kardeşim . teşekkür ediyorum ;)
Gönderen: Hamza - 30 Mart 2007, 11:53:10
Bendeniz
Biri Var
Bir hayaldin öncesinde,adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de,sen bitmedin bak içimde.. Bunu senden beklemezdim.. (Biri var!)
Hangi yalan ,hangi sebep.. Cevabın yok,bitti demek.. Belki de ben senin korkularındım.. Zorundayım,zorundasın.. Hangi yolun sonundasın.. Belki de sakladığın bir şey var..
Biri varsa aramızda Çığlıklarım yalnızlığa Bu ayrılık akşamında.. Gözyaşıma boğuldu dünya.. Sorma bana sensizliği.. Sorma bana gücün yoksa.. Gelen aynı giden aynı Bırak beni yalnızlığıma
Gönderen: Hamza - 30 Mart 2007, 11:53:38
Zeynep Casalini
Dokunma Bana
Sen varken gücüm olurdu Zaman akmadan dururdu; hatırlasana Hani aşk seni yormuştu Yolun sonuna koymuştu Dokunma bana Şimdi eskiye döner mi Dönse de buna değer mi; cevaplasana İnsan aynen durur mu Ayrılık kolay oyun mu Dokunma bana Artık ben vazgeçtim Yalnızlığı seçtim Her şey bitti anlasana Dokunma bana dokunma bana
Gönderen: Hamza - 30 Mart 2007, 11:54:03
Bomb
Hiç Olmuyor
Anladım hep böyle terk etmişsin Bir damla gözyaşı dökmemişsin Beni böyle bırakıp gittin Yalnız yaşamak zor Yaşamak zorr
Sensizliğe alışmaktansa Hayalinle yaşasam aşkımı
Nakarat 1 Hiç olmuyor (olmuyor) Sensiz artık yüzüm gülmüyor Acı dinmiyor Ah olmuyor (olmuyor) Sensiz artık yüzüm gülmüyor Seni özlüyor, özlüyrm
Nakarat 2 Hiç olmuyor (olmuyor) Beklemekle günler geçmiyor Acı dinmiyor Ah olmuyor (olmuyor) Beklemekle günler geçmiyor Seni özlüyor, özlüyrm
Sensizliğe alışmaktansa Hayalinle yaşasam aşkımı
Sensiz artk yüzüm gülmüyor Acı dinmiyor Ah olmuyor Sensiz artk yüzüm gülmüyor Seni özlüyor
Gönderen: Hamza - 30 Mart 2007, 11:54:44
Joss Stone
Young at Heart
Chorus: You're wasting your time Trying to tear us apart You can't stop our plans We were destined from the start He loves me I love him And even though were young at heart You're the one in denial
Tired of creeping around when I'm craving for His kiss Whenever I'm lonely he is the only one I miss You say it ain't right but I think that you got it wrong Its bliss And I love him yeah yeah I love him
He makes me go oo-oo-ooooo When he looks at me Oo-ooo-ooo And it's plain to see Nothing you can do-oo-ooooo To discourage me And I love him I really love him
Chorus
My parents say I'm too good and that he doesn't deserve me My friends think he's not cool enough so they'd rather desert me My sister says her boyfriend has a brother and she'll introduce me But I don't want him, no I've got my man
There's nothing you can do-oo-oooo To discourage me I'm cool with my man's family If you were in my shoes You'd feel differently But you're in denial You're in denial
Chorus
You're the one in denial You're the one, you're the one You're the one in denial
Said I would cry for him Lie for him Hell I'd even die for him Cry for him Lie for him Hell I'd even die for him Cry for him Lie for him Hell I'd even die for him
Chorus (2x)
Gönderen: Hamza - 30 Mart 2007, 11:55:29
Deniz Seki
Her Şey Senin İçin
Her şey senin için, her şey senin için Her şey, her şey senin için... Kana kana içtiğim, doya doya sevdiğim sensin Başımı döndüren de, canımdan bezdiren de sensin Her şey senin için?
Her şey senin için, her şey senin için Canım seni istiyor kulak ver.
Her şey senin için, her şey senin için Gönlümde ateş yakan, bu yangını söndüren sensin. Sevgiyi ve hasreti, nefreti de öğreten sensin Her şey senin için?
Gönderen: Hamza - 30 Mart 2007, 11:55:50
Doğu
Yaktım Gemileri
cok ugrastim anlamadin sevgimi deger verdim hep ezdin sen yüregimi birgün cikarsan karsima affet diye affedemem dönemem sana geri birgün bitersen cikarsan karsima bitirdin senden önce beni
(2x)yaktim gemiler dönemem asla sevemem sevemem seni asla birdaha beni aglatma sevemem senden sonra yaktim gemileri dönemem asla sevemem sevemem seni asla birdaha beni ağlatma kaybettin sen sonunda
cok ugrastim anlamadin sevgimi deger verdim hep ezdin sen yüregimi birgün cikarsan karsima affet diye affedemem dönemem sana geri birgün bitersen cikarsan karsima bitirdin senden önce beni
yaktim gemiler dönemem asla sevemem sevemem seni asla birdaha beni aglatma sevemem senden sonra yaktim gemileri dönemem asla sevemem sevemem seni asla birdaha beni ağlatma kaybettin sen sonunda
Gönderen: LeGeND-MæN - 30 Mart 2007, 13:32:17
harikasın hamza abi 1 + rep daha ;)
Gönderen: Hamza - 30 Mart 2007, 14:25:17
saol hamza abi bende yaptım böyle ama konu açarak ;)
teşekkür ederim kardeşim .elimde çok büyük bir arşiv var ve hepsi için teker teker konu açmak yerine tüm şarkı sözlerini bir topic altinda toplamak istedim .
Gönderen: Hamza - 01 Nisan 2007, 19:01:41
Anathema - ALTERNATIVE
Its killing you, youre killing me, Im clinging on to my sanity, All I need is a short term remedy, Come and hide me from this terrible reality...
Dreaded memories flood back to me, But theres still a wilful mind behind these cold, psychotic eyes, Now I tread this path so differently, Ive opened my mind and darkened my entire life.
Ill dance with the angels to celebrate the holocaust, And far beyond my far gone pride, Is knowing that well soon be gone, Knowing that Ill soon be gone...
Gönderen: Hamza - 01 Nisan 2007, 19:02:03
Amorpis - To Fathers Cabin
O old man, good god careful man of heaven keeper of storm clouds make misty weather and create a tiny cloud in whose shelter I may go
Gönderen: Hamza - 01 Nisan 2007, 19:02:29
Anathema - Rediance
Inside... The dark is fading away I dont want to be alone anymore
Inside... The light of dawn is here once more
The light... Darkness is slipping away
Of dawn... I dont want to be alone
Is here... Wont you stay?
Not a word passed your lips Just a golden kiss As I whispered silently quot;Help me through thisquot;
Gönderen: LeGeND-MæN - 02 Nisan 2007, 17:46:55
sağol hazma abi +rep
Gönderen: El_NiNo - 02 Nisan 2007, 18:45:11
Sağol Abi
Gönderen: Hamza - 05 Nisan 2007, 09:04:05