beyler interaktif cuplarda idda skor bölümü olmalı bence ...
OLABİLİR KARDEŞİM BİRDAHAKİ TURNUVAMIZDA OLSUN O ZAMAN SATEN DAHA ÇOK TURNUVA YAPCAZ
OLABİLİR KARDEŞİM BİRDAHAKİ TURNUVAMIZDA OLSUN O ZAMAN SATEN DAHA ÇOK TURNUVA YAPCAZ
isterseniz bu turdan itibaren oynanacak karşılaşmalar için skor tahmin bölümünü açayim ?
isterseniz bu turdan itibaren oynanacak karşılaşmalar için skor tahmin bölümünü açayim ?
benim için fark etmez
tmm abi saol ben dolduruyorum içini
gel simdi yapalim istersen ;)
okegel simdi yapalim istersen ;)
şimdi müsaid değilim malesef kardeşim . akşam yapariz oke ;)
FABREGAS ((CAGLİARİ)) =) 5 SİHİRBAZ ((LAZİO)) =)4
ÇOK ZOR LU BİR 90 DAKKA İDİ KARDEŞİM ELLERİNE SAGLIK.
FABREGAS ((CAGLİARİ)) =) 5 SİHİRBAZ ((LAZİO)) =)4
ÇOK ZOR LU BİR 90 DAKKA İDİ KARDEŞİM ELLERİNE SAGLIK.
LİGDEN ÇEKİLİYORUM AYRICA SİTEYİ DE BIRAKIYORUM SİZE İYİ EĞLENCELER
LİGDEN ÇEKİLİYORUM AYRICA SİTEYİ DE BIRAKIYORUM SİZE İYİ EĞLENCELER
MİLAN 4-3 SİENA
2 MAÇ KALDI BEYLER LÜTFEN BUGUN YAPIN
İNTER - LİVORNO
JUVENTUS - TORİNO
FURKAN YOK YAW NERDESİN ;)
bestgamer kardeşim ne yapalim sence bu durumda ?
benim fikrimi alırsanız bence 30 dakika oynayın eğer 30 dakika sonunda gol gelmezse maça devam edin gol atan kazansın ;) oda olmazsa 30 dakikada eşitlik bozulmazsa maçı sonuna kadar oynayın galip gelen bi üst tura çıksın ordada eşitlik bozulmazsa uzatmalara gidicektir maç tabi kopmazsa oyun öle devam edersiniz ;)
ewt bencede gel yapalim hemen msn nede bekliyorumbenim fikrimi alırsanız bence 30 dakika oynayın eğer 30 dakika sonunda gol gelmezse maça devam edin gol atan kazansın ;) oda olmazsa 30 dakikada eşitlik bozulmazsa maçı sonuna kadar oynayın galip gelen bi üst tura çıksın ordada eşitlik bozulmazsa uzatmalara gidicektir maç tabi kopmazsa oyun öle devam edersiniz ;)
ametin dediği en mantıklısı bence . bu şekilde oynayalim biz
ewt bencede gel yapalim hemen msn nede bekliyorumbenim fikrimi alırsanız bence 30 dakika oynayın eğer 30 dakika sonunda gol gelmezse maça devam edin gol atan kazansın ;) oda olmazsa 30 dakikada eşitlik bozulmazsa maçı sonuna kadar oynayın galip gelen bi üst tura çıksın ordada eşitlik bozulmazsa uzatmalara gidicektir maç tabi kopmazsa oyun öle devam edersiniz ;)
ametin dediği en mantıklısı bence . bu şekilde oynayalim biz
90 dakikasi 5-5 sona eren karşılaşmaya bağlantinin kopmasi üzerine 30 dakika oynamaya karar vermiştik . ve bu 30 dakika süresince oluşan skor :tbr Hamza yarı finalde başarılar dilerim
JUVENTUS ( HAMZA ) 2 - 0 TORİNO ( BESTGAMER )
TOPLAM SKOR : JUVENTUS ( HAMZA ) 7 - 5 TORİNO ( BESTGAMER )
90 dakikasi 5-5 sona eren karşılaşmaya bağlantinin kopmasi üzerine 30 dakika oynamaya karar vermiştik . ve bu 30 dakika süresince oluşan skor :tbr Hamza yarı finalde başarılar dilerim
JUVENTUS ( HAMZA ) 2 - 0 TORİNO ( BESTGAMER )
TOPLAM SKOR : JUVENTUS ( HAMZA ) 7 - 5 TORİNO ( BESTGAMER )
YARI FINAL NE ZAMAN BELLI OLUR ?