bu kadarmı olur yaw içimden bir hsi bestgamer diyordu o geldi yaw ;)
kimse yoksa yedek olurum
kimse yoksa yedek olurum
bestgamer yoksa harunla girebilrisin korsan kardeşim
bnm rakip yok fabregasla yapabilirim...! ;D ;D ;Dgeldim kardeşim hamachideyim
cok yapmak istorum walla fabregasla
hamza kimse yok yawwww...!KARDEŞ burdayım hamachiden msj yazdım cvp vermiyosun allah allah
yardim pls bn şimdi bi arkadasıma dedım o yedek kayıt yapıcak bn onunla oynucam oke...!
neyse hamza abi bende çıkayım artık başım ağrımaya başladı gene ;) grş iyi akşamlar
Hamza 30 rep rica edeyim ffc 174 için :D
korsan sen ne yedegi cagriyon big yazdi ya final oynuyoz gel yapalim cabuk
neyse hamza abi bende çıkayım artık başım ağrımaya başladı gene ;) grş iyi akşamlar
adam lazım sa ben burdayım heberiniz olsun kayt yaptirdim az önce adam lazımsa burdayım ;D :-X
korsan cikmis yedek kayit gelsin
adam lazım sa ben burdayım heberiniz olsun kayt yaptirdim az önce adam lazımsa burdayım ;D :-Xrecued gel senle yapicaz bu aga gel özgürfifa 123
adam lazım sa ben burdayım heberiniz olsun kayt yaptirdim az önce adam lazımsa burdayım ;D :-Xrecued gel senle yapicaz bu aga gel özgürfifa 123
hamza geldim ;)
gene mi fabregas ya ;Dadam lazım sa ben burdayım heberiniz olsun kayt yaptirdim az önce adam lazımsa burdayım ;D :-Xrecued gel senle yapicaz bu aga gel özgürfifa 123
kusura bakmayin beyler , bir yanlişlik oldu . birinci yedek kaydi fabregas yaptirdi . bestgamer kardeşim sen fabregasla oyna oke ;)
hamza abi simdide fabregas yok rescuedle yapalim mi?
Şimdi ben yapmiyormuyum maççç >:(
biz maça giriyoruz şimdi
hamza bizde girelim artık
içimden fifa oynamak gelmiyor açıkçasi kardeşim . harun buralardaysa siz yapın isterseniz
içimden fifa oynamak gelmiyor açıkçasi kardeşim . harun buralardaysa siz yapın isterseniz
yok
yok
o halde başka yedek kayit olmazsa hükmen bir üst tura yüksel sen kardeşim . hiç oynamak gelmiyor içimden :(
ilk yarıyı hanzer 4-2 bigsexy
bağlantı ilk yarı sonunda koptu
ikinci yarı sonucu hanzer 2-1 bigsexy
toplamda hanzer 6-3 bigsexy
tebrikler hanzer
bestgamer: 3-1 :rescuedtbrkler kardesim
bestgamer: 3-1 :rescued
Niqhtmare : 5 Fabregas : 1
tbrkler harun güzel maçtı ... ;)
hamza benim 451 repim vardı zaten 30 rep vermen gerekmiyomuydu 460 olmuş ??? :o
yok hamza yemin ederim 451 di ;)