HAMZAYA VE RAKİPLERİNE BAŞARILAR DİLERİM
ilk maçini benle oynamak isteyen var mi beyler ?gel yapalım hamza msndeyim
ilk maçini benle oynamak isteyen var mi beyler ?gel yapalım hamza msndeyim
Hamza online ol ama sen çevrimdışı olduğunda mesajlar geç gidiyorilk maçini benle oynamak isteyen var mi beyler ?gel yapalım hamza msndeyim
tamam kardeşim , kalan 5 katilimcimizin fikstür topicini açtiktan hemen sonra döneceğim sana . açilişi biz yapariz ;)
Hamza online ol ama sen çevrimdışı olduğunda mesajlar geç gidiyorilk maçini benle oynamak isteyen var mi beyler ?gel yapalım hamza msndeyim
tamam kardeşim , kalan 5 katilimcimizin fikstür topicini açtiktan hemen sonra döneceğim sana . açilişi biz yapariz ;)
bitirmişsin kardeşim msnde bekliyorum gelince msj yazarsın
olurum tabi hamza hangilerini açayım benbitirmişsin kardeşim msnde bekliyorum gelince msj yazarsın
maçimiza girmeden önce skor tahmin topiclerini de açalim istersen , bana yardimci olur musun kardeş ?
olurum tabi hamza hangilerini açayım benbitirmişsin kardeşim msnde bekliyorum gelince msj yazarsın
maçimiza girmeden önce skor tahmin topiclerini de açalim istersen , bana yardimci olur musun kardeş ?
olur hangi üyelerinkini ben açayım söleolurum tabi hamza hangilerini açayım benbitirmişsin kardeşim msnde bekliyorum gelince msj yazarsın
ben hamza ile cemalin topiclerini açtim ,
geriye 14 tane katilimcimiz kaliyor .
bunlardan 7 sini sen , diğer 7 sini ise ben açayim istersen
Tamam başlıyorum ben
BİTTİ HAMZA EN BAŞLAYABİLİRSİN BEN Bİ MAÇA GİRİP GELİYOM SENİNLE BU AKŞAM YAPARIZ..
HAMZA KARDEŞ MSNDEKİ ENGELİ KALDIRIRMISIN
oke;)HAMZA KARDEŞ MSNDEKİ ENGELİ KALDIRIRMISIN
tamam kardeşim . kaldiriyorum fakat dünkü konulara girmeyelim lütfen olur mu ;)
hamza msnedeyim kardesim gel yapalım
ok kardesm basarlr
HAMZA BEN BIRAKIYORUM ELEMELERİ NEDENİNİ ÖĞRENMEK İSTİYOSAN MSNDEYİM. LÜTFEN BU YÜZDEN BANA KIRILMA OK ;)
HAMZA BEN BIRAKIYORUM ELEMELERİ NEDENİNİ ÖĞRENMEK İSTİYOSAN MSNDEYİM. LÜTFEN BU YÜZDEN BANA KIRILMA OK ;)
msnden msj yazdım kardeşim ben yapabilirim seninle
hamza ben biriyle maça girebilirim maçınız bitince başka maça girme beni bekle ok ;)
HAMZA NE KADARDIR BEKLİYORUM MSNDE MANSUZMU GELMİYOSUN
ok saol hamza msj attın şuan :D ;)HAMZA NE KADARDIR BEKLİYORUM MSNDE MANSUZMU GELMİYOSUN
mesaji yolladiğin sirada maçtaydim kardeşim . geleceğim şimdi ;)
Hamza 5 - 4 Devil
Hamza 5 - 4 Devil
tbrkler hamza ;)
hamza müsaitsen yapalım??
TURNUVAYI BIRAKMADIM HAMZAYLA KONUŞTUK GERİ DÖNDÜM
hamza msn gelde yaplım artıkın :D
enes kardeşim msnde offline görünüyorsun şu anda . ne zaman on . olursun , seni bekliyorum
hamza kardes senle italia kupasi macimiz vardi nezaman yapicaz ?
enes kardeşim msnde offline görünüyorsun şu anda . ne zaman on . olursun , seni bekliyorum
hımm çevrimdışıymışım tmm on oldum ;)
okehamza kardes senle italia kupasi macimiz vardi nezaman yapicaz ?
birazdan çıkmam gerekiyor kardeşim . yarın sabah yapalim olur mu , buradaki maçimizla ard arda oynariz ;)
KAZANAN TARAFLARI TEBRİK EDİYORUM..
hamza bana msnden olusa sana sana bikonu hakinda bisi solicem kardesm
HAMZA ABİ BEKLİYORUM NE ZAMAN YAPARIZ
AGAM GÜRKAN MAÇTA AMA
HAMZA BEN ŞİMDİ XSİDEBOY İLE MAÇA GİRİYORUM BİTİNCE İKİMİZ YAPALIM OK ZATEN BEN İLK BEŞE GİREMEM YA EĞLENCESİNE ;)
HAMZA BU ARADA SEN BOŞTA OLAN BİRİNE GÖREV VERDE PUAN DURUMUNU Bİ DÜZENLESİN
hamza msne gelsene
yaa off hamza maç yapalım dedin benim topicte tamam msne egl dedim burda da diyorum
benimle maçini oynamayan varsa , şu anda müsaidim . bu topic altindan haber verebilirsin ;)hamza kardes gel ypaalim 2 macimiz var
benimle maçini oynamayan varsa , şu anda müsaidim . bu topic altindan haber verebilirsin ;)hamza kardes gel ypaalim 2 macimiz var
ok msn neye gelbenimle maçini oynamayan varsa , şu anda müsaidim . bu topic altindan haber verebilirsin ;)hamza kardes gel ypaalim 2 macimiz var
tamam kardeşim . önce italya kupasini ardindan eleme maçimizi yapariz ;)
ok msn neye gelbenimle maçini oynamayan varsa , şu anda müsaidim . bu topic altindan haber verebilirsin ;)hamza kardes gel ypaalim 2 macimiz var
tamam kardeşim . önce italya kupasini ardindan eleme maçimizi yapariz ;)
Hamza benimle maçını yapmadın gel yapalım
afedersin korsan benimle yapmamıştı :DHamza benimle maçını yapmadın gel yapalım
senle yapmiştik kardeşim . 5-4 kazanmiştim
afedersin korsan benimle yapmamıştı :DHamza benimle maçını yapmadın gel yapalım
senle yapmiştik kardeşim . 5-4 kazanmiştim
YA HAMZA MSNE GEL SABAHTAN BERİ GELMEDİN NEDENSE
HAMZA BENIMLEDE YAPMADIN YAPALIM MSN DEYIM OK
HAMZA ABİ BEN SENİ YENMİŞTİM AMA OLMAZKİ HÜKEN :D:D :D :D
HAMZA ABİ BEN SENİ YENMİŞTİM AMA OLMAZKİ HÜKEN :D
Hamza 1 - 0 bestgamerkardes gel iste simdi hemen yapalim tamm da ben kallenin önündeydin senin teke tek di koptu :-\
( 25 dakika sonucu )
25.dakikada bağlanti da bir problem oldu sanirim . tekrar girmeye çaliştiğimde bir türlü oyuna bağlanamadi
kalan 65 dakikayi ne zaman yapariz kardeşim ?
Hamza 1 - 0 bestgamerkardes gel iste simdi hemen yapalim tamm da ben kallenin önündeydin senin teke tek di koptu :-\
( 25 dakika sonucu )
25.dakikada bağlanti da bir problem oldu sanirim . tekrar girmeye çaliştiğimde bir türlü oyuna bağlanamadi
kalan 65 dakikayi ne zaman yapariz kardeşim ?
COK KASTI DEMI ben EN BAŞINDA DeDIM NEYSE HAMZA MSN DEYIM BEKLIYORUM DOSTUM
ilk yarısını 2-1 önde kapattiğim karşılaşmanin ikinci yarısında bağlantinin kopmasi üzerine yeniden oyuna girdik ve ikinci yarıda 3 gol birden atan bestgamer karşılaşmayi 4-2 kazandi .
bestgamer kardeşim benim ilk 5 ' e girme iddiam zaten kalmadiği için bu mağlubiyeti fazla önemsemedim fakat bağlantindaki bu problemi halletmeden kimseyle maç oynama bana kalırsa . ikinci yarı topu bile göremedim . zaten yediğim gollerden bunu sende anlamiş olmalisin .
en kısa zamanda bir virüs taramasi yaptir . bu şartlar altinda seninle fifa oynamak rakiplerin için çok zor
hamza 2 - 4 bestgamer
ilk yarısını 2-1 önde kapattiğim karşılaşmanin ikinci yarısında bağlantinin kopmasi üzerine yeniden oyuna girdik ve ikinci yarıda 3 gol birden atan bestgamer karşılaşmayi 4-2 kazandi .
bestgamer kardeşim benim ilk 5 ' e girme iddiam zaten kalmadiği için bu mağlubiyeti fazla önemsemedim fakat bağlantindaki bu problemi halletmeden kimseyle maç oynama bana kalırsa . ikinci yarı topu bile göremedim . zaten yediğim gollerden bunu sende anlamiş olmalisin .
en kısa zamanda bir virüs taramasi yaptir . bu şartlar altinda seninle fifa oynamak rakiplerin için çok zor
hamza 2 - 4 bestgamer
hamza kardes 640 yaptik ekran i sen topu nasil göremiyon ama attacklarin velan herseyin süperdi :D
best sen alışmışsın bu kasmayla oynamaya ya da sende kasmıyor ama rakiplerin için çok zor ve sürekli kanattan içeri girmeye çalıştığın için orda yapılacak tackle çok önemli ama kasınca zamanlama hatası oluyor
best sen alışmışsın bu kasmayla oynamaya ya da sende kasmıyor ama rakiplerin için çok zor ve sürekli kanattan içeri girmeye çalıştığın için orda yapılacak tackle çok önemli ama kasınca zamanlama hatası oluyor
bestin kazandiği iki penaltı da kanatlardan içeri girmeye çalişirken oldu zaten . benim için bu mağlubiyetin hiç bir önemi yok . nitekim ilk 5 ' e girme şansim kalmamişti fakat bestgamerin bağlantisindaki bu problem sitelarasi turnuva maçlarinda sorun çıkartir mi diye endişeleniyorum
bestin kazandiği iki penaltı da kanatlardan içeri girmeye çalişirken oldu zaten . benim için bu mağlubiyetin hiç bir önemi yok . nitekim ilk 5 ' e girme şansim kalmamişti fakat bestgamerin bağlantisindaki bu problem sitelarasi turnuva maçlarinda sorun çıkartir mi diye endişeleniyorum
hamza bu maç senin için önemli diil ama turnuvada adamlar diyecekki bunun her maçı kasıyo o zaman nolucak
HAMZA BİZ NE ZAMAN YAPICAZ
puanlaririmi topladim katilmayi da hakk ettim.!! sorunun varsa söylebest sen alışmışsın bu kasmayla oynamaya ya da sende kasmıyor ama rakiplerin için çok zor ve sürekli kanattan içeri girmeye çalıştığın için orda yapılacak tackle çok önemli ama kasınca zamanlama hatası oluyor
reaper korner ve frikikten atamamış :D demek tebrikler hamza ;)tbrkler hamza benim icin iyi oldu bu galibiyetin
reaper korner ve frikikten atamamış :D demek tebrikler hamza ;)
reaper korner ve frikikten atamamış :D demek tebrikler hamza ;)tbrkler hamza benim icin iyi oldu bu galibiyetin
ya reaper kesin yener diye bende bırakmıştım dün gece burqiye yenilince şans kalmadı
tbrkler hamza bi tek sen kaldın bnm msndeyim kardeş hemen gel yapalım olurmu yada AĞ ADI: FİFALOQ PASS : 123
BU AĞA GEL KARDEŞİM ;)
ilk yarısını 2-1 önde kapattiğim karşılaşmanin ikinci yarısında bağlantinin kopmasi üzerine yeniden oyuna girdik ve ikinci yarıda 3 gol birden atan bestgamer karşılaşmayi 4-2 kazandi .TBRKLER BEST AMA HAMZA HAKLI KARDEŞİM BİRDE OYUNSİTENİZİ TEMSİL EDİCEKSİN BUNU UNUTMA SUAN FİFA 07 OLSUN DİGER TURNUVALAR OLSUN BÜYÜK BİR SİTEYİZ BAGLANTI PROBLEMİ OLAN BİR ÜYEYLE DİGER SİTEDEKİ ÜYELER FAZLA UGRAŞMAK İSTEMEZ BENCEDE EN KISA ZAMANDA BİR FORMAT AT KARDEŞİM .... ;)
hamza 2 - 4 bestgamer
saol kardeşim ama bnm açımdan pek zevkli geçmedi ;D tuşlarında azizliğine uğradım turnuva boyunca sürekli oyunun tuşları geç algılamasıyla ilhgili sorun yaşamadım bu bazı arkadaşlardada oluyo ama bnm 1-2 maç hariç tüm maçlarda oldu bu.. iyi mücadele ettin tbrk ederim ;)HAMZA 4 - 1 SİHİRBAZ
ellerine sağlik sihirbaz kardeşim . çok zevkli maç oldu
saol kardeşim ama bnm açımdan pek zevkli geçmedi ;D tuşlarında azizliğine uğradım turnuva boyunca sürekli oyunun tuşları geç algılamasıyla ilhgili sorun yaşamadım bu bazı arkadaşlardada oluyo ama bnm 1-2 maç hariç tüm maçlarda oldu bu.. iyi mücadele ettin tbrk ederim ;)HAMZA 4 - 1 SİHİRBAZ
tebrikler hamzaHAMZA 4 - 1 SİHİRBAZ
tebrikler hamzaHAMZA 4 - 1 SİHİRBAZ
hamza hamachi adres bb11 şifrede 11
oke ;)hamza hamachi adres bb11 şifrede 11
şu anda müsaidim değilim malesef kardeşim . en geç 15 - 20 dakika sonra ben sana haber veirirm , yapariz oke ;)
hamza 15 20 dk dedin 1 saat oldu nerdeyse hala yoksun :)
hamza aksam 20 gibi yapalım oke
TMM HAMZA GELDİM MÜSAİDİM HAMACHİYE YADA MSN E GEÇERSEN SEVİNİRİM ;)
ekliydin zatende sen cvp yazmadın
hamza 2 - 2 masumtilkievet zevkliydi ama maçın henüz 57. saniyesinde gol yedim amatörce bi hataydı yaptığım ;)
ellerine sağlik gürkan kardeşim . oldukça zevkli bir karşılaşma oldu
hamza 2 - 2 masumtilki
hamza 2 - 2 masumtilki
tbrkler arkadaşlar ;)