mert961 4-3 burqi
başarılar sana kardeşim ;)
mert961 4-3 burqi
başarılar sana kardeşim ;)
mert961 3-6 tuğkan
tebrikler kardeşim çok ii oynadın ;)
hamza ben tugkan gel yaplim maci kardesm
cemal 5-3 mert961
allah aşkına şöle adamları almayın turnuvaya
cemal 5-3 mert961
allah aşkına şöle adamları almayın turnuvaya
ne oldu gene kardeşim ya :-\
BAK MAC CIKISI KASMASA YENEMESSIN MANASINDA LAFLAR ETTİN .... BENDE SANA GEREKLI CEVABI VERDIM
>:( >:( >:( >:(
BAK MAC CIKISI KASMASA YENEMESSIN MANASINDA LAFLAR ETTİN .... BENDE SANA GEREKLI CEVABI VERDIM
yapmayin beyler Allah aşkına . her maç sonu ayrı bir kavga çıkıyor . şurada eğlenmek için turnuva düzenliyoruz . neden ortamı gerip duruyorsunuz . bu organizasyonu düzenlerken o kadar emek harcadik ve siz böyle kavga edince çok üzülüyorum ben
yapmayin beyler Allah aşkına . her maç sonu ayrı bir kavga çıkıyor . şurada eğlenmek için turnuva düzenliyoruz . neden ortamı gerip duruyorsunuz . bu organizasyonu düzenlerken o kadar emek harcadik ve siz böyle kavga edince çok üzülüyorum ben
TAMAM KARDEŞİM SUSTUM...
YORUM YAPMIYORUM....
HAZMETMEYI OGREN SONRA KATIL BURAYA...SAĞA SOLA SALDIRMA
mert961 8-5 devil
mert961 3-2 korsan
çok güsel bi maçtı
mert961 3-2 korsan
çok güsel bi maçtı
mert961 2-7 sihirbaz
iğrenç bi maçtı kendi kaleme bir gol bir asist yaptım sora koptu maç tebrikler :S
mert961 2-7 sihirbaz
iğrenç bi maçtı kendi kaleme bir gol bir asist yaptım sora koptu maç tebrikler :S
tbrkler sihirbaz
mert961 2-7 sihirbaz
mert961 2-7 sihirbaz
tbrkler sihirbaz
enes gel yapalım maçımızı msn deyim