tugkan 8-3 sihirbaz
tugkan 8-3 sihirbaz
tebrik ederim sihirbaz kardeşim . formundasin bu aralar ;)
tugkan 8-3 sihirbaz
tebrik ederim sihirbaz kardeşim . formundasin bu aralar ;)
nasıl abi ???
evet :Dtugkan 8-3 sihirbaz
tebrik ederim tugkan kardeşim . formundasin bu aralar ;)
FABREGAS 2 - 3 SİHİRBAZ Güzel maçtı ama tuşlar çok geç basıyo zar zor yendim walla..tuğkanada o yüzden yenildim ;)
MASUMTİLKİ 1 - 4 SİHİRBAZTBR KARDEŞİM
MASUMTİLKİ 1 - 4 SİHİRBAZ
ya çok ballı en az 10 pozisyona girdim 1 tane attım 4 pozisyona girdi 4 tane attı kaleciyle karşı karşıyayım basıyomşuta vurmuyo
saolda böle yenildimmi çok fena koyuyuo ya :(ya çok ballı en az 10 pozisyona girdim 1 tane attım 4 pozisyona girdi 4 tane attı kaleciyle karşı karşıyayım basıyomşuta vurmuyo
uFO Gören masum tilki sen atamıyosan bnm sarunummu :) bendede oyun donuyodu ama zamanlamayı iyi ayarlayarak attım golleri ;) sende iyi mücadele ettin tilki tbr ;)
saolda böle yenildimmi çok fena koyuyuo ya :(ya çok ballı en az 10 pozisyona girdim 1 tane attım 4 pozisyona girdi 4 tane attı kaleciyle karşı karşıyayım basıyomşuta vurmuyo
uFO Gören masum tilki sen atamıyosan bnm sarunummu :) bendede oyun donuyodu ama zamanlamayı iyi ayarlayarak attım golleri ;) sende iyi mücadele ettin tilki tbr ;)
HAMZA ABİ LÜTFEN SEN MSJ INI EDİTLEMİŞSİN NE YAZDI LÜTFEN SÖYLE HAMACHİDE DE LAF ATTI SATEN BEKLİYORUM HAMZA ABİ ?
HAMZA ABİ LÜTFEN SEN MSJ INI EDİTLEMİŞSİN NE YAZDI LÜTFEN SÖYLE HAMACHİDE DE LAF ATTI SATEN BEKLİYORUM HAMZA ABİ ?
kötü bir şey yazmadi kardeşim . sadece maç sonundaki panik ve hırs ile benim burada görmek istemediğim bir şey söyledi . bende editledim . bu konuyu daha fazla uzatmayalim bana kalırsa oke ;)
kötü bir şey yazmadi kardeşim . sadece maç sonundaki panik ve hırs ile benim burada görmek istemediğim bir şey söyledi . bende editledim . bu konuyu daha fazla uzatmayalim bana kalırsa oke ;)
abi lütfen 4 sn topu ayağımda tuttum diye karı gibi oynadın dedi yaw >:(
takma kafana korsan herzaman yaptığı şeyler
takma kafana korsan herzaman yaptığı şeyler
NİGHTMARE 2 - 3 SİHİRBAZ
REAPER 2 - 4 SİHİRBAZ
REAPER 2 - 4 SİHİRBAZ
tebrik ederim sihirbaz
MERT961 2 - 7 SİHİRBAZ
REAPER 2 - 4 SİHİRBAZ
tebrik ederim sihirbaz
saol kardeşim müsaitsen msndeyim ben ;)
REAPER 2 - 4 SİHİRBAZ
MERT961 2 - 7 SİHİRBAZ
MERT961 2 - 7 SİHİRBAZ
tbrkler
BESTGAMER 2 - 7 SİHİRBAZ 2-0 dan 7-2 :)tebrikler kardes komik macdi ;)
vay beaBESTGAMER 2 - 7 SİHİRBAZ 2-0 dan 7-2 :)tebrikler kardes komik macdi ;)
BESTGAMER 2 - 7 SİHİRBAZ 2-0 dan 7-2 :)
shirbaz 22 puanın war önünde 2 maç war kardeşim başarılar ... ;) fazla şansın kalmamış çok basit maçları kaybetmişsin keşke kaybetmeseydin :(
BURQİ 2 - 3 SİHİRBAZ uzatmalarda 3. golü attım maç biticekken çıktı sinirimden çıktım dedi sonra gel 3dk daha oynicaz dio anlamadım gitti... :)sizin mac 2-2 bitmemisti mi kardes uzatmalar sayilmiyo galiba :-\
BURQİ 2 - 3 SİHİRBAZ uzatmalarda 3. golü attım maç biticekken çıktı sinirimden çıktım dedi sonra gel 3dk daha oynicaz dio anlamadım gitti... :)
BURQİ 2 - 3 SİHİRBAZ uzatmalarda 3. golü attım maç biticekken çıktı sinirimden çıktım dedi sonra gel 3dk daha oynicaz dio anlamadım gitti... :)sizin mac 2-2 bitmemisti mi kardes uzatmalar sayilmiyo galiba :-\
hamza bi tek senle kaldı maçım işim varda hemen gel bitirelim maçımızı ;)
hamza 4 - 1 sihirbaz
hamza 4 - 1 sihirbaz
tbrkler kardeşim
hamza 4 - 1 sihirbaz
hamza 4 - 1 sihirbaz
trbk ederim kardeşim final maçımdı kaybettim üzgünüm :'( ( ;D)
evt kardeşim giriyodum büyük ihtimalle ;) sağlık olsun
inş. kardeşim ben giremessemde girenler benden iyi temsil edicek demekki siteyi kimin katıldığı önemli deil önemli olan sitenin başarısı ;)
:D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D
neden güldün kardeş :)