tugkan 5-3 fabregas
2-2 kardes ya uzatmalarda 5-3 yaptim onu yazdim harun dedi uzatmlar yok unutmusum ondan uzatmalrda atim digerini ondan yani
tugkan 8-3 sihirbaz
ewet ama harundan puan kopardim yenebilirdim o maci ama saglik olsun bu forumlar arasi turnuvaa siin siteden katilcam bu seferrtugkan 8-3 sihirbaz
tebrik ederim tugkan kardeşim . 2 maçta 4 puan . hızlı başladin ;)
tugkan 7-6 devil
tugkan 7-6 devil
tugkan 2-1 korsan06
tugkan 2-1 korsan06
yok korsan sen 3. sıradasın en çok harun zorlamış berabere kaldı sonra devil de 7-6 yenildi :D
yok korsan sen 3. sıradasın en çok harun zorlamış berabere kaldı sonra devil de 7-6 yenildi :D
AMA OLSUN EN AZ YİYEN HARUNALA BEN ;D
masum ekildim dedi tugkan 3-0 masumtilki
ok kardesm
tugkan 2-2 naighmare
tbrk ediyorum arkadasi
toptan
tugkan 4-2 xideboy
tugkan 6-4 hopeful
tugkan 2-2 naighmare
tugkan 6-2 masumtilki
tugkan 6-3 mert
saol kardesm gel yapalimmi macitugkan 6-3 mert
tebrik ederim tugkan ;)
saol kardesm gel yapalimmi macitugkan 6-3 mert
tebrik ederim tugkan ;)
tugkan 3-1 hamza
saol sennde kardesmtugkan 3-1 hamza
ellerine sağlik tugkan kardeşim
hamza sana zahmet su mertle ve sennle yaptiigm maclarida eklermisin
tugkan 5-2 reaper
saol kardesmtugkan 5-2 reaper
tugkan kardeşim tek kelimeyle harikasin . turnuvamızın en büyük favorilerini birer birer yıkmaya devam ediyorsun . helal olsun sana
saol kardesmtugkan 5-2 reaper
tugkan kardeşim tek kelimeyle harikasin . turnuvamızın en büyük favorilerini birer birer yıkmaya devam ediyorsun . helal olsun sana
tugkan 3-1 hamza
tugkan 5-2 reaper
naig mare kardesm son yptigim maclarida eklermisin su tabloyaaa
tugkan 2-5 bestgamer
ya yok bole oyun top bende gidiom blader defansta 10 kere pasa basiom atmiyorrr ya delirdim dam aliyor atio koseye bi pas golll ya hep bole sonra gole giiom sut cektim tam gol dicem sevncemmm skor4-1 o yenio sonra donuo 5 sn sonra bi bakiom adam gole gido gol atio skor 4-2 olmus nezaman attiysamm bilmio ya fifa 06daki gibi hilsi var karsida kasio sende kasmio ada senede virus var alisti n oynamaya kardes ben bidahasen nle mac flaan yapmam hakinla kazanmadn solim onu
ama kardesm hakkiyla almiyor ki adamda kasmior bence cunku betop bendeyken nasil onda oluo onu anlamadm soledigeme bakin op bendeyken onda oluyor aynen bole abi yaaa nasil oluyor o abi olmasin zmn kimse yenemski bunutugkan 2-5 bestgamer
ya yok bole oyun top bende gidiom blader defansta 10 kere pasa basiom atmiyorrr ya delirdim dam aliyor atio koseye bi pas golll ya hep bole sonra gole giiom sut cektim tam gol dicem sevncemmm skor4-1 o yenio sonra donuo 5 sn sonra bi bakiom adam gole gido gol atio skor 4-2 olmus nezaman attiysamm bilmio ya fifa 06daki gibi hilsi var karsida kasio sende kasmio ada senede virus var alisti n oynamaya kardes ben bidahasen nle mac flaan yapmam hakinla kazanmadn solim onu
bestgamer ile oynayan herkesin ortak görüşü bu kardeşim . malesef bağlantisinda bir problem var :(
aynen kasmaktan oynanmıyor ve sürekli kanattan içeri giremye çalıştığı anlarda kasınca müdahale zamanı yanlış oluyor ne diyelimorasida var ama abi bak uste dede dedigim gib i aynen ole oluo ben pasa basio m adam atmio adam karsi karsiya kalioo ben bidaha yapmam bunla mac solim bole olursaaa abi temizlesi virusleri a.q cdokmu zorrr
tamam kardes virus dan olabilir temizletiricem , bana karsi oynarken ekran ayarinizi düsük yapin en iyisi
orasida var ama abi bak uste dede dedigim gib i aynen ole oluo ben pasa basio m adam atmio adam karsi karsiya kalioo ben bidaha yapmam bunla mac solim bole olursaaa abi temizlesi virusleri a.q cdokmu zorrr
tamam kardes virus dan olabilir temizletiricem , bana karsi oynarken ekran ayarinizi düsük yapin en iyisi
orasida var ama abi bak uste dede dedigim gib i aynen ole oluo ben pasa basio m adam atmio adam karsi karsiya kalioo ben bidaha yapmam bunla mac solim bole olursaaa abi temizlesi virusleri a.q cdokmu zorrr
ilk basta okadar kasmadi gide gide kötülesti :-\ bakicaz artik!!!
yapiyorum simdi 1 sat sürer senle 1 saat sonra yapalim maci
tugkan 5-4 burqi
tugkan 5-4 burqi
tugkan 5-2 bigsexy
boylece tum maclarim bitti hesaplarsaniz sevinirim
tugkan 5-2 bigsexy
tugkan 5-2 bigsexy
TEBRİKLER TUĞKAN BAŞARILAR SİTELER ARASI TURNUVADA ;)saol kardesm