BIG SEXY:3-1:HOPEFUL
tebrik ederim big . ilk galibiyetini aldin sonunda . devamı gelir inşallah ;)
BESTGAMER:5-1:BIG SEXY
BESTGAMER:5-1:BIG SEXY
hamza msnye gelde yapalım senle onlineım bekliyorum msnde ;)
OK BEKLİYORUM ;)hamza msnye gelde yapalım senle onlineım bekliyorum msnde ;)
tamam kardeşim geliyorum ;)
hamza bu adam beni engelemis cuneyt iste vala neden bilmio sorunda yoktu zaten cok ta tin soleyin sizezahmet yaps n macni yapsin ben bugun bitircem maclarimiAÇINCA SÖLERİM BEN KARDEŞİM ;)
REAPER:4-3:BIG SEXY
SİHİRBAZ:0-3:BIG SEXY
KÜFÜRBAZ:0-3:BIG SEXY
Hamza maçta ne top çevirdim ne bişey pozisyon vermeden hakkımla ilk yarıda attığım gollerle aldım maçı tebrik filan etmedi kendi topiciğine yaralı big yazmış >:(
ya tuğkan bi sus bilip bilmeden konuşupdurma >:(nedionya sen adam gibi konussss nediosun sole 2 gun once kardesm simdi sus mu lan ne bicim adamsin sen durduk yere laf dion
:HAMZA:2-5:BIG SEXY
BIG SEXY:4-1:XSIDEBOY
tuğkan:5-2:big sexy
2-0 önde götürdüğüm maçtı.80. dakikaya kadar 2-2 idi ama yediğim golle moralim bozuldu son 2 golde 90. dakikada geldi :(
tuğkan:5-2:big sexy
2-0 önde götürdüğüm maçtı.80. dakikaya kadar 2-2 idi ama yediğim golle moralim bozuldu son 2 golde 90. dakikada geldi :(
hamza benim fikstüde sihirbazla maçım yok
Hamza ben ilk 5 e girebileceğimi hesap etmedim ama kalan 4 maçıda alırsa giriyorum maçlarımı bugün yapayımmı??
pek sanmıorum 5 e gireceğimi ama yine de yapayım bari
pek sanmıorum 5 e gireceğimi ama yine de yapayım bari
O zaman yollamaya başla kardeşim :D
BIG SEXY:4-1:NIGHTMARE
ilk yarı 4-0 bitince maç koptu zaten ikinci yarı defansa çekildim ama nightmare ilk 5 te zaten turnuvada başarılar kardeşim ben öylesine yaptım işte işim çok zor
HAMZA BİGE EK SÜRE VERMEN BENCE YANLIŞ HEM BENİM TURNUVA DIŞINDA KALMAMA NEDEN OLABİLİR HEMDE ZATEN TURNUVA SÜREMİZ BELLİYDİ ELEME SÜRESİ BİTTİ YAPTIĞIN BANA KARŞI Bİ HAKSIZLIK EK SÜREYİ GERİ ÇEKMENİ İSTİYORUM
ha ok ;) panik yok beyler relax :DHAMZA BİGE EK SÜRE VERMEN BENCE YANLIŞ HEM BENİM TURNUVA DIŞINDA KALMAMA NEDEN OLABİLİR HEMDE ZATEN TURNUVA SÜREMİZ BELLİYDİ ELEME SÜRESİ BİTTİ YAPTIĞIN BANA KARŞI Bİ HAKSIZLIK EK SÜREYİ GERİ ÇEKMENİ İSTİYORUM
gürkan kardeşim , oyunsiteniz.com adına yarişacak 5 katilimcimizi zaten duyurdum ben . bigsexy kalan maçlarini kazansa dahi fifazamanını temsil edecek oke ;)
hamza ilk 5 e girersem oyunsitenizi temsil etmek isterim siz istemezseniz fifazamanıyla girerim elemelere niye katıldım o zaman?tilki sen de korkma1. SEN İYİ OYNUYOSUN DİYE KORKMUYORUM RAKİPLERİN ELEMELER BİTTİĞİ İÇİN OYUNA KONSANTRE OLMADAN OYNARLAR O YÜZDEN KORKUYORUM SENİN OYUNUNDAN NE KORKCAM BEN SENDEN İYİYİM BUNU HERKES GÖRDÜ MAÇ SONUCUNDA
hamza ilk 5 e girersem oyunsitenizi temsil etmek isterim siz istemezseniz fifazamanıyla girerim elemelere niye katıldım o zaman?tilki sen de korkma
1. zaten dün de maçlarımı yapsaydım aynı konsantre ile oynayacaklardı çünkü herkesin iddaası belliydi.sana ne la benim rütbemden
2-İlk 5 belli ama kazansam girerim
3-Kazanacağımı sanmaman senin sorunun
4-Evet giremezsin diyodum reaperle eşit puanla girdin buda reaperin hamzayı yenememesinden dolayı
5-Ben seni daha geçen gün yendim beni ite kaka 3-2 den son dakkalarda 4-3 yenmenden dolayı bu kadar havalanıyosan demekki sen de bi problem var
6-İlk 5 e torpille gireceğim yok kazanacağım puanlarla girebilirim ve buna hamza karar verir,sen yine çok konuşmaya başladın üst düzeiy yetkili olayım derken normal üye olma ;)
hamza anlaşılan tilkinin korkudan etekleri tutuştu amacı sitenin iyiliği değil bireysel anlaşılanya kardeş bu kadar tantana yapacaksan al sen katıl be senle uğraşamıycam ben hamza istersen beni çıkartıp yerime bunu koyabilirsin takıma
HAMZA ELEMELER İÇİN VERİLEN SÜRE BELLİYDİ BAŞKALARINA TORPİL YAPIYOSUN GENE
BİŞEY DAHA İSTİCEM RÜTBEMİ NORMAL ÜYE YAPARMISIN
klasik laflar bunlar benden bu kadar korkma al senin olsun, istediğin olsun bakalım bu siteyi senin gibi biri temsil edeceği için üzgünüm
HAMZA LÜTFEN BİGE BİŞEY DE BEN DAHA FAZLA TARTIŞMAK İSTEMİYORUM BUNDAN SONRA RELAX OLACAM TARTIŞMAYACAM KİMSEYLE TABİ BANA SATAŞAN OLURSA ONU BİLEMEM BİGLE SEN GÖRÜŞ GEREKENİ SÖYLE BEN BİRİNE BİŞEY DEDİMMİ HEMEN BANA KIZIYOSUN BİRİ BANA BİŞEY DEDİMİ SUSUYOSUN BUNUN NEDENİ NEDİR
BEN ZATEN KAVGA MERAKLISI DEĞİLİM BENİ KIZDIRAN ŞEY BİGİN ZAMANINDA MAÇLARINI YAPMAYIP BU VAKİTTEN SONRA YAPMAK İSTEMESİ HERKES ZAMANINDA YAPTI AMA BİG ELEME BİTTİKTEN NE KADAR SORNA GELMİŞ MAÇ YAPCAM DİYO >:(HAMZA LÜTFEN BİGE BİŞEY DE BEN DAHA FAZLA TARTIŞMAK İSTEMİYORUM BUNDAN SONRA RELAX OLACAM TARTIŞMAYACAM KİMSEYLE TABİ BANA SATAŞAN OLURSA ONU BİLEMEM BİGLE SEN GÖRÜŞ GEREKENİ SÖYLE BEN BİRİNE BİŞEY DEDİMMİ HEMEN BANA KIZIYOSUN BİRİ BANA BİŞEY DEDİMİ SUSUYOSUN BUNUN NEDENİ NEDİR
gürkan kardeşim öncelikle sana şunu söylemek istiyorum ki bu sitede hiç birinizi diğerinizden üstün görmüyorum . sen ya da bigsexy , ya da harun veya cemal .. hepiniz benim gözümde aynisiniz . ben sana tepki gösterdiğim zamanlarda demek ki o tepkiyi almayi hak ediyormuşsun . kimseye de gereksiz bir şekilde tepki gösterip üzmek istemem elbette . fakat bazen çizmeyi gerçekten aşiyorsun . burada bigsexy ' nin kalan üç maçini oynayip ilk 5 ' e girmesi seni neden bu kadar rahatsiz ediyor , anlamiş değilim . siteler arasi fifa 07 turnuvasinda asıl önemli olan oyunsiteniz.com ' un başarisi değil mi ? eğer cüneyt , sitemizi senden daha iyi temsil edecekse ona neden engel olalim . lütfen davranişlarinda biraz daha ölçülü ol
BEN ZATEN KAVGA MERAKLISI DEĞİLİM BENİ KIZDIRAN ŞEY BİGİN ZAMANINDA MAÇLARINI YAPMAYIP BU VAKİTTEN SONRA YAPMAK İSTEMESİ HERKES ZAMANINDA YAPTI AMA BİG ELEME BİTTİKTEN NE KADAR SORNA GELMİŞ MAÇ YAPCAM DİYO >:(HAMZA LÜTFEN BİGE BİŞEY DE BEN DAHA FAZLA TARTIŞMAK İSTEMİYORUM BUNDAN SONRA RELAX OLACAM TARTIŞMAYACAM KİMSEYLE TABİ BANA SATAŞAN OLURSA ONU BİLEMEM BİGLE SEN GÖRÜŞ GEREKENİ SÖYLE BEN BİRİNE BİŞEY DEDİMMİ HEMEN BANA KIZIYOSUN BİRİ BANA BİŞEY DEDİMİ SUSUYOSUN BUNUN NEDENİ NEDİR
gürkan kardeşim öncelikle sana şunu söylemek istiyorum ki bu sitede hiç birinizi diğerinizden üstün görmüyorum . sen ya da bigsexy , ya da harun veya cemal .. hepiniz benim gözümde aynisiniz . ben sana tepki gösterdiğim zamanlarda demek ki o tepkiyi almayi hak ediyormuşsun . kimseye de gereksiz bir şekilde tepki gösterip üzmek istemem elbette . fakat bazen çizmeyi gerçekten aşiyorsun . burada bigsexy ' nin kalan üç maçini oynayip ilk 5 ' e girmesi seni neden bu kadar rahatsiz ediyor , anlamiş değilim . siteler arasi fifa 07 turnuvasinda asıl önemli olan oyunsiteniz.com ' un başarisi değil mi ? eğer cüneyt , sitemizi senden daha iyi temsil edecekse ona neden engel olalim . lütfen davranişlarinda biraz daha ölçülü ol
big sexy:3-2:fabregas :'( :( :-[
harun çok iyi oynadı pek haketmedim
big sexy:2-1:mert :(
önceden oynadık
24 devili de yenersem...
hamza diyorum ya sadece deville maçım kaldı
öyle ama inşallah bazı kişiler sorun çıkartmaz
öyle ama inşallah bazı kişiler sorun çıkartmaz
Kardeş kim ne diyebilir ki . sonuçta hepiniz eşit sayi da maç oynadiniz değil mi ;)
tamammı devammı maçı =))))
fifazamanı admini kendisi resmi kayıt yaptıracakmış
benmı hamza annamadım :)
BIG SEXY:4-3:DEVIL
4-1 giden maçtı son dakkada 4-2 den 4-3 oldu ama kazandım
Gürkan sana 1 yerde katılıyorm maçlarını bugunlerde yapması yanlış tamam haklısın ama bence bugun deyildi cuma cumartesi pazar günlerinde dahi yapsaydı bigsexy bence ilk 5 e girerdi ztn ;)HAMZA ABİ ŞİMDİ NOLCAK SİTEYİ BİGMİ TEMSİL ETCEK LÜTFEN YİNE KENDİNİ DÜŞÜNÜYOSUN DEMEYİN AMA BENCE Bİ ANKET AÇILMALI BU KONU HAKKINDA ÇÜNKÜ BİG SON MAÇLARINI YAPARKEN RAKİPLERİ RAHAT VE RASTGELE OYNAMIŞ OLABİLİR BENCE ANEKT AÇILSIN DİYORUM BEN BİG LÜTFEN SENDE BU KONUDA BANA LAF ATMA BEN KENDİ DÜŞÜNCEMİ SÖLÜYORUM
KARDEŞİM AMA DÜN YAPTIĞI MAÇLARDA RAKİPLERİ ELEME DIŞINDA OLDUĞU İÇİN YANİ Bİ İDDASI OLMADIĞI İÇİN RASTGELE OYNAMIŞ OLABİLİR DİMİ İSTER İSTEMEZ Bİ REHAVET ÇÖKER RAKİPLERİNİN ÜZERİNE DOĞRU DEĞİLMİ BEN BUNU ANLATMAK İSTİYORUM İŞTE;)Gürkan sana 1 yerde katılıyorm maçlarını bugunlerde yapması yanlış tamam haklısın ama bence bugun deyildi cuma cumartesi pazar günlerinde dahi yapsaydı bigsexy bence ilk 5 e girerdi ztn ;)HAMZA ABİ ŞİMDİ NOLCAK SİTEYİ BİGMİ TEMSİL ETCEK LÜTFEN YİNE KENDİNİ DÜŞÜNÜYOSUN DEMEYİN AMA BENCE Bİ ANKET AÇILMALI BU KONU HAKKINDA ÇÜNKÜ BİG SON MAÇLARINI YAPARKEN RAKİPLERİ RAHAT VE RASTGELE OYNAMIŞ OLABİLİR BENCE ANEKT AÇILSIN DİYORUM BEN BİG LÜTFEN SENDE BU KONUDA BANA LAF ATMA BEN KENDİ DÜŞÜNCEMİ SÖLÜYORUM
gurkan kardesm sana 2 yerde katiliyorum 1.si big maclarini yapmaliyd herkes gel dedi yalvardi o kendi itstegi ile yapmad 2. side harun devil sonra mertle yaptigi maclarda hepsi olesine oynamis olabilirer cunku hepsi garanti cikamicaklardi oda var ondan yani olabilir ama bigind e hakli oldgu konular olabilirrrTEŞEKKÜRLER KARDEŞİM AYNI FİKİRLERİ PAYLAŞOYORUZ BİGİN HAKLI OLDUĞU HERHANGİ BİR KONU OLDUĞUNU SANMIYORUM VARSA SÖLESİN YANİ
bence bu 2 si bi mac yapsi n kazann alsinnn
bence de masumtilki VS bigsexi maçı oynansınbana uyar kardeşim ;) kimseden korkmuyorum ben hamza şuan sitede değil gelince bakar ama sonuç olarak son söz onundur ;)
benim pazar günü 4 maçım vardı ve o zamana kadar o arkadaşların iddaalı olup olmadığı belirlendi.nightmare ikincilik için kazanmak zorundaydı ve iddaalı çıktı.harun,mert ve deville pazar günü oynasam yine onların yine iddaaları yoktu çünkü onlarında puan durumu belirlenmişti.yani harun ,mert ve devil zaten maçlarının çoğunu yapmış ve iddaaları belirlenmişti bu nedenle pazar günü ile pazartesi günü arasında fark yok pazartesi maçları yapmamda kesinlikle sorun yok...KARDEŞİM BABAN İZİN VERMEMİŞ TAMAM AMA SENDE ADAM GİBİ CUMA VE CUMARTESİ BİTİRSEYDİN YA BENİM MAÇARIM CUMA VE CUMARTESİ BİTTİ TEK PAZAR GÜNÜ HAMZAYLA MAÇIM KALDI O MAÇIN PAZARA SARKMASININ SEBEBİDE HAMZANIN İŞİNİN ÇIKMASI YOKSA O MAÇIDA O GÜN BİTİRMİŞTİK TABİ BUNDA HAMZAYA SUÇ ATMIYORUM YANLIŞ ANLAMAYIN ÇÜNKÜ BİG HERŞEYİ YANLIŞ YERLERE ÇEKİYO SONUÇTA SENİN YAPTIĞIN NORMALİN DIŞINDA BİŞEY BENCE BUNA ÜYELER KARAR VERSİN AMA SONUÇ OLARAK SON SÖZ HAMZANIN Bİ ALTERNATİF DAHA VAR O DA FABREGAS VE CEMALİN DEDİĞİ 3 MAÇ
maçları pazar yapmamamın sebebi de babamın o gün izin vermemesi ama dediğim gibi pazarda maçımı yapsam iddaaları aynı pazartesi yapsam da iddaaları aynıydı.4. maçın bugüne sarkmış olmasının nedeni dün devil gelmedi.Ama tilkinin bu hareketleri yapacağını biliyorum zaten diyecek sözüm yok!!!
verdiğin cevap politik ve kaçamak bir cevap benim önemle dediğim şeye hiç birşey dememişsin 3 maç yapsak senin işine yarar tabi çünkü kaybedecek birşeyin yok ve ben maçları yapmam desem hemen kaçıyo korkak diyeceksin çünkü 3 maçı yapmak zorundasın..BEN İDDASIZ DERKEN GÜÇSÜZ ANLAMINDA DEMİYORUM İDDASIZ DERKEN SENLE YAPACAKLARI MAÇLARI KAZANSALAR BİLE HİÇBİRİNİN İŞİNE YARAMAYACAK DİYORUM HARUN 3 PUAN ALSA BİLE İLK BEŞE GİREMİYODU MERT VE DEVİLDE AYNI ŞEKİLDE ANLADINMI ŞİMDİ
konuyu başka yere çekme ve rakipleri iddaasız çıktı sözüne verdiğim cevaba cevap ver
verdiğin cevap politik ve kaçamak bir cevap benim önemle dediğim şeye hiç birşey dememişsin 3 maç yapsak senin işine yarar tabi çünkü kaybedecek birşeyin yok ve ben maçları yapmam desem hemen kaçıyo korkak diyeceksin çünkü 3 maçı yapmak zorundasın..BEN İDDASIZ DERKEN GÜÇSÜZ ANLAMINDA DEMİYORUM İDDASIZ DERKEN SENLE YAPACAKLARI MAÇLARI KAZANSALAR BİLE HİÇBİRİNİN İŞİNE YARAMAYACAK DİYORUM HARUN 3 PUAN ALSA BİLE İLK BEŞE GİREMİYODU MERT VE DEVİLDE AYNI ŞEKİLDE ANLADINMI ŞİMDİ
konuyu başka yere çekme ve rakipleri iddaasız çıktı sözüne verdiğim cevaba cevap ver
HAYIR OLMAZLARDI ÇÜNKÜ PAZAR GÜNÜ AKŞAMI İLK 5 BELLİ OLMUŞTU VE ORTADA Bİ ELEME HAVASI FALAN KALMAMIŞTI AYRICA FABERGAS FİLAN PAZAR GÜNÜ Bİ ÇOK MAÇ YAPTILAR YANİ SENLE PAZAR SABAHI FALAN YAPSA ÇOK FARKLI OYNAYACAKTIverdiğin cevap politik ve kaçamak bir cevap benim önemle dediğim şeye hiç birşey dememişsin 3 maç yapsak senin işine yarar tabi çünkü kaybedecek birşeyin yok ve ben maçları yapmam desem hemen kaçıyo korkak diyeceksin çünkü 3 maçı yapmak zorundasın..BEN İDDASIZ DERKEN GÜÇSÜZ ANLAMINDA DEMİYORUM İDDASIZ DERKEN SENLE YAPACAKLARI MAÇLARI KAZANSALAR BİLE HİÇBİRİNİN İŞİNE YARAMAYACAK DİYORUM HARUN 3 PUAN ALSA BİLE İLK BEŞE GİREMİYODU MERT VE DEVİLDE AYNI ŞEKİLDE ANLADINMI ŞİMDİ
e tamam işte pazar yapsaydım da öyle olacaklardı