Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => UEFA CHAMPİONS LEAGUE 2006-07 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 1.OYUNSİTENİZ UEFA CHAMPİONS LEAGUE 2006-07 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: YuRY - 31 Mart 2007, 20:25:12
-
OYUNSİTENİZ 1. UEFA CHAMPİONS LEAGUE 2006-07 TURNUVASİ KAYİTLARİ BU TOPİC ALTİNDAN AŞAĞİDAKİ GİBİ NİCK VE MSN ADRESLERİ ALT ALTA YAZİLARAK YAPTİRİLACAKTİR . TAKIM SEÇMEK SERBEST OLACAĞİNDAN ÖTÜRÜ TAKIM ADİ YAZMANİZA GEREK YOKTUR . TURNUVAMIZ 16 KATİLİMCİDAN OLUŞUP PLAY / OFF USÜLÜNE GÖRE DÜZENLENECEKTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
-
Hamza
[email protected]
-
İPTAL
-
Meto
[email protected]
-
Niqhtmare
[email protected]
Hayırlı Olsuın Arkadaşlar..
-
Resuced
[email protected]
hayırlı olsun
-
bestgamer
[email protected]
-
FABREGAS
[email protected]
((( hayırlı olsun )))
-
cemalakko
[email protected]
-
hasanklkn
[email protected]
-
Abdullah
[email protected]
Hayırlı olsun
-
SON 6.....
-
12 kişilik olsun be yaw
-
12 kişilik olsun be yaw
kısa zamanda 10 kişi kayit yaptirdi . son 6 katilimcimizi da en geç yarın sabaha kadar buluruz . 16 kişilik play * off usulüne göre düzenlersek daha iyi olur bence
-
12 kişilik olsun be yaw
kısa zamanda 10 kişi kayit yaptirdi . son 6 katilimcimizi da en geç yarın sabaha kadar buluruz . 16 kişilik play * off usulüne göre düzenlersek daha iyi olur bence
sen bilirsin kardeşim
-
xsideboy
[email protected]
-
5 kişi kaldı
-
BEYLER BENIM KAYDIM IPTAL BEN YENI BI TURNUVA SANDIM O OYUN BENDE YOK SİZE BASARILAR İYİ EĞLENCELER
-
Son 4
-
Forumda 16 kişide Cl varmı acaba ya hani yoksa olduğu yere kadar yapalim ::)
-
Hamza abi msndeyim ve web camını açarmısın sende çevrimiçi sin
-
BEYLER BENIM KAYDIM IPTAL BEN YENI BI TURNUVA SANDIM O OYUN BENDE YOK SİZE BASARILAR İYİ EĞLENCELER
tamam kardeşim
-
HAMZA ŞUAN ONLİNEMİSİN???
-
amett
[email protected]
-
sihirbaz
felony1907@hot
Hayırlı olsun.. başarılar.. ;)
-
SON 3 KAYIT
-
adam yoqsa bende gelebilirim
NaDiR_PieRO
[email protected]
eğer kabul ederseniz tabi !
-
hursit5353
[email protected]
-
panterka
[email protected]
-
becks
[email protected]
-
HAMZA ŞUAN ONLİNEMİSİN???
mesaji yolladiğin sirada burada değildim kardeşim. sitelarasi turnuva elemelerinde maçimizi yapalim diyorsan bu gün geceye kadar online olacağim . ne zaman müsaid olursan bana haber verebilirsin ;)
-
adam yoqsa bende gelebilirim
NaDiR_PieRO
[email protected]
eğer kabul ederseniz tabi !
V.A.T ' nin kayidi geçersizdir
-
becks
[email protected]
BECKS ile beraber
AS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTUR
YEDEK KAYİTLARİNİZİ BEKLİYORUZ
-
Kuralari birisi ceksinde rakipleri buldumuz zaman yapariz uzamasın bence
-
ÇABUK BALAYALIM
-
Kuralari birisi ceksinde rakipleri buldumuz zaman yapariz uzamasın bence
korsan06 bu hafta yeterince online olamiyacağini söyledi . eşleşmeleri ben birazdan belirleyeceğim
-
ÇABUK BALAYALIM
sen kayit yaptirmadinki kardeşim
-
hamza kardes ben su an oyunun part 5'ini ındırıyorum macların bugun yapılması bugun sart deıl dımı _?
-
hamza kardes ben su an oyunun part 5'ini ındırıyorum macların bugun yapılması bugun sart deıl dımı _?
birinci tur eşleşmelerinin tamamlanmasi için salı gününe kadar süre vereceğim kardeşim
-
Hamza kardeşim istersen bende belirleyebilirim eşleşmeleri yada skor tahmin bölümü açalımmı nedersin ?
-
Hamza kardeşim istersen bende belirleyebilirim eşleşmeleri yada skor tahmin bölümü açalımmı nedersin ?
tamam kardeşim . eşleşmeleri sen belirle istersen . skor tahmin bölümünü de açiyorum şimdi ;)
-
tamam kardeşim . eşleşmeleri sen belirle istersen . skor tahmin bölümünü de açiyorum şimdi ;)
tamam kardeşim belirliyorum ;)
-
bende skor tahmin bölümünü açayim . tahminlerin yarısıni sen yarısını da ben hazirlarim oke ;)
-
bende skor tahmin bölümünü açayim . tahminlerin yarısıni sen yarısını da ben hazirlarim oke ;)
OKE KARDEŞİM ;)
-
1.TUR EŞLEŞMELERİ BELLİ OLMUŞTUR ....!!!
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=23261.0
-
YEDEK KAYİTLARİMİZ DEVAM EDİYOR !
-
masumtilki
[email protected]
1. YEDEK KAYIT
-
masumtilki
[email protected]
1. YEDEK KAYIT
KORSAN06 TURNUVAMIZDAN ÇEKİLDİĞİ İÇİN , YERİNE SENİ DAHİL EDİYORUM KARDEŞİM . MAÇLARİNİ OYNAMAYA BAŞLAYABİLİRSİN . BAŞARİLAR DİLERİM
-
YEDEK KAYİTLARİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR !
-
masumtilki
[email protected]
1. YEDEK KAYIT
KORSAN06 TURNUVAMIZDAN ÇEKİLDİĞİ İÇİN , YERİNE SENİ DAHİL EDİYORUM KARDEŞİM . MAÇLARİNİ OYNAMAYA BAŞLAYABİLİRSİN . BAŞARİLAR DİLERİM
SAOL HAMZA SON ANDA YETİŞTİM OYUNU ALDIM ARKADAŞIN EVİNDEN KAYIT YAPTIRDIM HEMEN ŞİMDİ YÜKLÜYORUM MSNYE GELDE SENLE ELEME MAÇIMIZI YAPALIM HEMEN ÇÜNKÜ AKŞAM YAZILIYA ÇALIŞCAM VE KAZANDĞIM TAKTİRDE 5. OLCAM
-
masumtilki
[email protected]
1. YEDEK KAYIT
SAOL HAMZA SON ANDA YETİŞTİM OYUNU ALDIM ARKADAŞIN EVİNDEN KAYIT YAPTIRDIM HEMEN ŞİMDİ YÜKLÜYORUM MSNYE GELDE SENLE ELEME MAÇIMIZI YAPALIM HEMEN ÇÜNKÜ AKŞAM YAZILIYA ÇALIŞCAM VE KAZANDĞIM TAKTİRDE 5. OLCAM
tamam kardeşim geliyorum ;)
-
PANTERKA NİCKLİ KATİLİMCİMİZ TURNUVAMIZDAN ÇEKİLDİĞİ İÇİN BİR KİŞİLİK BOŞ YERİMİZ BULUNMAKTADİR
-
nick:staryekta
email:[email protected]
hemen turnuvaya giriyim msj yazın maçlarımıı yapiim
-
nick:staryekta
email:[email protected]
hemen turnuvaya giriyim msj yazın maçlarımıı yapiim
panterka yerine turnuvamıza dahil oldun kardeşim . iyi şanslar ;)
-
sağol abi
-
zimap_92
[email protected]
-
zimap_92
[email protected]
yedeklerden birinci sıradasin zimap_92
-
mert961
[email protected]
-
mert961
[email protected]
ikinci yedeksin kardeşim
-
zimap_92
[email protected]
yedek 1
-
mert961
[email protected]
yedek 2
-
myres
[email protected]
-
myres
[email protected]
1.cl 06 - 07 turnuvamız uzun zaman önce sona erdi kardeşim . yeni açilanlara bekliyorum seni
-
myres
[email protected]
1.cl 06 - 07 turnuvamız uzun zaman önce sona erdi kardeşim . yeni açilanlara bekliyorum seni
;D ;D ;D