HRKESE BAŞARILAR..
BEN YOKUM BENİ ÇIKARIN
KORSAN06 TURNUVAMIZDAN ÇEKİLMİŞ , YERİNE BİRİNCİ YEDEK KAYDİ YAPTİRAN MASUMTİLKİ DAHİL OLMUŞTUR . KENDİSİNE BAŞARİLAR DİLİYORUM;) ;) ;)
amett ne zaman yaparz??
arkadaşlar bana kaydın geçersiz demişsiniz fakat beni turnuvaya katmışsınız :S
amett ne zaman yaparz??
bu akşam 10 civarı yaparız ;)
abi forumtr yazma please staryekta
panterka ne zaman aççan kardeşim
başarılar arkadaşlar bende turnuva da olmak isterdim ama oyun daa elime geçmedi inş bi soraki turnuvada bende olacağım size ii eğlenceler ;)
amett : 5-2 : hasanklkn
güzel maç oldu ellerine sağlık kardeşim senide tebrik ederim
bestgamer kardeşim yeter siteyi gezeceğine düzgün bir hamachi ağı ver maçımızı yapalımsana dedim aksam yapicaz maci anlamiyon mu !!
TBR ... :D BAYA Bİ FARKLIYMIS ONLINE OYNARKEN
HAMZA MSN E GEL BISI DICEM SANA ;=)
HAMZA MSN E GEL BISI DICEM SANA ;=)
oke geliyorm
HAMZA YA BENİM RAKİP YANİ HURSİT HİÇ AÇMIYO MSNYİ DAHA HİÇ MESAJIDA YOK BU TOPİCTE
OK HAMZA BU ARADA SEN BENİM RÜTBEMİ ARTIK ÜST DÜZEY TURNUVA YETKİLİSİ YAPABİLİRMİSİN???HAMZA YA BENİM RAKİP YANİ HURSİT HİÇ AÇMIYO MSNYİ DAHA HİÇ MESAJIDA YOK BU TOPİCTE
birinci tur eşleşmeleri için verilen son sürenin dolmasina rağmen rakibinden herhangi bir yanit alamazsan hükmen bir üst tura yükselirsin kardeşim
OK HAMZA BU ARADA SEN BENİM RÜTBEMİ ARTIK ÜST DÜZEY TURNUVA YETKİLİSİ YAPABİLİRMİSİN???HAMZA YA BENİM RAKİP YANİ HURSİT HİÇ AÇMIYO MSNYİ DAHA HİÇ MESAJIDA YOK BU TOPİCTE
birinci tur eşleşmeleri için verilen son sürenin dolmasina rağmen rakibinden herhangi bir yanit alamazsan hükmen bir üst tura yükselirsin kardeşim
HAMZA GAGO FİLAN 5000 MESAJI OLMADIĞI HALDE BU RÜTBEYE SAHİP MSNYE GELDE GÖRÜŞELİM Bİ OLURMU BŞAKA KONULARDA VAR SANA SORU SORMAM GEREKEN HADİ HEMEN GEL Bİ BEKLİYORUM ;)OK HAMZA BU ARADA SEN BENİM RÜTBEMİ ARTIK ÜST DÜZEY TURNUVA YETKİLİSİ YAPABİLİRMİSİN???HAMZA YA BENİM RAKİP YANİ HURSİT HİÇ AÇMIYO MSNYİ DAHA HİÇ MESAJIDA YOK BU TOPİCTE
bunun için minumum 5000 mesaj yazmaniz gerekiyor kardeşim
HAMZA GAGO FİLAN 5000 MESAJI OLMADIĞI HALDE BU RÜTBEYE SAHİP MSNYE GELDE GÖRÜŞELİM Bİ OLURMU BŞAKA KONULARDA VAR SANA SORU SORMAM GEREKEN HADİ HEMEN GEL Bİ BEKLİYORUM ;)OK HAMZA BU ARADA SEN BENİM RÜTBEMİ ARTIK ÜST DÜZEY TURNUVA YETKİLİSİ YAPABİLİRMİSİN???HAMZA YA BENİM RAKİP YANİ HURSİT HİÇ AÇMIYO MSNYİ DAHA HİÇ MESAJIDA YOK BU TOPİCTE
HAMZA GAGO RÜTBEYE SAHİP SİTEDE BENİM YAPTIĞIM YARARLARIN YARISINI BİLE YAPMADI TEESSÜP EDİYORUM SANA YA BU KADAR VURDUMDUYMAZ OLAMAZSIN BENİ ÇOK YANLIŞ TANIMIŞSIN BEN YALAN SÖLEMEM GERÇEKTENDE BŞAKA Bİ KONU VARDI SİTELERARASI TURNUVAYLA İLGİLİ BİŞEYLER SORACAKTIM ÇOK YANLIŞ TANIMIŞSIN BENİHAMZA GAGO FİLAN 5000 MESAJI OLMADIĞI HALDE BU RÜTBEYE SAHİP MSNYE GELDE GÖRÜŞELİM Bİ OLURMU BŞAKA KONULARDA VAR SANA SORU SORMAM GEREKEN HADİ HEMEN GEL Bİ BEKLİYORUM ;)OK HAMZA BU ARADA SEN BENİM RÜTBEMİ ARTIK ÜST DÜZEY TURNUVA YETKİLİSİ YAPABİLİRMİSİN???HAMZA YA BENİM RAKİP YANİ HURSİT HİÇ AÇMIYO MSNYİ DAHA HİÇ MESAJIDA YOK BU TOPİCTE
msnde benimle pazarlık yapmaya çalişacağini bildiğim için gelmeyeceğim kardeş . 5000 mesaj yazarsan veririm rütbeni ;)
HAMZA GAGO RÜTBEYE SAHİP SİTEDE BENİM YAPTIĞIM YARARLARIN YARISINI BİLE YAPMADI TEESSÜP EDİYORUM SANA YA BU KADAR VURDUMDUYMAZ OLAMAZSIN BENİ ÇOK YANLIŞ TANIMIŞSIN BEN YALAN SÖLEMEM GERÇEKTENDE BŞAKA Bİ KONU VARDI SİTELERARASI TURNUVAYLA İLGİLİ BİŞEYLER SORACAKTIM ÇOK YANLIŞ TANIMIŞSIN BENİHAMZA GAGO FİLAN 5000 MESAJI OLMADIĞI HALDE BU RÜTBEYE SAHİP MSNYE GELDE GÖRÜŞELİM Bİ OLURMU BŞAKA KONULARDA VAR SANA SORU SORMAM GEREKEN HADİ HEMEN GEL Bİ BEKLİYORUM ;)OK HAMZA BU ARADA SEN BENİM RÜTBEMİ ARTIK ÜST DÜZEY TURNUVA YETKİLİSİ YAPABİLİRMİSİN???HAMZA YA BENİM RAKİP YANİ HURSİT HİÇ AÇMIYO MSNYİ DAHA HİÇ MESAJIDA YOK BU TOPİCTE
msnde benimle pazarlık yapmaya çalişacağini bildiğim için gelmeyeceğim kardeş . 5000 mesaj yazarsan veririm rütbeni ;)
bunun için minumum 5000 mesaj yazmaniz gerekiyor kardesim
Beyler ben Sihirbası hiç online göremedimdün ve bugün pek online olmadı msnde
Tbrikler
Nightmare : 2 / BecKs : 3TEBRİKLER KARDEŞ SIKI Bİ ADAMI DEVİRDİN
Nightmare abimi tebrik eder diğer diğer turnuvalarda başarılar dilerim.
Nightmare : 2 / BecKs : 3TEBRİKLER KARDEŞ SIKI Bİ ADAMI DEVİRDİN
DİĞER MAÇLARINDA BAŞARILARNightmare : 2 / BecKs : 3TEBRİKLER KARDEŞ SIKI Bİ ADAMI DEVİRDİN
Sağol abi
sağol abi sanadaBENİM RAKİP GELSE ALACAM BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ :D
NİGHTMARE SENDE ŞU 128 KİŞİLİK TURNUVADA UEFA KUPASI 2. TURUNU AYARLASAN İYİ OLCAK 3 GÜN OLDU SÜRE BİTELİ DAHA AYARLAMAMIŞSIN ;)
agam hemen açıkla bu akşama kalırsa uzar hemen açıkla sabırsızlanıyorum :DNİGHTMARE SENDE ŞU 128 KİŞİLİK TURNUVADA UEFA KUPASI 2. TURUNU AYARLASAN İYİ OLCAK 3 GÜN OLDU SÜRE BİTELİ DAHA AYARLAMAMIŞSIN ;)
bu akşam açıklıyıcam gürkan
FABREGAS:6 YEKTA:1
Nightmare : 2 / BecKs : 3
Nightmare : 2 / BecKs : 3
tebrik ederim becks kardeşim .
ixside boy ile maca giriyoruzzz
Xsideboy 3-2 Resuced
abi ne yapmam gerekiyor 10.000 yazmam gerekiy0r
Xsideboy 3-2 Resucedtebrikler x kardeş
HAMZA ABİ MSNYE GELEBİLİRMİSİN BİŞEY GÖRÜŞCEM SENLE LÜTFEN GEL ARTIK :D ;)
TABİKİ DAHA DOĞRU OLUR KARARINI MERAKLA BEKLİYORUM HAMZA ;)HAMZA ABİ MSNYE GELEBİLİRMİSİN BİŞEY GÖRÜŞCEM SENLE LÜTFEN GEL ARTIK :D ;)
msnde görüşeceğin konuyu biliyorum kardeşim . seninle özel olarak konuşmadan önce gerekli açıklamayi , objektif bir karar vermek için siteler arasi fifa 07 turnuvasi içerisinde açmiş olduğun topic altinda yapmam daha doğru olur
BEYLER ONLİNE OLMAYAN VARSA BENİ ALINçooooook :D ;)
ya bu arada son gün dündü yazın eşleşmeleri ;)olmayan warsa ben girebilirim arkadaşlar hemen de yapabilirim maçımı ;)
kardeşim konu ile alakalı değil ama English Cupta takımları ve sahiplerini belirleyip ondan sonra 1.tur eşleşmelerini belirlermisin..!
eywallah korsan ;)kardeşim konu ile alakalı değil ama English Cupta takımları ve sahiplerini belirleyip ondan sonra 1.tur eşleşmelerini belirlermisin..!
tmm onada el atcam şimdi
Meto - Bestgamer - > Bestgamersaol
Abdullah - Sihirbaz - > Sihirbaz
Hursit5353 - Masumtilki - > Masumtilki
bunlar bir üst tura çıkmışlardır