masum tilki laflarına dikkat et ben doğruları konuşurum... orda burda artislik yapma kes oyununa bak... sana biey edmedim cemalle kankayızdır ne kadar samimi olduğumuzu ztn kendiside bilir... espri yaptığımı biliyo o bişey demiyo sen nie atlıyosun ;)
kemal35ben macimi kemalla yapiorum simdi mahsum yok diye
kemal35@gmx.net
GELEN YOKSA BEN GIREBILIRIM :D
cemalakko 2 - 3 senceru...
tebrikler senceru
cemal sende sakın ol kardesım olabilir maç bu
adam eksikte burdayız ..
tebrikler senceru
adam eksikte burdayız ..
hehe :) valla cemalll böle yenerim adamı :D orta sahadan gol attın yuhh be :D bide şanslısın diyon klavyeyi kırıodum o golü yiyince...
tebrikler senceru
adam eksikte burdayız ..
FABREGAS ZATEN SINIRLIYIM SENDE AKILLI MAKILLI OL HAVALARI YAPMA KUFUR ETCEM SIMDI.!!!!!!!!
hehe :) valla cemalll böle yenerim adamı :D orta sahadan gol attın yuhh be :D bide şanslısın diyon klavyeyi kırıodum o golü yiyince...
LAN SUSS 2 TANE BOS KALEYE KACIRDIM !!! GOLLERININ BIRINI FIRIKIK BIRINI CORNERDEN ATTIN .!!!
tebrikler senceru
adam eksikte burdayız ..
FABREGAS ZATEN SINIRLIYIM SENDE AKILLI MAKILLI OL HAVALARI YAPMA KUFUR ETCEM SIMDI.!!!!!!!!
lan olm millete saldırmasana yenilince...
ne dion cemal salak salak knşma ben sana akıllı ol demedim sakin ol dedim git okuma yazma ören gel >:(
tebrikler senceru
adam eksikte burdayız ..
KES LA NE CABUK UNUTUN 7-2 LERI AQ... .
ok sinirdendir anlıorm dier maç oynanıormu beyler
tebrikler senceru
adam eksikte burdayız ..
varyaa bi de şu yenilgilerden sonraa eski maçları öne koyman varya ohooo sen ne çabuk unuttun 7-3 leri 8-2 leri ;) eskiye mazi derlerr cemalcimm hadi sen yenilginin üstüne bi su iç gel :D
tebrikler senceru
adam eksikte burdayız ..
varyaa bi de şu yenilgilerden sonraa eski maçları öne koyman varya ohooo sen ne çabuk unuttun 7-3 leri 8-2 leri ;) eskiye mazi derlerr cemalcimm hadi sen yenilginin üstüne bi su iç gel :D
BAK OYLE BI KUFUR ETCEMKI SIMDI ....SITEYE GIRMEYE YUZUN OLMICAK AQ SUS YETER ....
tmm beyler uzatmayın lütfen
:Dtmm beyler uzatmayın lütfen
yok biz şakalaşıyozz :D mrk etme :D her maçtan sonra olan rutin şeyler :D
kemal 2-7 bestgamer
tbrk sencer